Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
972
Cevap
3
Favori
54.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Videoyla ilgili açıklama yapmaya gerek yok, video gayet açık. Senin ülkede olan biteni gördüğün halde üç maymunu oynayıp saçma cevaplar vermenden dolayı artık ne yazarsan yaz cevap verme gereği duymuyorum. Malum kitleden farkın olmadığını son yazdıkların kanıtladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x571 X kullanıcısına yanıt
    Yüzsüzlük değil yoksunluk. Neyden yoksun olduklarını yazmıyorum, yalak yönetim gereksiz ceza veriyor.

• şimdiden %15 oyu var bu da bir başarıdır.
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt
    Ataturk ilkelerini bir taraf, bir ideoloji, bir ayrim sebebi olarak goruyorsaniz sikinti buyuk. Ataturkun ilkeleri kemalist uygulasin solcu uygulasin sagci sevmesin diye yapilmamis. Ataturk insanlik adina, insan gibi yasama adina yapmistir bu seysileri. Ataturkun ustunde durdugu nokta milliyetcilikden ote milli kimligi koruma bana kalirsa ve bunu da gunumuz milliyetciligi altinda dusunmek bence yanlis olur. Evet sene 2017 ve Ataturk seysilerine ihtiyac var hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: dranov

MERAL AKŞENER KİMDİR...

1. Meral Akşener Selanik kökenli bir ailenin kızıdır. Ailesi 1923'deki mübadeleyle Kocaeliye geldiği söyleniyor. Akşener Selaniklidir.

2. Meral Akşener DYP kadın kolları başkanı olduğu 1995'e kadar siyasetle hiç ilgilenmez, tamamen apolitiktir. İşinde gücünde biridir.

3. Meral Akşener'in öyle söylendiği gibi ülkücülükle hiç bir alakası yoktur, MHP'den vekil olduğu tarihe kadar ülkücülükle hiç ilgisi yoktur

4. Ülkücülük bir kenara, severek ve hatta ailesinin karşı çıkmasına rağmen evlendiği kocası ODTÜ'lü hızlı bir maocudur, aşırı solcu.

5. 80 öncesi üniversite ögrencisi olmasına rağmen, bırakın ülkü ocaklarında faaliyet göstermeyi o dönem siyasetle bile ilgilenmemiştir.

6. Meral Akşener binlerce ülkücünün şehit olduğu ya da hapiste işkence gördüğü 1974-86 arası çok rahat bir yaşam sürmüştür, çilesiz, cefasız

7. İlk önce üniversiteyi rahat bitirmiş, sonra, hem de en sıkıntılı dönemde 79-82 arası ögretmen olmuş, daha sonra da üniversiteye girmiştir.

8. Bu dönemde Muhsin başkan gibi ülkücüler ne mi yapıyordu? Aylarca işkence hanelerde, yıllarca hücrelerde kalıp olmadık eziyetler görüyordu

9. Bir odak Akşeneri paraşutle siyasete indirir, hem de çok kiritik bir noktaya indirir. Akşener ilk önce DYP kadın kolları başkanı olur.

10.Kendisini partiye davet eden Çiller gibi onu da sihirli bir el çok kısa süre içinde yükseltir. Akşener, bir sene sonra içişleri bakanı olur

11.Akşener'in Mehmet Ağarın yerine içişleri bakanı olması için bizzat Fetullah Gülen devreye girer, onu bakan yapar

12. 28 şubata giden yolda önemli bir safha olan susurluk kumpasının kurulması ve Ağar'ın görevden alınmasında da fetö çok etkin rol oynar.

13. Akşener kendisini bakan yapan yapının fetö olduğunu çok iyi biliyordu, bunun için makamını borçlu olduğu bu yapıya açıkca teşekkür etti.

14. Meral Akşener ile o dönem fetönün emniyet imamı olan Kemalettin Özdemir arasındaki bağ bu dönemde iyice güçlenir, artar.

15. Fetö devletteki en büyük ve en güçlü yapılanmasını Meral Akşener'in içişleri bakanlığı döneminde yapar ve devlete tamamen sızar.

16. Bu dönemde, yani Meral Akşenerin bakanlığı döneminde, emniyet özellikle de istihbarat dairesi tamamen fetönün eline geçer.

17. Bu dönemde, Meral Akşener değil de asıl Kemallettin Özdemir'in gerçek içişleri bakanı olduğu söylenir. Özdemir'in tüm adamları atanır.

18. Fetö'nün tam da bu dönem Akşenerin yanına o dönem komiser olan malum kişiyi koyduğu ve onun üzerinden Akşeneri yönlendirdiği söylenir.

19. Söz konusu malum kişinin şimdiye kadar Akşenerin yanında durup onu danışmanlık adı altında yönlendirdiği söylenir.

20. Malum kişi Akşenere 15 temmuz darbesini tarihi, parolası ve en ince ayrıntısıyla haber verir. Akşener Yurtta sulh tabirini boşuna kullanmaz

21. Akşener-Aydın Doğan yakınlaşması da 1995'den sonra hızlanır. Gerci Akşener-Hürriyet ilişkisini Simavilere kadar götürenler de var.

Ahmet Bilal Arslan

Dip not:

Meral Akşener'in hukuk danışmanlarından Avukat Nuri Polat, FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alındı...

Arif olan anlar...

ŞİMDİ ANLADINIZ MI? YURTTA SULH MUHABBETİ NEREDEN GELİYORMUŞ...

Fetöcü hainler

- ordu komutanı
    - emniyet genel müdürü
    - büyükşehir belediye başkanı damadı
    - cumhurbaşkanı koruması

olduğunda,

- kozmik odalara fetöcü savcılar sokulup devlet sırları Amerika'ya uçurulduğunda

- Tübitak'ın başına fetöcüler getirilip personel kıyımı yapılıp, kuruma doldurulan şakirt mühendislerle akıllara zarar bilirkişi raporları ile subayları hapse attırdığında

- Atatürkçü vatansever subayları ordudan atıp Fetöcüleri yükseltmek için ergenekon kumpasları uydurduğunda;

kim iktidardı
    kim "Zekeriya Öz'ün bu ülkede heykeli dikilecek" dedi?
    kim Fetöcü savcıların Ergenekon kumpası için meydanlara çıkıp "Ergenekon davasının savcısıyım" dedi

kim Fetöcüler ÖSYM'den soruları çalıp kamu kurumlarına, üniversitelere hainleri dolduruduğunda, "sorular çalındı" diye protesto edenlere:

"ÖSYM Başkanı'nın yapmış olduğu açıklamalardan ben tatmin oldum. Şu anda da zaten Danıştay'ın verdiği karar da ortada. Bu arada bir şey çok açık, net belli her halde birilerinin tezgahı bozuluyor ki bu işten çok rahatsızlar"

kim muhalefet, cemaat soruları çaldı deyince:
    "1,7 milyon gencin hayallerini, geleceklerini, umutlarını, siyasi malzemeye dönüştürerek, buradan kendilerine bir rant sağlamanın çirkin gayreti içindeler" dedi?

kim "eyyyy hocaefendi gel hasret bitsin" diye Türkçe olimpiyatlarında ağladı?
    kim "Türkçe olimpiyatları"nı TRT'den devletin televizyonundan yayınlattı?
    kim ülkenin milli meclisine çıkıp "Fethullah Gülen Türkiye'nin Yetiştirdiği Değerli Bir Kıymettir" dedi
    kim "emniyeti cemaate bağladık" dedi de bir tane Allah'ın kulu çıkıp bu ne iş diyemedi?
    kim hiç utanmadan 'Cemaat devlete sızmış, buna kargalar güler' dedi?

Meral Akşener İçişleri Bakanı iken YAŞ (Yüksek Askeri Şura) ile, Fethullahçı olduğu tespit edilebilen subay ve astsubaylar ordudan "irtica" sebebiyle ihraç edilirken AKP döneminde irtica nedeniyle bu hainlerin ordudan atılması durduruldu.

Kimse çıkıp kandırıldık demesin, Nuh Mete Yüksel ve fetönün şehit ettiği gazeteci Necip Hablemitoğlu AKP'den önce bunların ipliğini pazara dökmüştü, Fethullah Gülen g.tün g.tün Amerika'ya kaçmıştı.

Sonra yok devlete sızmış haberimiz yoktu, ya soruları çaldılar bilmem ne... Yeter milleti aptal yerine koyup sırtına bindiğiniz, vergilerle, harçlarla kanını emdiğiniz.

Utanmadan gelmiş 21 madde yazmış.

İnsanda birazcık haysiyet, azıcık namus, azıcık ahlak, azıcık utanma, azıcık yüz kızarması, müslümansa azıcık Allah korkusu olur.

Azıcık ulan.

Parti sevdanız vatan millet sevginizin önüne geçmiş, gelmiş burada ihaleleriniz, yağlı devlet kapısı maaşlarınız gitmesin diye yırtınıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SBK -- 28 Ekim 2017; 1:13:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

siyasi parti adı değilde, sosyal dayanışma yardımlaşma derneği adı gibi olmuş....daha yaratıcı olunabilirdi ...

Sosyal Dayanisma ve Yardimlasma, Adalet ve Kalkinma bunlarda pek farkli degil..

Kaldi ki İYİ nin anlami Kuvvet ve Kudret Sahibi demek, sirf konusmus olmak icin konusmasak..

"İYİ" vurdun

• Şimdiden söyleyeyim.
    Oyum bu partiye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars .Ulrich.

Ataturk ilkelerini bir taraf, bir ideoloji, bir ayrim sebebi olarak goruyorsaniz sikinti buyuk. Ataturkun ilkeleri kemalist uygulasin solcu uygulasin sagci sevmesin diye yapilmamis. Ataturk insanlik adina, insan gibi yasama adina yapmistir bu seysileri. Ataturkun ustunde durdugu nokta milliyetcilikden ote milli kimligi koruma bana kalirsa ve bunu da gunumuz milliyetciligi altinda dusunmek bence yanlis olur. Evet sene 2017 ve Ataturk seysilerine ihtiyac var hocam.

hiçbirini hiçbir şey olarak görmüyorum. benim için zırvalardan ibaret hepsi. milli kimliklerden, birtakım değerleri koruma gibi tekerlemelerden sıkıldım. ha zaten insanlığa sığan ve insanlığı ön planda tutan yaklaşımlarsa sıkıntı yok. ama aynı hissiyatları ben onlarsız da ifade edebiliyorsam onlara da gerek yok kanımca.

• neden bu kadının üzerine gidiliyor.
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    şimdiye kadar duyduğum en iyi slogan bu
  • waRRioR kullanıcısına yanıt
    Verebilecek cevabı olmayanlar ancak karalama yoluna, iftira yoluna gider. Bundan sonra birine bir iddiada bulunacaksınız iki kere düşünürsünüz en azindan.

Hangi parti Türkçülügu bitirmeye çalışıyor?= cevap yok
    I
    Taptigimiz lider kim?= cevap yok

Biz putperest miyiz?= cevap yok

Müslümanlikla derdin mi var?= cevap yoj

Atılan video ne amaçla atıldı?= cevap yok

Şimdi kim üç maymunu oynuyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 28 Ekim 2017; 2:6:41 >
  • SBK S kullanıcısına yanıt
    Vatan hainliği yaptıklarını iyi bildiklerinden suçlarını ört bas ediyolar akılları sıra. En yakınımdaki insanlar da burdaki malum tipler gibi. Tüm olumsuzluklardan dert yanıp yine oy vermeye devam ediyolar. Verdikleri oylar yüzünden bu halde olduklarını yüzlerine vurunca ben oy vermedim diyolar. Seçim zamanı gelince parti otobüsü gibi propaganda yaparak gezen tipler bunlar.

• http://m.haberdar.com/video/said-sefa-demokratik-kazanimlar-zorla-elde-edilir-o-kazanimlar-oturdugunuz-yerden-size-gelmez,1573.html?mnst=26961

https://vimeo.com/240077125

İyi Parti'nin kurulma süreci hakkında...

* * *

Haberdar Genel Yayın Yönetmeni Said Sefa, 'Gündem Haberdar' programında gündemi değerlendirdi. 

“Çok güzel bir plan işleniyor. Bu plan içerisinde 90’ların aklı her yönüyle hakim unsur haline geliyor” 

“Meral Akşener’in İYİ Partisi’ni müesses nizamın bizzat kendisi kurdurdu” 

“Avrasyacıların kurdurmuş olduğu en önemli adımlardan bir tanesi Meral Akşener’in partisidir” 

“AKP ve Erdoğan, Avrasyacı çizginin kötü partisi; Meral Akşener’in partisi de İYİ Parti” 

“Gerek yargı bürokrasisinde gerek devletin sair kademelerinde Erdoğan’ın kontrolünden çıkan bir enerjinin olduğunu artık AKP’liler de farkına vardı” 

“Meral Akşener’in partisi müesses nizamın partisidir, devlet partisidir. Devlet görev vermiştir, bunlar da koşa koşa gitmişlerdir” 

“Doğu Perinçek’in kendisi bitiyor. Artık böyle bir sözcü istenilmiyor. Ağzından inanılmaz şeyler kaçırıyor, ağzından kaçırdığı şeyler müesses nizamın işine gelmeyen şeyler” 

“Demokratik kazanımlar zorla elde edilir, o kazanımlar oturduğunuz yerden size gelmez”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 28 Ekim 2017; 3:9:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alacağı oy max %1 onuda 80 leri 90 ları bilmeyen, hükümet karşıtı olup kendini marjinal sanan 20 yaş altı kitleden alacak malesef durum bu....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık gerçekten,içlerindeki tedirginlik bazı arkadaşların kelimelerine nede komik yansımış.aktroller sizinde sonunuz yakın.sizin tedirginliginizi anlıyorum ama.sizin korkunuz başka bir partinin iktidar olmasi vs değil.akp ye yapılan yalakalik ile başkalarının hakkı olan bir çok şeyi elinizden alacaklar diye tedirginsiniz.Biride çıkmış insan gibi yaşamak için Atatürk un ilkelerine ihtiyacım yok demiş.insan gibi yaşamak için dinde gereksiz güzel kardeşim.yüksek sesle bunu bu toplumda soylesene!benim ahlaklı olmam için yardımsever,vicdanli,adil (pardon bunlar aktroller için geçerli değildi dimi ) olmam için aklımdan başka birşeye ihtiyacım yok.komiksiniz!bu ülkede insan gibi yaşamak istiyoruz sadece.kazandığımız paranın değeri olsun,bişi satın alırken elli kere dusunmeyelim,hakettigim bir mevkiyi bir işi sırf birilerinin yakını diye ona verilmesini istemiyorum.Akp iktidardan indiğinde bir çoğunuz işsiz güçsüz kalicaksiniz.Yediğiniz kul hakkı sizide bulacak merak etmeyin sevgili aktroller

• İyi Tomris

Yok canım, heyecanlanmayın, Tomris adında başka bir hanım daha da iyi bir parti kurmuyor.
    Tomris zaten iyi partili.
    Kendisi "Saka Kraliçesi" aynı zamanda...
    Gerçi azıcık putperest ama o kadarcık kusur kral kızında bile bulunur.
    İyi Parti'nin simgesi güneş ya (ne kadar yaratıcı bir buluş), aynı zamanda Tomris'in de simgesiymiş. Ondan esinlenmişler.
    Bakınız, Tomris Hanım'ın arkadaşı Meral Hanım ne diyor:
    "Atalarımızın efsaneleri anlatagelir ki..."
    Ki'yi bitişik mi yazmış öğrenemedik, umarız doğrusunu yazmıştır. Çünkü Anıtkabir defterine yazdığı ve Atatürk'ün de gece olunca kalkıp okuyacağı metinde ki'leri bitişik yazmıştı, "göstermektedirki..."
    Bakalım şimdi de ne demiş? Hürriyet gazetesi iftiharla takdim ediyor. Cümle düşüklükleri ve Türkçe yanlışları hanıma aittir:
    "Kâinat evvelce kaos halinde bir karanlık imiş. Güneş oradan doğmakla onu ikiye parçalamış. Ve o güneş ki kimi zaman Oğuz'un hanımı olarak çıkmış karşına, Orta Asya'da hüküm süren o büyük hakanları doğurmuş, kimi zaman da ona yön vermek için aslan, kurt kılığında girmiş Oğuz'un çadırına. Ve böyle başlamış ecdadımızın anlı şanlı tarihi. Güneş kimi zaman ulu Saka Kraliçesi Tomris Hatun olmuş, geçmiş ordusunun başına. Tarihin gördüğü ilk kadın hükümdar olmuş... Güneş gibi doğmuş ülkesinin üstüne, yüce bir hükümdar olmuş."
    Eh, bu hesaba göre, Meral Hanım da tarihimizin gördüğü ilk kadın cumhurbaşkanı olacak. Ülkesinin üstüne bir güneş gibi doğacak.
    Bu arada, Bursa'da Osmangazi Yörük Türkmen Dernekleri üyesi bir grup vatandaş, İyi Parti aleyhinde "Kayı bayrağını siyasi bir unsur olarak kullandığı" gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuş.
    İskitler'le Kayı'lar arasında bir "fraksiyon çatışması" mı var, anlayamadık.
    Yoksa yılların "bozkurtu" Devlet Bahçeli'ye mi terkedildi?
    Peki, elle bozkurt işareti yapmak da bundan utanmayan Kemal Kılıçdaroğlu'na bırakıldığına göre, İyi Parti'nin el işareti ne olacaktır bu durumda?
    Başparmağınla işaret parmağını birleştirip güneş gibi yuvarlak yapsan, değişik bir anlam çıkaranlar olabilir!
    Sonra uyarmadı demeyin ha.

Türk faşistleri, bir ara, Dersim bebesi Kılıçdaroğlu'nu parlatmak için, onun Horasan Yaylası'ndan, Oğuz Türkleri'nin Kayı boyundan geldiğini ileri sürmüşlerdi...
    Şimdi de Akşener'i destekleyen bazı Türk komünistlerinin, şu kılık değiştirip ara sıra güneş, ara sıra da aslan ve kurt kadın olan Tomris hakkındaki görüşlerini merak ediyoruz.
    Acaba Saka Kraliçesi, pırıl pırıl, apaydınlık, samimi, bilgili, açık sözlü, zarif, slogandan uzak, cesur, esprili bir kadın mıymış?

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/ardic/2017/10/28/iyi-tomris

• Başkığa yazıp yazmama konusunda çok kararsız kaldım. Bu başlığa, 15 temmuz hain, alçak darbe girişimi sonrasında gelişen süreçte açığa alınıp bir müddet sonra göreve iade edilmiş bir devlet memuru olarak yazıyorum. 2010 yılında hakkımla, çalışarak kimseden medet ummadan, kimseden yardım almadan, soru çalan şerefsizlerle iş tutmadan devlet memuru oldum, kendimi sürekli geliştirdim, alanımla alakalı yüzlerce kitap okudum, vs... Hayatım boyunca yakınından dahi geçmediğim, hatta ve hatta çalıltığım dönemde bu kansızlar tarafından baskıya ve iftiraya uğradığım bilinmesine rağmen "fetö üyesi kişilerle iltisaklı olabileceği değerlendirilen..." yazılı bi üst yazıyla açığa alındım. Hayatım boyunca evlerine gitmedim, aohbet adı altında verdikleri beyin yıkama operasyonlarına katılmadım, para vermedim, bank asyada hayatım boyunca tek bir işlemim dahi olmamıştır, kapısından içeri girdiğimi bile sanmıyorum. Açığa alındığımda gülerek tepki verdim. Nitekim kısa süre sonra göreve geri döndüm. Ama işler sadece geri dönmekle bitmiyormuş. Hala kurumum tarafından sakıncalı memur olarak ve ona göre muamele görüyorum. Anlayacağınız psikolojik baskı altındayım ve istifaya zorlanıyorum. Neden? Açığa alınmışım :) Neden açığa alındım? Verilen cevap: döndüğüne şükret... Ne kadar komik değil mi. Şu an kötü koşullarda, uzmanı olduğum konuyla uzaktan yakından alakası olmayan işler yaptırılıyor bana. Olsun bu da bi iş, elbet bunu da birileri yapması lazım. Şimdi asıl konuya gelelim, 2007 yılından itibaren oy kullanıyorum, 2015 yılına kadar bütün oylarımı Ak Parti lehine verdim. 2015 yılındaki ilk seçimde tepki amaçlı oy kullanmayan vatandaşlardan biriyim. İkinci seçimde ülke kaosa sürüklenmesin diyerek iyi niyetli olarak oyumu yine hükümet lehine kullandım. Bundan sonra oy verir misin derseniz, büyük konuşmak istemiyorum asla vermem. Hatta hiç oy kullanmayı bile düşünmüyorum. Çünkü ben mağdur oldum ve benim mağduriyetimin boyutu büyük. Ve benim gibi binlerce insan var açığa alınıp göreve iade edilen ve bu insanların mağduriyetlerinin giderilmesi için hik mimse kılını bile kıpırdatmıyor. İlgimin, alakamın olmadığı, hatta bunların güçlü olduğu zamanlarda baskıya uğramış, sürgün yemiş bir devlet memuru olarak bu terör örgütüyle adım bir kere yanyana getirildi birileri tarafından. Ve bu damga ömür boyu malesef üzerimizden kalkmayacak. Allah devletimize milletimize zeval vermesin.

• Oldukça iyi gidiyor.
    Kendisine çamur atanlara aldırmadan yolunda , yakında mhp'den kitlesel istifalar başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 28 Ekim 2017; 10:49:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Alacağı oy max %1 onuda 80 leri 90 ları bilmeyen, hükümet karşıtı olup kendini marjinal sanan 20 yaş altı kitleden alacak malesef durum bu....

Gelip bunu yazman bile huzursuzluğunun emaresi.

Noldu ya yağlı devlet maaşı, ihaleler, torpiller kaçacak diye mi bu panik?

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: dranov

MERAL AKŞENER KİMDİR...

1. Meral Akşener Selanik kökenli bir ailenin kızıdır. Ailesi 1923'deki mübadeleyle Kocaeliye geldiği söyleniyor. Akşener Selaniklidir.

2. Meral Akşener DYP kadın kolları başkanı olduğu 1995'e kadar siyasetle hiç ilgilenmez, tamamen apolitiktir. İşinde gücünde biridir.

3. Meral Akşener'in öyle söylendiği gibi ülkücülükle hiç bir alakası yoktur, MHP'den vekil olduğu tarihe kadar ülkücülükle hiç ilgisi yoktur

4. Ülkücülük bir kenara, severek ve hatta ailesinin karşı çıkmasına rağmen evlendiği kocası ODTÜ'lü hızlı bir maocudur, aşırı solcu.

5. 80 öncesi üniversite ögrencisi olmasına rağmen, bırakın ülkü ocaklarında faaliyet göstermeyi o dönem siyasetle bile ilgilenmemiştir.

6. Meral Akşener binlerce ülkücünün şehit olduğu ya da hapiste işkence gördüğü 1974-86 arası çok rahat bir yaşam sürmüştür, çilesiz, cefasız

7. İlk önce üniversiteyi rahat bitirmiş, sonra, hem de en sıkıntılı dönemde 79-82 arası ögretmen olmuş, daha sonra da üniversiteye girmiştir.

8. Bu dönemde Muhsin başkan gibi ülkücüler ne mi yapıyordu? Aylarca işkence hanelerde, yıllarca hücrelerde kalıp olmadık eziyetler görüyordu

9. Bir odak Akşeneri paraşutle siyasete indirir, hem de çok kiritik bir noktaya indirir. Akşener ilk önce DYP kadın kolları başkanı olur.

10.Kendisini partiye davet eden Çiller gibi onu da sihirli bir el çok kısa süre içinde yükseltir. Akşener, bir sene sonra içişleri bakanı olur

11.Akşener'in Mehmet Ağarın yerine içişleri bakanı olması için bizzat Fetullah Gülen devreye girer, onu bakan yapar

12. 28 şubata giden yolda önemli bir safha olan susurluk kumpasının kurulması ve Ağar'ın görevden alınmasında da fetö çok etkin rol oynar.

13. Akşener kendisini bakan yapan yapının fetö olduğunu çok iyi biliyordu, bunun için makamını borçlu olduğu bu yapıya açıkca teşekkür etti.

14. Meral Akşener ile o dönem fetönün emniyet imamı olan Kemalettin Özdemir arasındaki bağ bu dönemde iyice güçlenir, artar.

15. Fetö devletteki en büyük ve en güçlü yapılanmasını Meral Akşener'in içişleri bakanlığı döneminde yapar ve devlete tamamen sızar.

16. Bu dönemde, yani Meral Akşenerin bakanlığı döneminde, emniyet özellikle de istihbarat dairesi tamamen fetönün eline geçer.

17. Bu dönemde, Meral Akşener değil de asıl Kemallettin Özdemir'in gerçek içişleri bakanı olduğu söylenir. Özdemir'in tüm adamları atanır.

18. Fetö'nün tam da bu dönem Akşenerin yanına o dönem komiser olan malum kişiyi koyduğu ve onun üzerinden Akşeneri yönlendirdiği söylenir.

19. Söz konusu malum kişinin şimdiye kadar Akşenerin yanında durup onu danışmanlık adı altında yönlendirdiği söylenir.

20. Malum kişi Akşenere 15 temmuz darbesini tarihi, parolası ve en ince ayrıntısıyla haber verir. Akşener Yurtta sulh tabirini boşuna kullanmaz

21. Akşener-Aydın Doğan yakınlaşması da 1995'den sonra hızlanır. Gerci Akşener-Hürriyet ilişkisini Simavilere kadar götürenler de var.

Ahmet Bilal Arslan

Dip not:

Meral Akşener'in hukuk danışmanlarından Avukat Nuri Polat, FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alındı...

Arif olan anlar...

ŞİMDİ ANLADINIZ MI? YURTTA SULH MUHABBETİ NEREDEN GELİYORMUŞ...

Nereden alintiladiniz bilmiyorum. İlk maddeden sonrasini okumadim. Zira orda Selanikli oldugu yaziyor. Sanki sucmus veya eksiklikmis gibi (Ataturk de Selaniklidir). Selanik Turkleri Anadolu'dan oraya Osmanli tarafından goc ettirilmis Müslüman Turklerden olusur.

https://eksisozluk.com/ahmet-bilal-arslan--3641830

Herhalde alintiladigi kisi bu. Zamaninda insanlari oldurmeye niyetlenecek kadar nefret dolu, Ataturk dusmani ve cemaatci denmis.

Bugun burada yada baska yerlerde baskalari fetoculukle suclayanlar zamaninda "hocaefendimize feto diyemezsin" diyenler oluyor hep.

Isin komigi bu sekilde gecmiste soyle yapmisti diyerek insanlara fetocu derken kendileri icin "15 temmuz oncesi sayilmaz, kandirildik" diyorlar. Yani samimi olarak yazmiyorlar. Tipik olarak akpliyse farkli akpli degilse farkli bakiyorlar, davraniyorlar.

Henuz akpliler su soruya cevap veremedi. "Madem dendigi gibi en fazla %1 alacak yada oylari sadece chpden alacak, o zaman neden bu kadar yogun bir sekilde karalama yapiliyor, saldiriliyor? Daha once pekcok parti kuruldu hicbiriyle bu kadar ugrasilmadi"

Siz de sorun birilerine, belki cevap vermeye calisan cikar.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.