Şimdi Ara

İYİ Parti de balon mu çıktı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
11.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunlar ufak tefek şeyler bazı yapılanların yanında. çok uzatmaya gerek yok.

• seçim anketlerine gidip bir bakın en büyük çoğunluğu kararsızlar oluşturuyor. milyonlarca insan akpsi mhpsi ipsi chpsi hdpsi fark etmeksizin hepsi dibine kadar pisliğe battığı için kötünün iyisini seçmeye zorlanıyor, ülkede siyaset büyük bir piramit şeması ve düzelmesi için hiçbir umut yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willyyyyy -- 12 Kasım 2020; 18:18:25 >
  • Ülkede doğru düzgün siyaset yapan insan sayısı, bir insan vücunda bulunan uzuv sayısını geçmez. Ülkede ekonominin kötü olmasının nedenlerindendir bu, ÜLKEDE SİYASETÇİ YOK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen iyi Parti'ye oy verdim şimdi devaya gider oy veririm olmadı gelecek partisine oy veririm olmadı genç parti seçime girerse ona oy veririm bana Parti'mi yok ..

İyi parti şöyle böyle yapmış diye gidip ak Parti'ye oy vermek mecburiyetinde değilim..

• Periah kullanıcısına yanıt

Secime kadar idare edilecek hdp..yahu hdp lilerde cahil di degil mi.

Katkisi ile baskani sececeksin,senden birsey istemeyecek..milli savunma ic isleri bakanligini ver derse ne olacak.

Gerci canan varken hdp li bakana grek yok da neyse..

• murat1981pls kullanıcısına yanıt

İdare edilecek sözü ile bu söylediklerin zaten çalışmıyor mu ?

İdare edeceğin adama etten puften jestler yapıp seçim gününe kadar ha he deyip , seçimleri kazanırsın. İdare ettiğin kişiye kritik birşeyler sunmazsin çünkü sen adamı ortak olarak görmüyorsun idare ediyorsun yani gönlünü hoş tutuyor ve kendi durumunu pekiştirme kadar işleri sürüncemede tutuyorsun.

Eğer karşı taraf dediğin gibi rest çekerse zaten artık idare edemezsin çünkü kendi secmenini yitirirsin.

Hdpyi dislarlarsa zaten seçimi kazanma şansı kalmıyor kine gidecekler akplilere Erdoğan'a değil bize oy verin mi diyecekler ?

Akp yıllarca nasıl HDP ile flört ettiyse bu sefer burası flört ediyor çünkü seçimi tam ortadan ikiye boldugun için oluşan iki ittifakın oy dengesini bozabilecek bir hep kaldı malesef !

Hdp Erdoğan'ı destwklerse onlar jazaniyor bu tarafı desteklerse bunlar kazanıyor orta yol yok !

Ne guzelmis hayirli ugurlu olsun karsi tarafa pkk si..

Bakanlik istediklerinde gorursunuz..

• Bende bu olaylardan sonra oy vermeyi düşünmüyorum zaten akşener bana göre liderlik yapabilecek biri değil zaten.Başka parti yok diye veriyorduk.Oy verecek parti yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raunk -- 12 Kasım 2020; 21:11:50 >

Seçime girip akpnin talanına bi beş yl daha izin verecek lüksümüz yok.

Hdpye de bakanlık verirlerse zaten kendi siyasi hayatlarını bitirirler, hdp'ye eften püften kozmetik bir iki şirin gözükme hamlesi ile ordan milyonlarca oy çekmeye ise siyaset denir ve seçimi kazanmanın başka bir yolu yok çünkü millet ittifakının tek başına yüzde 50 oyu yok.

Becerirlerse seçimi alırlar bütün kartlar yeniden dağıtılır, beceremezlerse Venezuella gibi ülke vasfını gitgide yitiren ve kendi çocuklarının dahi bedelini ödeyeceği bir yolsuzluk altında ezilirsin bu kadar basit.

Şu an devlet vasfını yitiren her geçen gün biraz daha çözülen bir ülkenin içindeyiz bu akışı döndüremezsek çok kötü şeyler olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 12 Kasım 2020; 21:16:49 >

Size giravatli pkk lilarla basarilar dilerim .hpd ile yapilan hic bir is hayr getirmeyecektir.hdp lilerde sizin dediginiz kadar enayi degil,oyle eften puften seyleri kabul edeceklerdi oldu ne guzel:))

• Muhalefet birbiriyle uyumlu yekpare bir bütün değil. çok parçalı ve her bir parçanın kendi istekleri ve arzuları farklı. Normal şartlarda birbirleri ile anlaşamayacak bir kitle iktidarın baskısına karşı , bunun etkisiyle bir araya gelmiş durumda.

Akıllı bir siyasetçi zaten parçalanmaya müsait ve aralarında fay hatları olan bu bloğu seçime kadar kopmadan bir arada tutmanın yollarını arar çünkü seçimin galibini bu bloğun parçalanıp parçalanmaması belirleyecek. Parçalanırsa akpliler ellerini oğuşturacaklar, parçalanmazsa yıllar süren hırsızlık ve yolsuzluk ile zehirlenmiş devlet bir soluk alacak ve iktidar değişiminden sonra bu bloğun parçalanması çok da önemli olmayacak çünkü herkes yeni bir düzen altında mevzi alacak ve görece daha özgür bir dönemde yeni bir sayfa açmış olacağız.

Seçime kadar birbirimize katlanmak zorundayız yoksa kaybedeceğiz ve ben 20 YILDIR KAYBEDİP AĞLAYIP ZIRLAYANLARA TAHAMMÜL ETMEYECEĞİM.

Ya bir çözüm sunun yada susun ve başarmaya çalışanlara köstek olamayın...

Enayilik falan yok, yukarda yazdığım gibi biz birbirimize katlanmak zorundayız seçim gününe kadar. Seçimler olup yozlaşmış iktidar devrildikten sonra herkes kendi yoluna gidecek.

Burada doğal bir ittifak yok şartların zorladığı bir ittifak var... Kimse kimsenin siyasetini beğenmiyor, sadece ülkenin iyiliği için zorunlu bir ittifak içinde ve bu ittifakın büyük çoğunluğu pkkya ateş püsküren insanlardan oluşuyor.

En azından akp gibi bütün doğu şehirlerini pkkya emanet edecek bir zihniyet yok veya 29 ekimde kobaniyi kurtarmak için peşmergeyi vatan toprağından geçirip, pkklıları devlet hastanesinde tedavi ettirecek bir zihniyetde yok.

Nyse hdp ile size iyi gunler dilerim.yazdiklariniza asla katilmiyrm.

Sanıyorum seçimde akpye oy atacaksınız. Size de iyi günler.

Sanmayin cunki faizli ekonomi modelini uygulayan hic kimseye oy atmam.ama pkk ile isbirligine tirnagimi atmam.o yapti bende yaparim sakat mantik

Faizli eknoomi modeli derken ? İslamcı ilkel iktisat modellerini mi savunuyorsunuz veya faizin adını katılım bankacılığında değiştirip milleti uyutmayı mı savunuyorsunuz bilmiyprum ama faizin olmadığı bir ekonomi kısa sürede afrika seviyesine geriler.

En azında islamda geçen faiz ile bankacılık faizinin aynı olup olmadığını biraz araştırın derim...

İslamci nedir

Ben kendimi baglayici olarak Allah dan baskasini en dogru kabul etmem.Allah ne demisse o dur.Allah faizin her cesidini yasaklamistir.

Allah'ın ne deyip ne demediğini bile bilmiyorsun ki ? Ben Allah'ın dediğini iddia ettikleri laflara inanırım desen daha doğru olur. Ortada çünkü hiçbir kanıt olmayan şeyler.

Senin gibi konuşan ve düşünen insanlar geçmişte çocuklarını kesiyorlardı tanrıları için biliyorsun değil mi ? Sizde onların devamı olarak hayvanları kesiyorsunuz fakat bu insan kurbanının evrimleşmiş şeklidir. Zaten islamda bunu anlatır orada da insan kurbanı vardır.

Kafir:gormezden gelen nankor Allah in bir veya bir kac emrinin yanlis oldugunu idda edene denir.

Ben faizli is yapmam sizler yapiniz.hesabi bana degil Allah a vereceksiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.