Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
3
Favori
54.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HİÇ GÜLECEĞİM YOKTU. NEYSE.
  • demokrasiyi ve ülkesini sevenleri susturamayacaksınız iftiralarınıza kulaklarımızı tıkadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 27 Ekim 2017; 16:26:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

İyi parti seçimlerde %10'u geçerse arabamı satıp parasını forum sakinlerine hibe edeceğim. Aha buraya yazıyorum. Oylar bölündüğü ile kalacak. O kadar eminim.

Mhp baraj altı ben bunu bilir bunu söylerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceqa

quote:

Orijinalden alıntı: MustaTheGamer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MustaTheGamer

quote:

15 yıldır tek partili yönetim varda ne oluyor
    Türkiye ekonomisi hiç olmadığı kadar kötü
    Dış siyaset hiç olmadığı kadar kötü
    PKK hiç olmadığı kadar güçlü ve en kötüsü ABD tarafından destek alıyorlar
    Adalet sistemi hiç olmadığı kadar kötü
    Alım gücümüz hiç olmadığı kadar kötü
    Kötü allah kötü başlarım aktrollere bıktım bu cahil insanlardan

2010lular da türemiş. Vay be.

2010lu derken ? 2009da kayıt olmuşum zaten bu üyelikle bundan öncede vardı birtane

Cevabınız olmadığı için anca böyle boş laflarla sallaya durun

Ciddiye alamadım yazdıklarını. O yüzden. :)

Ahahahah öyle sallamadan önce bi kayıt tarihine baktırırlar böyle ahah :)

Ciddiye alsanızda cevaplayacak söyleyecek birşeyiniz yok zaten

Peki

• extra34 E kullanıcısına yanıt
    Bu mesajdan Fetö'nün hala Akp ile işbirliği içinde olduğu ortaya çıkıyor. Bu tweet ile İYİ parti baltalanir, Akp oy kazanır. Fetö üyeleri bu kadar gerizekalı değildir herhalde. Ya da öyle midir, siz daha iyi bilirsiniz, siz söyleyin.

• Yıllardır yerine adam/parti yok denildi. Yerine adam/parti bulundu. Bakalım ne olacak?
  • Sırf devleti tayyibe eliyle altın tepside veren manikürlü bahçeli siyasetten ...tir olup gitsin diye bile veririm. Ülke zaten bok içinde yüzüyor. Dolar 4 lira olmuş, suriyeli besliyor bu arapçılar daha. Bu ülke cehaleti yüzünden adam olmaz ama aç kalınca kafalarının çalışacağına eminim. Dün arkadaş belli bir kesimin yaşadığı mahalledeki bir berbere gitti. Bizim dışımızda bir müşteri vardı. Adam bes'e her ay para yatırıyor ama bes hakkında en ufak bir bilgi yok adamda. Berber altın hesabı felan diyor altınlarını bankaya götürecekmis. İkisinin de ne yaptıkları hakkında en ufak bir bilgisi yok. Bildiğin koyun gibi dikte edileni yapıyorlar. Yaparken hiç "acaba" gibi bir düşünceleri yok.

İnsanlara koyun denmesine karşı çıkan ben gözlerimle görünce şok oldum ve anladım ki bu ülkeden bir halt olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • felsefesever kullanıcısına yanıt
    Daha önce de söyledim. Fetö evlerinin önünden geçenin bile twitter hesabı ülkemizde yasaklı. Ama nedense bu arkadaşın hesabı açık. Tüm fetöcüler bu partiye saydırırken bi bu arkadaş böyle yazmış. Acaba neden?

• Fetö kendine parti kurmaya çalışıyordu aha kurdu emre uslu denen terörsitle meral akşenerin tweeter yazışmları her şey kanıtlar nitelikte şanlı kayı bayrağını kullanıyorlar birde pislik insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Fetö kendine parti kurmaya çalışıyordu aha kurdu emre uslu denen terörsitle meral akşenerin tweeter yazışmları her şey kanıtlar nitelikte şanlı kayı bayrağını kullanıyorlar birde pislik insanlar.

Oooo darth maul hocam da agliyor gozu yasli

Butun galakside duyulmus demek ki Meral Aksener in gumbur gumbur gelisi

• Fetonun sosyal medyada yoğunlaşın forum sitelerine yazın diye söylemleri doğru demek. Kalan fetoculer DonanımHaber de . Hadi size soruyorum. 15 temmuz dan önce bu kadar siyasi içerikli başlık varmıydi bu forumda. Neden 15 temmuzdan sonra tavan yaptı diye sorayım ama cevabı verecek arkadaşlar zaten cevabin kendisidir. Boşuna uğraşmayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiğido__58

Fetonun sosyal medyada yoğunlaşın forum sitelerine yazın diye söylemleri doğru demek. Kalan fetoculer DonanımHaber de . Hadi size soruyorum. 15 temmuz dan önce bu kadar siyasi içerikli başlık varmıydi bu forumda. Neden 15 temmuzdan sonra tavan yaptı diye sorayım ama cevabı verecek arkadaşlar zaten cevabin kendisidir. Boşuna uğraşmayin.

+ sonsuz

Zaten bakinca ekside ne yaziyorsa burdada aynisi yaziyor 2 3 kelime degisip cokta saapmamak lazim

Ama yaşı ufak kitle bu paralı askerden cokca etkilendigi bir gercek . Sonra parali olmasina getek kalmiyor koyun gibi otuyor cahiller

Bilmem anlatabildim mi

• quote:

Fetonun sosyal medyada yoğunlaşın forum sitelerine yazın diye söylemleri doğru demek. Kalan fetoculer DonanımHaber de . Hadi size soruyorum. 15 temmuz dan önce bu kadar siyasi içerikli başlık varmıydi bu forumda. Neden 15 temmuzdan sonra tavan yaptı diye sorayım ama cevabı verecek arkadaşlar zaten cevabin kendisidir. Boşuna uğraşmayin.

Vardı tabi 2014'ten beri ülke gündemini takip ederim. Yine tartışmalar oluyordu deli gibi bir sürü konu açılıyordu.

Türkiye'de enteresan olay kıtlığı mı var ? Her saat garip bir olay yaşıyoruz çok şükür zenginiz bu konuda.
  • %10'u fazlasiyla gecer...Buyuk Konusmussunuz..

• Fetöcülerle birlikte yıllarca çıkar ortaklığı yapıp vicdanları öldürenler sağı solu fetöcü diye suçluyor

Pes yahu

Siz gidin bir 10 yıl tek ayak üstünde durun sonra Meral dersiniz Kılışdar filan dersiniz.

• evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    bknz; ironi
  • Aga ben anlayamadım akpyı sewmeyınce fetocu mu oluyoruz. Bu nasıl iş ya..

• quote:

Ondan önce bu bölüm popüler olmadığı için olabilirmi süper zeka ?

Daha 2014 yılında açılan forum 2015-2016 yılında neden bu kadar popüler değil diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EbuSerkan -- 27 Ekim 2017; 19:14:3 >
  • Ümit Özdağ yeter.
  • quote:

Sizden olmayan herkes fetocu zaten. Birkac sene onceye kadar millete ergenekoncu diye laf atarken hocaefendi diye geziniyordunuz. Birilerine saldirmadan, iftira atmadan duramiyorsunuz.

Bu forumda 15 temmuzdan sonra tavan yapmasini nereden uydurdun? Bu bolum acildigindan beri her zaman bu sekilde konular acildi. Hatta daha once bile acilirdi ama yasak oldugundan kapatilirdi.

Simdi ben soruyorum neden 15 temmuzdan sonra size burasi dokunmaya basladi?

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.