Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
3
Favori
54.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WB

Cehapeyi %20’nin altina cekebilir, bir kac puan da digerlerinden alsa %7-8’i gorurseler opup baslarina koysunlar,

Aksener zaten yasli, gelecek vaadetmiyor, ilave olarak

İktisat politikası? Yok.

Eğitim politikası? Yok.

Bayındırlık politikası? Yok.

Enerji politikası? Yok.

Sanayi politikası? Yok.

Tarım politikası? Yok..

Parti programını okusaydın her alanda ne yapacaklarını bir bir açıklamışlar. Ama amacınız kötülemek olunca "hüloo cehape zihniyeti fetöcü bunlar hadepe göz kırpmışlar hem pakaklı hem fatöcü sembülü vatikan ve maklube karışımı vs. vs." demeye devam edin.
  • Burdan bütün akp'li arkadaslara bır sorum var.. ( artnıyet yok emın olabılırsınız )

Neden bu yenı partıye acımasızca saldırıyorsunuz. Konuda bunu gordum. Madem kendı partınızden emınsınız cok sevıyorsunuz baska bır partı kurulması sızı neden bu kadar hakarete varan kelımeler kullanmaya itti acaba..

İyi Günler..
  • Bu parti 2019 da oyları bölerek AKP i yeniden iktidar yapma projesidir.* Rasyonel düşünen herkes bunu kolaylıkla anlayabilir. CHP ve MHP tabanından İYİP e oy çıkmayacağını varsaydığımızda ucu ucuna barajı geçen MHP 2019 seçimlerinde İYİP ile beraber barajın altında kalacaktır. Yeni dönemde AKP, CHP, HDP mecliste olup hem AKP yeniden iktidar olacak hem de meclis de sandalye sayısını fazlalaştırarak ezici güce ulaşacaktır.
    Aynı senaryoyu 2002 yılında GENÇ PARTİ ile oynadılar. GP kısa zamanda 2,5 milyon seçmenin (%7.5) oyunu alarak AKP e iktidari altın tepsi ile sundu.

* Trafoya kedinin girmesi, Seçim sisteminin anlık kesintiye uğraması vb. durumların olmayacağını varsaydığımızda.
  • Burada kraldan çok kralcı olup bimer bimer diye ötenlerede, birisine sen şucusun diye suçlayanlara da hep aynı şeyi söylüyorum,....Birisine basın yoluyla iftira ve suç isnad etmenin cezasını ve tazminatını biliyormusunuz? Bir gün birisi ciddiye alacak başınız belaya girecek,başınızdakilere güvenmeyin onlar kendi derdinde.Ayrıca burası türkiye yarın sabah ne olacak belli değil.
  • mhp den oy koparır ve onuda kendisi gibi meclis dışına cıkarır. geriye ulke akp, chp ve hdp kalır mecliste
    İyi parti mhp yi bitirme partisidir nokta
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Seninle bire bir aynı kafadayız IYI bir MHP bitirme TAŞERON partisidir.
  • Yahu birileri neden alternatif bir parti kurulmasından bu kadar rahatsız oluyor anlamıyorum.
    Yani ne istiyorsunuz, hiçbir parti olmasın, mevcutlar da kapatılsın, tek bir parti mi kalsın istiyorsunuz?
    Akşener'in dediği postmodern milli şef dönemi yaşanıyor gerçekten de.
    Dinden rant sağlayan dinciler (gerçek dindarları tenzih ederim) o kadar çok hakaret ve iftira atıyorlar ki insan donup kalıyor bazen.
    Akit ve takvim denilen gazetelere bakın.
    Biri amblemi maklubeye benzetmiş (maklube bi yemekmiş, fetöcüler evlerinde çok yerlermiş), diğeri de fetö'nün güneş doğacak şiiri varmış da o yüzden bu amblem seçilmiş filan diyor.
    Daha elimi güneş dil teorisini de buna bağlamışlar.
    Bu arada takvim denilen gazete her gün emekliye zam haberi yapıyor ama her gün, istisnasız ve her gün çıplak kadın fotoğrafları basıyorlar manşetten.
    Daha düne kadar iş yerinde bizler fettullah deyince, hocaefendi diyeceksiniz diyen tipler birden azılı fetö düşmanı oldular bir anda.
    Yolsuzluk, adam kayırma, particilik her yanı sarmış durumda.

Tüm bu rezillikler de müslümanız denilerek yapılıyor.
    Mücahitler müteahhit oldu, mazlumlar zalim oldu...

İşte böyle bir ortamda haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

İyi ki böyle bir parti kuruldu ve iyi ki siyasete rekabet geldi. Bundan bizim gibi işinde gücünde vatandaşların hiçbirinin zararı olmaz, tam tersine rekabet bizim lehimize olur.

Mevcut düzenden, MTV'ye %25 zam gelmesinden, cam filmlerin serbest bırakılıp sonra ceza yağdırılmasından, eğiitim sisteminin yap boz tahtasına dönmesinden, dış politikadaki rezilliklerden, doların 3.8 olmasından, ülkede serseri mayın gibi dolaşan 3,5 milyon suriyeliden memnun olan gitsin oyunu yine bildiği gibi versin ama bu durumdan memnun olmayanlar var kardeşim. Bizler alternatif ve yenilik istiyoruz. Şeffaf yönetim, adalet, zenginlik, adam gibi bir eğitim istiyoruz. Düzgün bir ülkede çoluğumuzu çocuğumuzu yetiştirmek istiyoruz. Keşke daha genç simalar ortaya çıksalar ve daha yenilikçi şeyler söyleseler ama işte olan bu ve buna bile tahammül yok. İnanılmaz bir karalama kampanyası yaşanıyor. Neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz ve korkuyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

mhp den oy koparır ve onuda kendisi gibi meclis dışına cıkarır. geriye ulke akp, chp ve hdp kalır mecliste
    İyi parti mhp yi bitirme partisidir nokta

Hocam ben senin gibileri anlamıyorum, siz bu ülkeye dünmü geldiniz? MHP denen oluşum partilikten çıktı demokrasi dışı oyunlarla kurultay yapılmadı (AKP ninde işine geldiği için) kadın o kadar uğraştı kurultay toplamaya parti içi seçim yapmaya devlet denen koltuk sever yanaşmadı.

Yani öyle konuşuyorsunki sanki durup dururken bu parti kurulmuş bu parti mecburiyetten kuruldu Milliyetçi olup Devlet stepnesini desteklemeyenler için kuruldu.

• ozfidelio O kullanıcısına yanıt
    ben demokrasi karşıtı degilim ama mhpde AKP gibi aşırı tutucu bir gruptan oluşuyor
    ve ondan kopmak isteyen partiler genelde pek tutulmuyor. Şimdi diyecen Erbakan ın partisinden
    AKP cıkmadı mı ? Evet cıktı o cok farklı bir konu neden diyeceksen aslında uzun bi hikaye
    konusmaa kalksak cumhurbaskanına hakaret der bazıları. O konuya girmek istemiyorum.
    Ama bak şuraya yazıyorum bu parti yuzunden mhp de meclisden düşecek IYI partiside avucunu yalayacak
    Sorun demokrasi degil sorun bu tur sagcı partilerden oy devşirmenin cok zor oldugu.
    Haaa mhp de %25 oy olsaydı mesela o zaman IYI partisine şans verirdim
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Hani ciddiye alınacak birşey yazmamışsında sırf merakımdan soruyorum 7 hazirandan sonraki süreci takip ettin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

ben demokrasi karşıtı degilim ama mhpde AKP gibi aşırı tutucu bir gruptan oluşuyor
    ve ondan kopmak isteyen partiler genelde pek tutulmuyor. Şimdi diyecen Erbakan ın partisinden
    AKP cıkmadı mı ? Evet cıktı o cok farklı bir konu neden diyeceksen aslında uzun bi hikaye
    konusmaa kalksak cumhurbaskanına hakaret der bazıları. O konuya girmek istemiyorum.
    Ama bak şuraya yazıyorum bu parti yuzunden mhp de meclisden düşecek IYI partiside avucunu yalayacak
    Sorun demokrasi degil sorun bu tur sagcı partilerden oy devşirmenin cok zor oldugu.
    Haaa mhp de %25 oy olsaydı mesela o zaman IYI partisine şans verirdim

Hocam ben teknik olarak haksızsın demiyorum belki senin dediğin gibi olur ama sen direk böyle yazınca buraya gelen ağzı salyalı 3-5 trol "baaaah proje partisi prensilvanya projesi" diyor öyle birşey değil kadının ne kadar uğraştığını hepimiz biliyoruz değilmi?

Gelelim sonuca denemeden hiçbirşeyi bilemeyiz zaman gösterecek, 2002 deki özel şey ABD destekli medya propogandası ve ülkenin büyük bir depremden sonra yaşadığı derin ekonomik krizdi. sağcı kesim çok derinden sarsıldı ve tutunacak yeni bir dal, yeni bir söylem aradı RTE bunu verdi onlara.

Sence bugünde bunu arayan birileri yokmu? özellikle Adalet ve güvenlik konusunda?

• Herşeyden önce yeni ve birleştirici bir merkez partiye ihtiyaç var. Taze kan İYİ gelir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarihin tozlu rafları Akşener gibi yanar döner tiplerle dolu.gelirler boylarının ölçüsünü alıp giderler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wind06

Yahu birileri neden alternatif bir parti kurulmasından bu kadar rahatsız oluyor anlamıyorum.
    Yani ne istiyorsunuz, hiçbir parti olmasın, mevcutlar da kapatılsın, tek bir parti mi kalsın istiyorsunuz?
    Akşener'in dediği postmodern milli şef dönemi yaşanıyor gerçekten de.
    Dinden rant sağlayan dinciler (gerçek dindarları tenzih ederim) o kadar çok hakaret ve iftira atıyorlar ki insan donup kalıyor bazen.
    Akit ve takvim denilen gazetelere bakın.
    Biri amblemi maklubeye benzetmiş (maklube bi yemekmiş, fetöcüler evlerinde çok yerlermiş), diğeri de fetö'nün güneş doğacak şiiri varmış da o yüzden bu amblem seçilmiş filan diyor.
    Daha elimi güneş dil teorisini de buna bağlamışlar.
    Bu arada takvim denilen gazete her gün emekliye zam haberi yapıyor ama her gün, istisnasız ve her gün çıplak kadın fotoğrafları basıyorlar manşetten.
    Daha düne kadar iş yerinde bizler fettullah deyince, hocaefendi diyeceksiniz diyen tipler birden azılı fetö düşmanı oldular bir anda.
    Yolsuzluk, adam kayırma, particilik her yanı sarmış durumda.

Tüm bu rezillikler de müslümanız denilerek yapılıyor.
    Mücahitler müteahhit oldu, mazlumlar zalim oldu...

İşte böyle bir ortamda haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

İyi ki böyle bir parti kuruldu ve iyi ki siyasete rekabet geldi. Bundan bizim gibi işinde gücünde vatandaşların hiçbirinin zararı olmaz, tam tersine rekabet bizim lehimize olur.

Mevcut düzenden, MTV'ye %25 zam gelmesinden, cam filmlerin serbest bırakılıp sonra ceza yağdırılmasından, eğiitim sisteminin yap boz tahtasına dönmesinden, dış politikadaki rezilliklerden, doların 3.8 olmasından, ülkede serseri mayın gibi dolaşan 3,5 milyon suriyeliden memnun olan gitsin oyunu yine bildiği gibi versin ama bu durumdan memnun olmayanlar var kardeşim. Bizler alternatif ve yenilik istiyoruz. Şeffaf yönetim, adalet, zenginlik, adam gibi bir eğitim istiyoruz. Düzgün bir ülkede çoluğumuzu çocuğumuzu yetiştirmek istiyoruz. Keşke daha genç simalar ortaya çıksalar ve daha yenilikçi şeyler söyleseler ama işte olan bu ve buna bile tahammül yok. İnanılmaz bir karalama kampanyası yaşanıyor. Neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz ve korkuyorsunuz?

Düşüncelerimi yazmışssın arkadaşım. Kesinlikle katılıyorum hepsine.

• wind06 kullanıcısına yanıt
    +1
    Aynen katılıyorum.
  • Max %10 alır meral akşener.
  • wind06 kullanıcısına yanıt
    Alternatif çıksın ama ne bileyim Ümit Özdağ olsun, Muharrem İnce olsun, Emine Ülker Tarhan olsun, Ahmet Davutoğlu hoca olsun ama Meral Akşener olmasın be kardeşim, Meral yanar döner bir insan, Koray Aydın da olmasın zira düne kadar fetö destekliyor akşener i diyordu şimdi birlikte saf tuttular. Meral ile bi cacık olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

Milliyetçilik tektir.Atatürk'ün tanımladığı olgu milliyetçiliktir..gerisi boştur ve manüplasyona açıktır...

islamcılardan oy alması zor gibi duruyor ..onların yüzünden bu haldeyiz..

Atatürk ilke ve devrimleri tek çaremiz böyle tengri mengri ile çıkamayız bi yere..1919 da hepsi denendi tutmadı kardeşim..yok turan yok ümmet ..tutmadı hiçbiri

neyse yine de meral ablamıza başarılar partinin logosu güzel.Türk tarihine atıf yapması da çok güzel.Türk olduğumuzu hatırladık tekrardan..

Turan ve ümmet ne alaka?
    Turan Türk birliği fikridir hocam. Türk - İslam sentezini ön planda tutmaz. Hiçbir zaman siyasette din kadar ön planda olmamış ve din kadar manipülasyona açık olmamıştır.

Turan ve ümmet in farklı olduğunu belirterek yazdım..Turan fikri güzel olsa da o dönemde tutmadı yine tutmaz..He gönül isterki bütün Türkler bir olsun balkan kafkas ırak..ama maalesef parça pinçik etmişler bizi

• carpenokte kullanıcısına yanıt
    Ümit Özdağ partinin kurucularından yahu. Emine Ülker Tarhan bireysel bir şeyler denedi, olmadı zaten.
    Muharrem İnce çıksa ona da iyi yapmış derdim, keşke yapsa bir güzellik.
    Davutoğlu, yarım saatte başbakanlığı bıraktı yahu. Melih kadar bile direnmedi. Nasıl olacak o iş?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.