Şimdi Ara

İYİ Parti de balon mu çıktı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
11.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam sana aktroll diyen kişi kendinden bilir işi mantığında biridir takma derim,ve senin daha ilk cümlelerinden ''gidilecek son kale sosyalizmdir''i sanırım sadece ben anladım..yanılıyormuyum ??

• Oy vermeyeceğim tek parti AKP. En azından bundan eminim. Zamanı geldiğinde alternatiflere bakar seçimimi yaparım. AKP tüm kredisini uzun zaman önce tüketti. En ufak ümidim de yok düzeleceğinden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye de muhalefet açısından ciddi bir eksiklik var.
    Muharrem İnce, Yavuzagiralioglu, Mansur Yavaş gibi isimler bir araya gelip farklı bir parti kurmalı.

Yani CHP artık HDP çizgisinde
    iyi Parti onların peşinde, özgül ağırlığı yok
    Babacan ve Davutoğlu yeterli karşılığı bulmadı, eski ak partililer, eleştirileri boş kalıyor.

Kesinlikle yeni oluşum şart muhalefette

Düşünsenize millet size fırsat verdi, çalış hizmet et 5 yıl sonra iktidarda sen ol. Bunlar boş laf, tatil ve asfalt yamama çalışmalarıyla süreyi hoyratça kullanıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D :D Kardeş gerçekten toplumsal büyük ama çok büyük sıkıntılarımız var. Ne bölündü kim kimi böldü ? Benim AKP MHP CHP İYİP arkadaşlarım var hiç birbirimize girmiyoruz kavga etmiyorum birbirimizi yemiyoruz. Sen niye bölünüyosun ? Önce eğitim. Saçma saçma böldük bölündük bölünüyoz diye zırlama.

• oha, foruma bak, muhalefete en ufak eleştiri getiren ak troll ilan edilmiş yine.

akpye günahımı bile vermem, bu ülkenin basına gelmis en büyük zehir.

ama muhalefetin iğrençliklerini de görüyorum.

• Geçen de çıkmış Meral Hanım diyor ki Beraat'ı biz indirdik. Ben de soğudum cidden iyi partiden. Babacan'a kanım ısındı baya çünkü konuşmaları çok mantıklı, ODTÜ mezunu yurtdışında okumuş bir mühendis. Son seçimlere kadar takipteyim, belki daha iyi aday çıkar.

• silinmeden izleyin iyi barhti nedir nasildir. hepsi paraya bakar komutan anlatiyor

• Muhalefet partilerinin kendi içlerinde karışıklık yaşamaları ortak çatı adayı belirlemede de büyük sıkıntı oluşturan bir konu.

iyi parti ve chp içinde oluşan muhalif kesim bu partilerin gelecekde oluşturmak istedikleri çizginin dışına çıkan politikalarla uğraşmalarına sebeb veriyor ve enerjileri devamlı kendi içlerindeki sorunlarla boğuşarak geçiyor.

Halkın kararsız kesimide bu noktada çekinceli zira halk kendi içinde çekişmesi olmayan,barışık ve çizgisini net belirleyen,parti içinde soru işaretleri oluşturmayan isimlerin olacağı partileri görmek istiyor.

Genel olarak halkın "kötünün iyisi" seçimleride sıkıntı verici ve "en iyi tercihi" yapmak adınada çekimser tavır alıp partileri izlemeye başladılar.Siyaset içinde kısır çekişmeler artık istenmiyor halk nezlinde dolayısyıla bu süreç iki parti içinde sancılı geçecek.Genel olarak halk muhalefet cephesinde ortak çatı adayının belirlenmesini bekliyor,bunu seçmekte son derece zor çünkü aday sayısı gereğinden çok fazla.

• Kim ne derse desin İYİ parti doğru yolda. İYİ partinin büyüme ve devamlı var olma şansı şu an yaptığı gibi orta yollu davranması ve merkeze kaymasıyla mümkündür. İYİ partiye milliyetçi parti muamelesi çekmek siyasetten bi haber olmaktır. Toplumsal merkezlerin parsellendiği bir ortamda yeni bir partinin çıkıp bunlardan büyük parça koparması mümkündür değildir. Türkiye'de muhafazakarlığın tapusu AKP'de, sol'un tupusu CHP'de, Türkçülüğün tapusu MHP'de, Kürtçülüğün tapusu HDP'de. Bu ana merkezlerin dışındaki partilerin bir şansı yok, ne kısa vadede ne orta vadede.

Burada oturup klavye eleştiriciliği yapanlar ve bu partileri eleştirenler seçim günü TIPIŞ TIPIŞ gidip bu partilere oy verecekler.

• iyi parti İstanbul il teşkilatı önünde Protesto yapıldı.Kalabalık bir grup genel başkan Yardımcısı Bahadır Erdem ve İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu için istifa çağrısı yaptı.

Grup adına açıklamayı İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Ayşe Melda Topyay Parti içindeki krize gerekli müdahalelerin yapılmadığını ifade etti.

İyi Parti Adalet ve Hukuk Politikaları Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem ve İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun istifa etmesini istedi.

https://aydinlik.com.tr/haber/kavuncu-nun-istifasini-istediler-223336

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 14 Kasım 2020; 18:33:42 >

• Merhaba demekki hdp olmadan gerçekten bazı sorunlar çözülmüyor. Bunu meral hanımın hdp ile görüşmesinden anlıyorum. Ben meral hanıma güveniyorum yanlış bir şey yapacağını düşünmüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Aralarında İyi partili var mı 

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Aralarında İyi partili var mı 

iyi partili olmayıpda il teşkilatı önünde protesto yapıp birde üstüne açıkmadalarda bulunmak? Açıklamayı yapanda iyi parti kurucu üyesi?

bu kısır çekişmelerle iyi parti bir adım öteye gidemez...

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Hade canım hade.

Yarısından çoğu mhp'li ve akp'li oradakilerin. Gerisi de Ümit Özdağ'ın ekibinden kalan. Kurucu üyede Özdağ'ın kankası.

Adem'de öyle.

Sende fanatik akp'linin tekisin. İyi parti zarar görsün akp iktidarı devam etsin derdindesin. Bilmesek neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 14 Kasım 2020; 18:42:2 >
  • Balon ki ne balon

• Konuyu baştan sona okumadım fakat Muharrem İnce chp den ayrılıp yeni parti yoluna girince demokrasi, aynısını Ümit Özdağ yapınca ayrılıkçı bölücü

Hmm

• Son zamanlarda muhalefete yönelik ataklar artarak devam ediyor. Artık iyi kötü vs bakmıyorum , umrumda da değil. akp karşısında kim varsa oyum onadır. Gerisi beni ırgalamıyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.