< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 12 Kasım 2020; 11:47:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İYİ Parti de balon mu çıktı? (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adamBunu bilmeden yaptıklarını hiç ama hiç zannetmiyorum. %100 bilerek yapmışlar. Bilmeden yaptılarsa da öyle başkanın ben ta.. Başkan olacaksın ve bunu bilmeyeceksin. Adama sorarlar hangi dağda yaşıyorsun diye.
arkadaşlar kırmızıına takılmış alın buda kırmızısı..
hiçte oyle sehven yapılmış birşeye benzemiyor bencede yıldızının anatomisi bile o pislik bayrak,yıldız göremesek bunlara inanırım cidden..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Kasım 2020; 12:2:38 >
-
Bu konuyu savunacak troller nerede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Fotoşop ve iftira konusunda master degree bir tayfa olduğunuz için sizin bir iddianızı milyon kez düşünmek lazım.
onedioEkrem İmamoğlu'nu Karalamak İçin Ne Yapacağını Şaşıran İnsanlardan Akıl Tutulması Yaşatan Photoshoplarhttps://onedio.com/haber/ekrem-imamoglu-nu-karalamak-icin-ne-yapacagini-sasiran-insanlardan-akil-tutulmasi-yasatan-photoshoplar-884902
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Ha unutmadan zamanında kürdistan bayrağını Ankara ya çektiren cehape yi kınıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: amadeus99Birader parkta zemini yıldız şeklinde yapmak pkk'ya selam göndermekse sana göre ve bunu görmemiştim diye kerimcem'e teşekkür ediyor ve haklı buluyorsan ihtimaller ortada.
Milletin sana akp'li muamelesi yapması normal.
Parkta yaptıklarını pkknın sembolüne benzetiyorum ve daha önce de görmediğim için kerimcem'e teşekkür ederim, bu kimseyi ilgilendirmez. kerimcem'e ne kadar sövüp sayıyorsanız, ben de daha öncesinde yazdığı şeylere sinir olurdum özellikle ekonomisi konusunda ve eksi butonu olsaydı diye iç geçirirdim, siz de aynısını hak ediyorsunuz. İstediğiniz muameleyi yapın. Muhalefet hakkında 2 kelam ettik diye AKPli olmadığımız kalmıştı. Bu kafayla devam edildiği süre AKP daha çok seçim kazanır.
Diğer arkadaşların Ümit Özdağ hakkında yazdığı Mit olayından tutuklanma riskini araştıracağım. Daha önce duymamıştım.
-
Alıntı
metni:Mit şehitleri dosyasından hapse girme riski var. Şimdi mhp'ye geçecek ve dosyası meclise gelmeyecek olay bu kadar basit. MİT şehitleri dosyası aylar öncesinde meclise geldi.
Kaynak: https://www.amerikaninsesi.com/a/ozdag-hakkinda-fezleke-mecliste/5375483.html
-
quote:
Orijinalden alıntı: CibelaAlıntı
metni:Mit şehitleri dosyasından hapse girme riski var. Şimdi mhp'ye geçecek ve dosyası meclise gelmeyecek olay bu kadar basit. MİT şehitleri dosyası aylar öncesinde meclise geldi.
Kaynak: https://www.amerikaninsesi.com/a/ozdag-hakkinda-fezleke-mecliste/5375483.html
Bu olayı hatırlıyorum. Anlamadığım nokta Ümit Özdağ ve Oda TV'ye kadar, Libya'da verilen şehitleri birkaç yayın organı ve Erdoğan da söylemişti zaten ve Erdoğan "birkaç şehit" diye geçiştirdiği için aşırı eleştirilmişti. Özdağ'ın bu konuda yargılanacak olması çok saçma. Bunun korkusundan ötürü İYİP'e saldırdığını düşünemiyorum. Daha doğrusu Ümit Özdağ'a yakıştıramıyorum. Türkiye'de siyaset amma karışık ve pis be.
-
"Omo OKP den daaaaa iyiler taaamammi" diye cahilce, salak sacma bir dusunce olamaz.
Ne yani, AKP'den daha iyi diye HDP'ye mi oy verelim ?
Ocalan'i meclise mi sokalim ?
Bu forumun zeka ortalamasi dustukce dusuyor biliyoruz ama her defasinda bir kez daha sasiriyor insan.
85 milyon nufus var, bu nufustan adam gibi bir parti cikmiyorsa, yaziklar olsun hepinize. Dukkani kapatip gidelim o zaman.
AKP berbat diye, AKP-lite edition'a talim etmek zorundamiyiz arkadas ?
IYI ile ilgili iddialar ciktigindan beri paso ayni argumanlar. "Ama AKP'den iyi taammi". 20 senedir hicbir halt ogrenemez mi bir insan ?
AKP'nin gelisini ne cabuk unuttunuz ?
"Ama RP'den iyidir"
"Ama millo gorus gomlegini cikardilar"
"Ama askeri vesayetten iyidir"
diye diye diye diye buralara geldik.
Sacini basini yolasi geliyor insanin.
Iyisi kotusu yok, YA ADAMSIN YA DEGILSIN bu kadar basit mevzu.
Adi sani ne olursa olsun, bi partinin icinde olanlari, donen yanlislari "ama X partisindan iyidir tamammi" diyerek savunan 'tipler' bu ulkenin bu hale gelmesinin temel sorumlusudur.
Ayni tipler CHP'nin ici HDP'lilerle dolarken de "ama AKP'den iyidir taaammi" diyen tayfa.
Simdi ayni tayfa, ayni haltlari IYI icin soyluyor.
Hepinize yaziklar olsun.
-
Akp'ye oy mu vereceğim demişim? Nasıl okuyorsunuz? Tam tersini yazmışım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Öyle söylemekle olmuyor, ispat gerekiyor, somut belge gerekiyor. Kuyruk acısı olan herkes sallıyor işte. Bu adam fetöcü ise, neden hakkında adli işlem yapılmıyor. Hdp terör sempatizanı ise ki bana göre de yüzde 100 öyle, bu parti neden hala kapatılmıyor. Herkesin bir çıkarı var, çıkarsız kimse iş yapmıyor.
-
O zaman akpyi hakediyorsunuz siz hicbir partili değilim ama ortada kötünün iyisi varsa onu seçersin çünkü başka kurtuluşun yok ya öleceksin ya sitma olacaksın.
quote:
Orijinalden alıntı: REV0"Omo OKP den daaaaa iyiler taaamammi" diye cahilce, salak sacma bir dusunce olamaz.
Ne yani, AKP'den daha iyi diye HDP'ye mi oy verelim ?
Ocalan'i meclise mi sokalim ?
Bu forumun zeka ortalamasi dustukce dusuyor biliyoruz ama her defasinda bir kez daha sasiriyor insan.
85 milyon nufus var, bu nufustan adam gibi bir parti cikmiyorsa, yaziklar olsun hepinize. Dukkani kapatip gidelim o zaman.
AKP berbat diye, AKP-lite edition'a talim etmek zorundamiyiz arkadas ?
IYI ile ilgili iddialar ciktigindan beri paso ayni argumanlar. "Ama AKP'den iyi taammi". 20 senedir hicbir halt ogrenemez mi bir insan ?
AKP'nin gelisini ne cabuk unuttunuz ?
"Ama RP'den iyidir"
"Ama millo gorus gomlegini cikardilar"
"Ama askeri vesayetten iyidir"
diye diye diye diye buralara geldik.
Sacini basini yolasi geliyor insanin.
Iyisi kotusu yok, YA ADAMSIN YA DEGILSIN bu kadar basit mevzu.
Adi sani ne olursa olsun, bi partinin icinde olanlari, donen yanlislari "ama X partisindan iyidir tamammi" diyerek savunan 'tipler' bu ulkenin bu hale gelmesinin temel sorumlusudur.
Ayni tipler CHP'nin ici HDP'lilerle dolarken de "ama AKP'den iyidir taaammi" diyen tayfa.
Simdi ayni tayfa, ayni haltlari IYI icin soyluyor.
Hepinize yaziklar olsun.
Ağzınıza sağlık, mükemmel bir yazı olmuş. Benim anlatmaya çalıştığım şey de buydu. AKP de zamanında x partisinden iyi, en azından y partisi değil söylemleri ile başa geldi ve bugün bunun sonuçlarını görüyorsunuz. Sizin de dediğiniz gibi ya adamsınızdır ya da değilsinizdir. Şimdi aynı muhabbet CHP ve İYİP için yapılıyor. En azından AKP'den iyidir diyorlar. Bu halk akıllanmaz ve siyasi partilere bir çeki düzen vermez ise Türkiye'de AKPler hiçbir zaman bitmez, ismi farklı olur. Her gelen halka farklı yönden vurur. Onlar paraları ezerken biz burada hala tartışıyor kalırız.
Mustafa Kemal örneğine bakın. Hiç diyebiliyor musunuz en azından şundan iyiydi ya da bundan böyleydi diye. Mustafa Kemal Türk milletinin babasıydı ve bütün hayatını bu uğurda harcadı. İstese boğaz kenarı bir yalıda keyfine keyif katardı ülke işgal altındayken. Kimseyle anlaşmadı ve vatanın kurtuluşu için ne gerekliyse düzgün bir şekilde onu gerçekleştirdi. Akıllarda hiçbir zaman soru işareti bırakmadı. Yalnızca bir savaş dehası değil, aynı zamanda ülkesini eğitim, ekonomi, kültür vb. birçok alanda kalkındırmak için atılımlarda bulundu. Rahmetlinin ömrü yetmedi. Bir 10 yıl daha sağlıklı yaşabilseydi eğer devrimlerin halkta can bulması kesinleşir, bugün o zamanın siyasal islamcılarının torunları ile uğraşıyor olmazdık.
Ben şimdi fikirlerimi bu hususta belirttiğim için bazı arkadaşlar beni AKPli troll olmak ile suçladılar. Bu arkadaşların AKPli trollerden hiçbir farkı yoktur ve tekrar ediyorum. Sol çomar sağ çomardan daha tehlikelidir.
-
https://www.yeniakit.com.tr/haber/perincekin-vatan-partisinin-logosu-pkkpydden-calinmis-52719.html
Şu kafadan bir farkınız olsun bari
Kötünün iyisi mesalesine gelince. İyi parti bence basbayağı iyi.
Bakın sosyal demokrat iseniz chp'ye
Daha milliyetçi sağa yakınsanız iyi parti'ye
Liberal sağ için deva'ya
Muhafazakar sağ için gelecek partisine rahatlıkla oy verebilirsiniz. Hepsi sadece akp'den iyi değil basbayağı bu görüşlerden hangisine yakınsanız ona göre iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Normalde o saldırıları yapmasa ya da Chp'li bir vekil bunu yapsa ne olurdu?
Dokunulmazlığı çoktaaan kalkmış ve hapse atılmıştı. Bunu sizde bende biliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 12 Kasım 2020; 15:13:35 >
Balon az kalır zeplin falan olabilir. Çıkmacıların partisi başka ne olacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X