Sayın Ümit Özdağ'ı oldukça beğenir ve takip ederim. Kendisi dürüst bir Türk milliyetçisidir. Son seçimde yerelde CHP, dışarıda İyi Parti'ye oy vermiş biri olarak artık İYİ Parti hakkında da karamsar olduğumu belirtmek isterim. CHP'nin şu anki durumunu biliyorsunuz. Aslında birçok kişi gibi ben de Y-CHP adının kullanılmasını doğru buluyorum zira CHP, Atatürk'ün partisi olmaktan çıkmıştır. CHP, HDP/PKK yanlısı kişilerce ele geçirilmiştir. Bunun en güzel örneği Canan Kaftancıoğlu adındaki kadındır. Diğerlerinden de birkaç örnek verelim. Şu an için CHP'de yalnızca ve yalnızca Mansur Yavaş'ı çok beğeniyor ve takdir ediyorum. Binali Yıldırım yerine Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasına sevinmiştim lakin sağolsun, HDP'yi hiç boş bırakmayarak sevincimizi kursağımızda bıraktı. Bu ülkede AKP'nin hala iktidarda olmasının nedeni olarak "çomar" dediğimiz kişileri suçlu görmeyin. Bu ülkede güçlü bir muhafelet kaç yıldır yok. Muhalefet hiç konuşmasa, aynı Berat Albayrak'ın geride bıraktığı boş koltuk gibi daha fazla iş yapardı. Şimdi ise sanırım 1 haftadır süren bir muhabbet dönüyor. İYİ Parti kurucularından biri olan Ümit Özdağ, Akşener'in talimatı ile divan üyelerinden gizli şekilde CHP-Saadet Partisi-HDP ortak çalışmasıyla anayasa hazırlandığını söyledi ve bu konuda Akşener'i eleştirdi. Akşener'den çıt yok ve İYİPliler ne oldu ise şu an Ümit Özdağ'ı hedef alıyorlar. Aynı şekilde CHPlilerin Muharrem İnce'yi hedef alması gibi. Ümit Özdağ'ın ayrıyeten partiden disipline sevk edilmesi bu söylemlerin doğru olduğunu kanıtlar nitelikte olduğu düşünüyorum. İYİ Parti için ümidim vardı lakin gördüğüm kadarıyla o da bozdu kendisini. Aşağıda yine örnek bir haber görüyorsunuz. Daha makamlara oturmadan yaptıklarına bakın. Bir de makam elde ettiklerinde AKP'den ne farkı olacaklarını bir düşünün. Ümit Özdağ yaptığı bu açıklamadan sonra şu an seri şekilde linç yiyor. Dakika 2:06'ya sarın. Özet geçecek olursam arkadaşlar iktidar-muhalefet karşılıklı dövüş şeklinde bizleri fakirliğe mahkum etmiştir. Atatürk ilke ve ınkılaplarından bir haberdir. Onlar günlerini gün ederken zavallı vatandaş günün sonunda evine götüreceği ekmeği düşünmektedir. İYİ Parti'ye olan güvenim de artık bitmiştir. Asla ve asla AKP'ye oy vermedim. Atatürkçü olmak ve vatanını sevmek için de CHPli ya da İYİPli olmak zorunda değilim. Bundan sonraki seçimlerde Muharrem İnce ve Ümit Özdağ'ı takip edeceğim. Sizlerin bu konudaki düşünceleriniz nedir? Birbirinizi kırmadan, o şunu yaparken ses yok bunda ne var gibi karşılaştırmalar yapmadan lütfen yorumlarınızı belirtin. Burası güzel bir forum ve Türkiye ortalamasının üzerinde üyelere ev sahipliği yapıyor. Bundan ötürü fikirlerinizi merak ediyor ve önem veriyorum. Ah be İYİ Parti, vardı bir hayalimiz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelfwig -- 12 Kasım 2020; 2:13:3 > |
İYİ Parti de balon mu çıktı?
-
-
en son küçükçekemecedeki pkk ypg desenli çocuk parkı ağzımı açık bırakmıştır zaten..
https://www.habervakti.com/chpli-belediye-cocuk-parkina-teror-orgutu-ypgpkknin-sembolunu-resmetti
-
quote:
Orijinalden alıntı: kerimcemen son küçükçekemecedeki pkk ypg desenli çocuk parkı ağzımı açık bırakmıştır zaten..
https://www.habervakti.com/chpli-belediye-cocuk-parkina-teror-orgutu-ypgpkknin-sembolunu-resmetti
Bunu daha önce görmemiştim. Paylaştığınız için teşekkür ederim. Bir tek kırmızı rengi eksik kalmış, şerefsizler. Kerimcem bu arada sana hep gıcık olmuşumdur muhalif konulara gelip absürt şeyler yazdığın için daha öncesinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelfwig -- 12 Kasım 2020; 2:6:7 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: AelfwigBunu daha önce görmemiştim. Paylaştığınız için teşekkür ederim. Bir tek kırmızı rengi eksik kalmış, şerefsizler. Kerimcem bu arada sana hep gıcık olmuşumdur muhalif konulara gelip absürt şeyler yazdığın için daha öncesinde.
Alıntıları Gösterümit özdağı bende severim mansur yavaşıda severim..
yeminle ortada oy atacak parti yok zaten ama bu tabloda asla oy atmıycağım parti kesinlikle chp dir ..
-
quote:
Orijinalden alıntı: kerimcemümit özdağı bende severim mansur yavaşıda severim..
yeminle ortada oy atacak parti yok zaten ama bu tabloda asla oy atmıycağım parti kesinlikle chp dir ..
Alıntıları GösterAdayları bekliyor olacağım. Nasıl bir aday çıkacak merak ediyorum. Ona göre oy kullanacağım ya da kullanmayacağım. Ben ki oy kullanmak için 450km uzağa otobüsle giderdim öğrenciyken, şimdi ise muhtemelen gitmeyeceğim çünkü muhalefete olan inancım kalmadı. Yine de zaman ne gösterir bilinmez.
-
Hiç yoktan akp olmamak gibi bir artısı vardır. Tercih ederim. -
Hiç biri akp'den daha kötü olamaz. Akp bugünkü saçma siyasetin oluşmasına sebep olan partidir. Geçmişteki siyaset bile bu kadar iğrenç değildi. Ülkeyi 2'ye bölmeyi becermiş olan tek parti akpdir. CHP'nin ve IYIP'in suçuysa sadece bazı siyasetçileri barındırmak. Tabi yine de ben IYIP'i sırf MHP Tabanlı olmasından dolayı hiç sevmiyorum fakat akp yerine bin defa tercih ederim.
Ayrıca Ekrem İmamoğlu'nun Demirtaş'ın yanındayım demesinde bir sakınca görmüyorum. Böyle bir parti artık açılmış sonuçta ve mecliste bir büyüklüğü var.
-
ortaklarına bakmak yeterli kimlerin desteği ile geldilerdi..
-
Vay be aktroller ne kadar da organize çalışıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Last Troll Bender
Vay be aktroller ne kadar da organize çalışıyor.Artık birbirleriyle paslaşmayı da öğrenmişler.
-
Eğleniyor musunuz?
Öncelikle yıldız deseni yıldız desenidir. Gökkuşağı gökkuşağıdır. Çocuk parkına kuş bakışı bakılınca yıldız çıkınca pkk'yı destekliyor olmazsın.
Zaten projeyi yapanlar onaylayanlar eski belediyeden kalma ülkücü kökenliler.
Zaten o simgeninde pkk ile ilgisi yoktur ama siz şunu anlamayı başarın önce gerisinden çok umudum yok.
Ümit Özdağ'a gelince çok severdim. Mit şehitleri dosyasından hapse girme riski var. Şimdi mhp'ye geçecek ve dosyası meclise gelmeyecek olay bu kadar basit.
Bunun diyetini ödüyor. O yüzden sallayıp duracak. Utanç verici.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 18 Kasım 2020; 9:56:2 > -
quote:
Orijinalden alıntı: amadeus99
Eğleniyor musunuz?
Öncelikle yıldız deseni yıldız desenidir. Gökkuşağı gökkuşağıdır. Çocuk parkına kuş bakışı bakılınca yıldız çıkınca pkk'yı destekliyor olmazsın.
Zaten projeyi yapanlar onaylayanlar eski belediyeden kalma ülkücü kökenliler.
Zaten o simgeninde pkk ile ilgisi yoktur ama siz şunu anlamayı başarın önce gerisinden çok umudum yok.
Ümit Özdağ'a gelince çok severdim. Mit şehitleri dosyasından hapse girme riski var. Şimdi mhp'ye geçecek ve dosyası meclise gelmeyecek olay bu kadar basit.
Bunun diyetini ödüyor. O yüzden sallayıp duracak. Utanç verici.Korku başlamış. İşlerinden olacaklar ya :) az kaldı gidiyorlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: letmeinnow
Hiç yoktan akp olmamak gibi bir artısı vardır. Tercih ederim.Bu düşünce mantığıyla zaten bugünlere geldik. Bu bir çözüm önerisi değildir. AKP'ye oy veren dayılar ve teyzeler de eskiye mukayese edip aç kalsa da AKP'ye oy vereceğini söylüyor. Sen de muhalefet eksik olsa da AKP'ye oy vereceğini söylüyorsun. Ben Türk siyasetinde düzgün, dürüst ve yamuğu olmayan kişilerin yönetimde söz hakkı edinmesini istiyorum.
-
Faşistlerin gözü yaşlı
-
quote:
Orijinalden alıntı: AelfwigBu düşünce mantığıyla zaten bugünlere geldik. Bu bir çözüm önerisi değildir. AKP'ye oy veren dayılar ve teyzeler de eskiye mukayese edip aç kalsa da AKP'ye oy vereceğini söylüyor. Sen de muhalefet eksik olsa da AKP'ye oy vereceğini söylüyorsun. Ben Türk siyasetinde düzgün, dürüst ve yamuğu olmayan kişilerin yönetimde söz hakkı edinmesini istiyorum.
Alıntıları GösterYa tamam güzel kardeşim size göre yamuğu olmayan muharrem ince ve ümit özdağ parti kursun.
Bak bakalım halkta karşılığı ne olacak.
Akp'nin oy oranı 28 civarında kış sonunda 25 olur. O da zaten daha aşağıya inmez iktidardan gittikleri zamana kadar. O teyzeler verirse verir. Onların durumunun muhalefet ile ilgisi yok.
Ümit Özdağ hapse girmemek için partisini satan ve açıkça yalan söyleyen biri şu anda. Muharrem İnce ise sırf hırsından duramadı.
-
Bunu bilmeden yaptıklarını hiç ama hiç zannetmiyorum. %100 bilerek yapmışlar. Bilmeden yaptılarsa da öyle başkanın ben ta.. Başkan olacaksın ve bunu bilmeyeceksin. Adama sorarlar hangi dağda yaşıyorsun diye.
-
Birader parkta zemini yıldız şeklinde yapmak pkk'ya selam göndermekse sana göre ve bunu görmemiştim diye kerimcem'e teşekkür ediyor ve haklı buluyorsan ihtimaller ortada.
Milletin sana akp'li muamelesi yapması normal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 12 Kasım 2020; 11:43:47 >
Hiç biri akp'den daha kötü olamaz. Akp bugünkü saçma siyasetin oluşmasına sebep olan partidir. Geçmişteki siyaset bile bu kadar iğrenç değildi. Ülkeyi 2'ye bölmeyi becermiş olan tek parti akpdir. CHP'nin ve IYIP'in suçuysa sadece bazı siyasetçileri barındırmak. Tabi yine de ben IYIP'i sırf MHP Tabanlı olmasından dolayı hiç sevmiyorum fakat akp yerine bin defa tercih ederim. Ayrıca Ekrem İmamoğlu'nun Demirtaş'ın yanındayım demesinde bir sakınca görmüyorum. Böyle bir parti artık açılmış sonuçta ve mecliste bir büyüklüğü var. |
en son küçükçekemecedeki pkk ypg desenli çocuk parkı ağzımı açık bırakmıştır zaten.. https://www.habervakti.com/chpli-belediye-cocuk-parkina-teror-orgutu-ypgpkknin-sembolunu-resmetti |
Vay be aktroller ne kadar da organize çalışıyor.
|
Artık birbirleriyle paslaşmayı da öğrenmişler. |
Aelfwig demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
ümit özdağı bende severim mansur yavaşıda severim.. yeminle ortada oy atacak parti yok zaten ama bu tabloda asla oy atmıycağım parti kesinlikle chp dir .. |
Hiç yoktan akp olmamak gibi bir artısı vardır. Tercih ederim.
|
yuh demirtaş pkk lı, nasıl görmezsiniz |
Eğleniyor musunuz?
Öncelikle yıldız deseni yıldız desenidir. Gökkuşağı gökkuşağıdır. Çocuk parkına kuş bakışı bakılınca yıldız çıkınca pkk'yı destekliyor olmazsın. Zaten projeyi yapanlar onaylayanlar eski belediyeden kalma ülkücü kökenliler. Zaten o simgeninde pkk ile ilgisi yoktur ama siz şunu anlamayı başarın önce gerisinden çok umudum yok. Ümit Özdağ'a gelince çok severdim. Mit şehitleri dosyasından hapse girme riski var. Şimdi mhp'ye geçecek ve dosyası meclise gelmeyecek olay bu kadar basit. Bunun diyetini ödüyor. O yüzden sallayıp duracak. Utanç verici. |
Bu millet cahildir, CHP'liler de en az AKP'liler kadar kördür. Koca CHP'de bir tane Muharrem İnce'den başka partiyi eleştiren, parti içindeki teröristlerin ne aradığını sorgulayan adam yok. Bu adam tek başına koca partiyle mücadele etmeye çalışıyor ama yanında kimse yok hesap et işte. |
Benzer içerikler
- bizim köfteci ankara at eti
- nagehan alçı"nın ilk eşi emre
- fulbright bursu alan türkler
- 3 katlı ev maliyeti hesaplama
- singapur pasaportu neden güçlü
- noter araç tescil işlemleri
- telsiz kullanım ücreti 2024
- gökbey helikopter fiyatı
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- dijital slip bulunmamaktadır ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X