Şimdi Ara

İYİ Parti de balon mu çıktı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
11.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kurban bayramdan imkan bulursan enam cinsi hayvan da keserim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat1981pls kullanıcısına yanıt

Senin gibi başkalarının kafir olduğunu iddia edenler canlı canlı insanları yaktılar, dünya yuvarlak dediği için insanları ölümle tehdit ettiler. Veya milyonlarca kişi dini adına kan döküp insan katletti. Bu katliamları yapanların hepsi Allah dediği için katlettim dedi, Allah dediği için dünya yuvarlak değildir dediler ve bunca acı olay yaşandı.

Tanrının ne dediğini ancak o söylerse biliriz senin benim gibi bir adamın iddiaları ile değil.

Allah'ın ne dediğini bilmiyorsun, elinde hiçbir gerçek kanıt yok. Bunların hepsi iddia ve bir adamın sözlerine dayanıyor. Bize bunları gerçek diye dayatmayın eğer gerçekse koy ortaya kanıtını öyle savun arkadaşım !

Akla ve mantığa uymayan şeylere bugün boyun eğersek bu işin sonu insanlığın utanacağı bir sürü rezillik olarak geri döner hepimize !

Sen o sözlerin Allah'ın olduğuna inanabilirsin fakat ortada gerçek kanıt denecek hiçbirşeyin olmadığı ve bir adamın sözlerine inanmıyor diye insanları yaftalayamazsınız !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 12 Kasım 2020; 21:47:57 >

• Periah kullanıcısına yanıt

Kimseye kafir dedigim yok.kimseyi yakmaya dovmeye niyetim yok.bir adamin sozlerine dayaniyor ne demek anlamdim

• murat1981pls kullanıcısına yanıt

İslamın bütün kaynağı bir tane adamın mağaraya veya odasına ara ara gidip bana böyle böyle dediler demesi değil mi ?

İkinci olarak çok uzağa bakmana gerek yok birkaç yıl önce sınırmızda insanların kafasını kesip, yakan ve bunu Allah dediği için yaptığını söyleyen bir örgüt vardı.

Tabi öte yandan öğretmen mühendis veya çocuk demeden insanları katleden ladini yani dindışı pkk adında faşist komünist bir örgütümüz daha var. Yani katliam sadece dinden kaynaklanmaz. Ama akıl ve mantığın dışında olan birşeyi gerçek gibi dayattığınızda bunu kendine hak olarak görüp çok kötü şeyler yapacak insanlar vardır.

Bu nedenle bu Allah'ın sözüdür dediğinizde irkiliyorum çünkü bu Allah'ın sözüdür demeniz için bunu Allah'ın bizzat aracısız bir biçimde söylemiş olması gerekir. Arada aracı olduğunu iddia ettiğiniz an bu Allah'ın olduğu iddia edilen sözdür demek zorundasınız. Çünkü bunlar Allah'ın sözü değil Muhammed adında peygamber olduğunu iddia eden bir adamın sözleridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 12 Kasım 2020; 21:55:50 >

• Periah kullanıcısına yanıt

İsidin Kuran ile uzaktan yakindan alakasi yok.

İsid batinin uydurdugu,pkk pyd hdp nin onunu acmak icin kurulan cani bir orguttur.doldur bosalt yapip kantonlari birlestireceklerdi.

Kuran Hz Muhammedin kafasindan uydurdugu bir kitap degildir.duzgun bir meali olsa ve okusaniz bunu bir insan yazamaz derdinz.bunu anlamadan test etmeden iddali konusmak ahiretinizi tehlikeye sokar

• seçim startını vermiş troller. iyi partiye yapılan organize saldırılar, damadın kovulması. altı aya seçim var

• Jacobıan kullanıcısına yanıt

• Muhalif olarak iyi Parti'ye oy.vermem gider alternatif Parti'mi yok muhalefet te deva partisi, gelecek partisi,saadet partisi girerse seçime genç partisi gider onlardan birine oy veririm genede o troll ün yüzünü güldürmem....

• Ben kimseye muhalefet bu durumda iken mecburen AKP'ye oy vereceksiniz dedim mi; demedim. AKP'ye hiçbir zaman oy vermedim, vermeyeceğim de. AKP'nin eleştirilecek çok yanı var fakat eleştir eleştir yıllarca nereye kadar... AKP'nin memleketi şu an bu duruma getirmesinin en önemli suçlusu olarak muhalefeti bulduğumu ve yakın zamandaki skandal haberleri paylaşarak sizin ne düşündüğünüzü öğrenmek istedim. Sağolun, yemediğim hakaret kalmadı.

Ben muhtemelen DEVA Partisi yönünde kullanacağım oyumu. Diğer muhalif partilere oranla daha temiz duruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelfwig -- 12 Kasım 2020; 22:46:16 >
  • Evet chp de yoldan şaştı artık hangi partiye oy vereceğimizi bilmiyoruz ama oy vermeyeceğiz parti belli hiçbiri AKPARTİ'den kötü olamaz, bunun örneğini sıcak fırsatlar da görebilirsiniz en basitinden, millet 5-10 tl indirim kovalamak için saatlerce uyumuyor.

• Aelfwig kullanıcısına yanıt
    Bende bayadır düşünüyorum da ali babacanı gördükten sonra diğerleri fıs kaldı. En azından başa geçince planlarını şimdiden yapıyor.o zaman düşünürüz demiyor.ekibinin rastgele cvlerine baktım baya iyiydi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yuh demirtaş pkk lı, nasıl görmezsiniz

• Bence sazan gibi atlıyoruz ya. Ben hala sükunetimi koruyorum. At izi it izine karıştı iyice.

Hocaya saygımı kaybettim. Parti de zaten evvelden beri hüsrana uğratıyordu.

• Para için karısının mini etek giymesine müsaade edecek koca ile
    Seçimi ittifakta kazanmak için hdpye göz kıracak siyasetçi
    Aynı şeydir.

AKP ye karşıyız tamam. Ama İyi deva gelecek CHP saadet. Hepsi Atatürkçülüğün, emperyalizm ile mücadelenin, halkçılığın vs hiçbiri yanından geçmiyor.

Türkiyede muhalefet yok edildi. Tüm muhalif partiler ab-abd hegomanyasına girdiler. Yazık ülkeye be.

• Meclisteki her parti Hdp yle ortak çalışmalara giriyor. Lafa gelince milliyetçilik yapıyorlar icraatte alakaları yok.Yıllardır bu durum böyle.
    Bunu sadece objektif duyarlı insanlar farkında particilik yapanlar karşı partiyi suçluyor anca...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne sandiniz cakma milliyetci hareket parti bozmalarini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum güzel konu açmışsın ama en çok beğeni alan mesaj yine aynı kafa.

Ak parti olmasında kim olursa olsun kafası.

Koyu chpli olan asla hdp'ye oy vermem onlar pkk diyen arkadaşım şimdi diyorki Erdoğan olmasın Netanyahu'ya bile oy veririm. Hdp'ye oy veririm.

Dedim ne oldu bu dediğin neydi şimdi nereye geldin? Ses yok.

Bakın bu zihniyet çok sakattır. Erdoğan hatası iyiliği ile bu ülkenin vatandaşıdır. Gidipde onun yerine netanyahu veya pkk seçerim demek ihanettir başka açıklaması olamaz.

İyi parti daha iyiymiş vs. Hatasını söyleyemediğin hiç bir parti şahıs yöneticiden hayır gelmez.

Erdoğan'ın tonla hatası var. Hele damadı konusunda çok büyük hata yaptı uyandı ama neredeyse ülke ekonomisi çöküyordu.

Partide kimse istemiyordu herkes şuan mutlu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • elindeki tüm arşivi dökmüşsün. Ama acele etmişsin. Seçime doğru yapsaydın biraz algı yapmış olurdun. Bu arada kesin chp ye oy vermişsindir eminim :D

• Maalesef ki sol troller bunu hiçbir zaman anlamadı. Bu durum, tek başına CHP'yi bırakma sebebi olmalıyken eleştirenleri ak trol ilan ediyorlar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.