Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
3
Favori
54.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu partinin %10 barajini geçeceğine kesin gözüyle bakıyorum. Mhp baraj altında kalacak o çok bariz de,

Aktroller, torpilliler, hukumet sayesinde biti kanlananlar , ihaleciler gelip burada karşı propaganda yapıyor ya, işte bunların bu paniği içimi rahatlattı.

Kim ne derse desin, halka aciklamasalar da en doğru anket sonuçları AKP nin elinde oluyor. Anketlerde ne gordulerse artik, dikkat ederseniz basına konuşma izninolan hepi topu 40 AKP li vekilin tüm gündemi Iyi Parti. Her firsatta yok önemsiz yok baraj altı. Algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar

Devlet imkanlariyla, her haltımızdan alinan vergilerle işleyen TRT de

Trollerinizle sosyal medyada

Yazarları FETÖ kredisiyle Boğaz da yalıda oturan, "zekeriya öz ün bu ülkede heykeli dikilecek" diye bağırışan fetö savcisı hayranı sabahınızla

Istediğiniz kadar çamur atmaya çalışın. (2002 de ANAP bunu AKP ye yapmaya çalışmıştı)

Istediğiniz kadar toplantıların yapılacağı otelleri tehdit edin, salonların elektriklerini kestirin.

Korkunun ecele faydası yok anacım.

O yağlı maaşlara, yattığınız yerden parası gelen ihalelere daha fazla güvenmeyin. Meslek filan öğrenin bence bir an önce. Gerçek hayata hoşgeldiniz diyecekler size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• %10 u geçer o kadar da değil.
  • potansiyel %30 oyu var. mhp ve hdp baraj altı kalacak. akp den ve chp den oy bölecek...
  • Bu akpli kardeslere ne oluyor anlamadım kı. Kımsede cevap da yazmıyor.

Bir daha soruyorum.. Arkadaslar madem akp den reyısınızden çok memnunsunuz neden buraya gelip olumsuz yazılar yazıyorsunuz kı. Sıze ne yenı kurulan bir partiden.. Sızı ne ilgilendirir. Sız bakın akp ye reyısınıze falan... Sız en iyi partısınız.. Dunya liderınız var.. Reyısınız var.. Ey amerıka.. Falan filan la takılın buraya gelip sızın olumsuz yazılarını gormek zorunda degılız..

İyi gunler

• meral akşeneer vurdukçu köpekkler kuduruyorrrrrrrr
  • Nedense bir adamin kadin versiyonunu animsatmaya basladi bana. Yaparim, ederim, vurarim, kirarim, benim dedigi olur gibisinden. Neyse hayirlisi bakalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

İyi Tomris

Yok canım, heyecanlanmayın, Tomris adında başka bir hanım daha da iyi bir parti kurmuyor.
    Tomris zaten iyi partili.
    Kendisi "Saka Kraliçesi" aynı zamanda...
    Gerçi azıcık putperest ama o kadarcık kusur kral kızında bile bulunur.
    İyi Parti'nin simgesi güneş ya (ne kadar yaratıcı bir buluş), aynı zamanda Tomris'in de simgesiymiş. Ondan esinlenmişler.
    Bakınız, Tomris Hanım'ın arkadaşı Meral Hanım ne diyor:
    "Atalarımızın efsaneleri anlatagelir ki..."
    Ki'yi bitişik mi yazmış öğrenemedik, umarız doğrusunu yazmıştır. Çünkü Anıtkabir defterine yazdığı ve Atatürk'ün de gece olunca kalkıp okuyacağı metinde ki'leri bitişik yazmıştı, "göstermektedirki..."
    Bakalım şimdi de ne demiş? Hürriyet gazetesi iftiharla takdim ediyor. Cümle düşüklükleri ve Türkçe yanlışları hanıma aittir:
    "Kâinat evvelce kaos halinde bir karanlık imiş. Güneş oradan doğmakla onu ikiye parçalamış. Ve o güneş ki kimi zaman Oğuz'un hanımı olarak çıkmış karşına, Orta Asya'da hüküm süren o büyük hakanları doğurmuş, kimi zaman da ona yön vermek için aslan, kurt kılığında girmiş Oğuz'un çadırına. Ve böyle başlamış ecdadımızın anlı şanlı tarihi. Güneş kimi zaman ulu Saka Kraliçesi Tomris Hatun olmuş, geçmiş ordusunun başına. Tarihin gördüğü ilk kadın hükümdar olmuş... Güneş gibi doğmuş ülkesinin üstüne, yüce bir hükümdar olmuş."
    Eh, bu hesaba göre, Meral Hanım da tarihimizin gördüğü ilk kadın cumhurbaşkanı olacak. Ülkesinin üstüne bir güneş gibi doğacak.
    Bu arada, Bursa'da Osmangazi Yörük Türkmen Dernekleri üyesi bir grup vatandaş, İyi Parti aleyhinde "Kayı bayrağını siyasi bir unsur olarak kullandığı" gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuş.
    İskitler'le Kayı'lar arasında bir "fraksiyon çatışması" mı var, anlayamadık.
    Yoksa yılların "bozkurtu" Devlet Bahçeli'ye mi terkedildi?
    Peki, elle bozkurt işareti yapmak da bundan utanmayan Kemal Kılıçdaroğlu'na bırakıldığına göre, İyi Parti'nin el işareti ne olacaktır bu durumda?
    Başparmağınla işaret parmağını birleştirip güneş gibi yuvarlak yapsan, değişik bir anlam çıkaranlar olabilir!
    Sonra uyarmadı demeyin ha.

Türk faşistleri, bir ara, Dersim bebesi Kılıçdaroğlu'nu parlatmak için, onun Horasan Yaylası'ndan, Oğuz Türkleri'nin Kayı boyundan geldiğini ileri sürmüşlerdi...
    Şimdi de Akşener'i destekleyen bazı Türk komünistlerinin, şu kılık değiştirip ara sıra güneş, ara sıra da aslan ve kurt kadın olan Tomris hakkındaki görüşlerini merak ediyoruz.
    Acaba Saka Kraliçesi, pırıl pırıl, apaydınlık, samimi, bilgili, açık sözlü, zarif, slogandan uzak, cesur, esprili bir kadın mıymış?

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/ardic/2017/10/28/iyi-tomris

Tomris hatun saka/iskit kağanı.Ayrıca her ne kadar deyim niyetine kullanmış olsa da,kral kızı değil kağanın eşi,öldükten sonra başa geçiyor.Yaşadığı tarihin m.ö 6 yy olduğu düşünüldüğünde,nüfus kağıdında putperest yazması kusur olmasa gerek?Geçi zaten kusur da değil ya neyse.Kaldı ki hali hazırda Mhp'nin kullandığı bozkurtun,parti işareti olarak kullaılnması da abes kaçardı muhtemelen,onun dışında zaten kullanıyorlar.Hem mhp kurultay mı yaptı ki?Bahsettiği işaret engin ardıç ve taifesi için halk içerisinde kullanımda olan bir işaret zaten,partiler üstü bu konuda:)

• Hemşerim, izmitli insandan zarar gelmez oyum iyi partiye.
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt
    mutlak barisi mi ariyon knk

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Skjellum

Başkığa yazıp yazmama konusunda çok kararsız kaldım. Bu başlığa, 15 temmuz hain, alçak darbe girişimi sonrasında gelişen süreçte açığa alınıp bir müddet sonra göreve iade edilmiş bir devlet memuru olarak yazıyorum. 2010 yılında hakkımla, çalışarak kimseden medet ummadan, kimseden yardım almadan, soru çalan şerefsizlerle iş tutmadan devlet memuru oldum, kendimi sürekli geliştirdim, alanımla alakalı yüzlerce kitap okudum, vs... Hayatım boyunca yakınından dahi geçmediğim, hatta ve hatta çalıltığım dönemde bu kansızlar tarafından baskıya ve iftiraya uğradığım bilinmesine rağmen "fetö üyesi kişilerle iltisaklı olabileceği değerlendirilen..." yazılı bi üst yazıyla açığa alındım. Hayatım boyunca evlerine gitmedim, aohbet adı altında verdikleri beyin yıkama operasyonlarına katılmadım, para vermedim, bank asyada hayatım boyunca tek bir işlemim dahi olmamıştır, kapısından içeri girdiğimi bile sanmıyorum. Açığa alındığımda gülerek tepki verdim. Nitekim kısa süre sonra göreve geri döndüm. Ama işler sadece geri dönmekle bitmiyormuş. Hala kurumum tarafından sakıncalı memur olarak ve ona göre muamele görüyorum. Anlayacağınız psikolojik baskı altındayım ve istifaya zorlanıyorum. Neden? Açığa alınmışım :) Neden açığa alındım? Verilen cevap: döndüğüne şükret... Ne kadar komik değil mi. Şu an kötü koşullarda, uzmanı olduğum konuyla uzaktan yakından alakası olmayan işler yaptırılıyor bana. Olsun bu da bi iş, elbet bunu da birileri yapması lazım. Şimdi asıl konuya gelelim, 2007 yılından itibaren oy kullanıyorum, 2015 yılına kadar bütün oylarımı Ak Parti lehine verdim. 2015 yılındaki ilk seçimde tepki amaçlı oy kullanmayan vatandaşlardan biriyim. İkinci seçimde ülke kaosa sürüklenmesin diyerek iyi niyetli olarak oyumu yine hükümet lehine kullandım. Bundan sonra oy verir misin derseniz, büyük konuşmak istemiyorum asla vermem. Hatta hiç oy kullanmayı bile düşünmüyorum. Çünkü ben mağdur oldum ve benim mağduriyetimin boyutu büyük. Ve benim gibi binlerce insan var açığa alınıp göreve iade edilen ve bu insanların mağduriyetlerinin giderilmesi için hik mimse kılını bile kıpırdatmıyor. İlgimin, alakamın olmadığı, hatta bunların güçlü olduğu zamanlarda baskıya uğramış, sürgün yemiş bir devlet memuru olarak bu terör örgütüyle adım bir kere yanyana getirildi birileri tarafından. Ve bu damga ömür boyu malesef üzerimizden kalkmayacak. Allah devletimize milletimize zeval vermesin.

Bir daha oy kullanmayacağım ne demek ? Onların gitmesini istemiyorsunuz anlaşılan. Siz oy kullanmadığınızda bu yine onlara yarayacak.

• Bu parti nin gelmesi Ak partimiz için çok iyi oldu gerçekten. ana muhalefetten(sözde) oldukca fazla oy gidecektir buraya yani 2019 da işimiz iyice kolaylaştı. artık tek soru %51 in üzerine ne kadar çıkabiliriz olacaktır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir siyasetçiye güvenmiyorum. Hiçbir siyasetçinin gerçekten ülkemiz için çalıştığına inanmıyorum. O yüzden oy kullanmamaya karar verdim.

• quote:

Hiçbir siyasetçiye güvenmiyorum. Hiçbir siyasetçinin gerçekten ülkemiz için çalıştığına inanmıyorum. O yüzden oy kullanmamaya karar verdim.

Oyunu Ak Parti'ye atmış oluyorsun oy kullanmayarak. En azından git bir tane barajı geçecek partiye rastgele bas. Bu yapılan büyük bir hata.

• quote:

Hiçbir siyasetçiye güvenmiyorum. Hiçbir siyasetçinin gerçekten ülkemiz için çalıştığına inanmıyorum. O yüzden oy kullanmamaya karar verdim.

kötünün iyisini bularak ona oy verin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: barsav12

baston kim hocam ?

Akpartinin bastonu meshur Devlet Bahceli. Nasil bilmessiniz?

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Ona oy verdiğimi nereden çıkarttınız ? Boş yorum yapmayın lütfen.

• Askerliğim bitsin hemen kaydımı yaptıracağım partiye. Meral bu memleketin kurtuluşudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: barsav12

Ona oy verdiğimi nereden çıkarttınız ? Boş yorum yapmayın lütfen.

İstedigine oy ver. Zaten hangi partiye oy verdigin malum

• İYİ PARTİ merkez bir parti ve bunun yanı sıra Atatürkçülük ilkesi var diyor buraya kadar iyi hoşta CHP'den İYİ partiye geçenler açıkçası çok iyimser değil mesela parti sekreteri Aytun Çıray'ın geçmiş tweetlerine bakın selahattin demirtaş övücülüğü yapmış . Milliyetçi Atatürkçü bir insanlar bu partiye nasıl oy versin bunu cevaplarmısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniVarya

Bir kadının peşine takılmış zavallılar olarak görüyorum

Türk kültüründe kadın değerlidir baş tacıdır yeri gelir komutan olur yeri gelir cephede savaşır yeri gelir devlet yönetimine katılır.Arap kültüründe yok bunlar.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.