Bildirim
İYİ Parti - Meral Akşener (40. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: eteksen
Partiler çoğaldıkça ülke için iyi olacak zannediyorsunuz ama daha önceki koalisyon hükümetleri Türkiye'ye zarar vermiştir. Bokun rengine bile karar verememiş sıçmış batırmışlardır.
Yani AKP'nin gitmesi diğer bir partinin başa geçmesi değil birden çok partinin koalisyon hükümeti oluşturması ve çok başlılık demektir.
Şu anda herşey süt liman değil ama o zaman siz görün iş yapabiliyor musunuz ülkede.
Tek hedefi AK partinin gitmesine odaklanmış zavallı bir kesim var. Onlar partilerinin başa geçmesi ve nemalanmak istiyorlar ama Türkiye'nin ne kadar batacağı umurlarında olmayacak.
İşin özü malesef bu.
Şimdi çıkıp koalisyon ne kadar güzel birşey anlatın bakalım. Sıçıp batırmayın ama.
AKP'den sonra hiçbir parti adam gibi dik duruş sergileyemez. Heleki bazı partiler var onların eline geçerse vay ülkenin haline.
ya azıcık utanın utanın ya 4 lira oldu lan dolar 4 lira ne kadar utanmaz insanlarsınız ya.
-
algı operasyonu süper gidiyor...topic, eskiden akpliydim şimdi meral aplaya vereceğim diyen trollerle dolu...yada yetti gayri deyip gaz yiyen yiğitlerle coşuyor...son seçim öncesi sosyal medyaya baktığımda vatan partisinin 1.geleceğini sanmıştım...şimdi de bakıyorum güya akp, mhp ve chp devşirmelerinin partiyi uçuracağını sanırsın...bakalım iyi parti rüzgarı ne kadar esecek...başkan belli, mecliste ise akp+chp olacak... -
AKP ve dik durmak diye cümleler kuruluyor. Memlekette dik durma kavramı ile kıvırma kavramı baya birbirine karışmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fetö ne demişti: gerekirse açık vermeyin karalayın bizi kötüleyin.
akşener: fetö ile mücadele bizim namuz borcumuz diyor.
evet lgbtciler bunu da açıklayın.. -
quote:
Partiler çoğaldıkça ülke için iyi olacak zannediyorsunuz ama daha önceki koalisyon hükümetleri Türkiye'ye zarar vermiştir. Bokun rengine bile karar verememiş sıçmış batırmışlardır.
Yani AKP'nin gitmesi diğer bir partinin başa geçmesi değil birden çok partinin koalisyon hükümeti oluşturması ve çok başlılık demektir.
Şu anda herşey süt liman değil ama o zaman siz görün iş yapabiliyor musunuz ülkede.
Tek hedefi AK partinin gitmesine odaklanmış zavallı bir kesim var. Onlar partilerinin başa geçmesi ve nemalanmak istiyorlar ama Türkiye'nin ne kadar batacağı umurlarında olmayacak.
İşin özü malesef bu.
Şimdi çıkıp koalisyon ne kadar güzel birşey anlatın bakalım. Sıçıp batırmayın ama.
AKP'den sonra hiçbir parti adam gibi dik duruş sergileyemez. Heleki bazı partiler var onların eline geçerse vay ülkenin haline.
Koalisyon zamanlari buyume rakamlarini incelediniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Açıkcası türkiyenin durumuna bakacak olursak şuan tek oy atılcak parti iyi parti olarak görüyorum nedenlerine gelirsek
Atatürkün kurduğu CHP Kemal K. gitmesi lazım o partinin düzelmesi için
MHP nin düzelmesi için Bahçeli gitmesi lazım
Ben ülkemi seviyorum arkadaş ama 1400 Asgari ücretle 1000 tl kira verilen bir ülkede insanımı koyun yerine koyan bir sisteme karşıyım
Döviz yükseliyor TL değer kaybediyor.. Böyle giderse 10 lira 1 dolara denk gelirse bu ülke ne olur ?
Tamam bende müslümanım ama affedersiniz Dolar bu seviye de iken cami açılışının tüm gündeme gelmesi bana komedi trajedi geliyor
Yeterince Cami var tmm bende namazımı kılıyorum bulunduğum yerde toplam 7 cami var.. Ben açıkcası cami yerine kültür eğitim kurumlarının olmasını tercih ederim.. Ücretsiz meslek kursları olmasını tercih ederim yani okuyamamış gençlerimizinde mesleği olmasını tercih ederim.. Universite parası yiğenimin 20 milyar yıllık
Yani ülke kültür bilim teknoloji bakımından çok geri yıl 2018 olucak neredeyse yok arkadaş ülke gelişmiyor sapığı bizde hırsızı bizde birbirimizle düşman içinde büyüyen bir toplum olduk birlik beraberlik hepsi yalan..
O yüzden ben iyiparti ye oy atacağım şansımı denicem arkadaş.. Denemekten zarar gelmez o yüzden genç arkadaşlarıma tavsiye ederim Deneyelim görelim..!
-
8 ok, anlatıldığı gibi uygulanacak olursa Türkiye'nin ihtiyacı olan bir noktaya parmak basmış olurlar! -
quote:
İşin özü malesef bu.
Ya arkadas bu memleketın halını bı sız mı yanı akp mi düşünüyor ?
Yada sızden baska bu memleketı seven yok mu ?
Madem cok memnunsunuz akp den ve reyısınızden neden bu konuya yazıyorsunuz ?
Baska partılerın kurulması sızı neden rahatsız edıyor ?
Bu memlekete tek hayırı dokunan akp mi ?
Bı sız mi vatanseversınız ?
Sızden baska herkes hain mi ?
Ben emınımkı sızden olmayanlarda en az sızın kadar mıllıyetcı..
Bu memleket akp ıle varolmadı bunu bılmek gerekır.
Neden sızı desteklemeyen herkesı vatan haını goruyorsunuz?
Vatanı sevmek akpyı sevmek ıle eşdegermı sıze göre ?
Bir kişiyi sevmek zorla olur mu ?
Sızden daha ıyısı gelemezmı bu memlekete ?
İyi Günler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalavar -- 27 Ekim 2017; 14:23:31 >
-
15 yıldır tek partili yönetim varda ne oluyor
Türkiye ekonomisi hiç olmadığı kadar kötü
Dış siyaset hiç olmadığı kadar kötü
PKK hiç olmadığı kadar güçlü ve en kötüsü ABD tarafından destek alıyorlar
Adalet sistemi hiç olmadığı kadar kötü
Alım gücümüz hiç olmadığı kadar kötü
Kötü allah kötü başlarım aktrollere bıktım bu cahil insanlardan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceqa -- 27 Ekim 2017; 14:50:02 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun. Söylem ve tutumlarına bakıp karar vermek lazım.
İktidarı destekleyenler için söylüyorum iyi bir muhalefet ülke için çok yarar sağlar.
Ama derdimiz ülke ne olursa olsun bizim parti hep iktidar olsun ise bu tam bir akıl tutulmasıdır.
Hem kime versek alternatif yok diye bir algı yaratacaksın hem de karşınıza çıkan ciddi bir alternatifi yok etmeye çalışacaksın
Demek sorun alternatif sorunu değil.Sorun alternatif istenmemesi müsaade edilmemesine çıkar o zaman.
Ayrıca Meral AKŞENER'e fetö yakıştırmasına Sn. H.Çelik'ten bir alıntı ile ; Buna Kargalar bile güler". -
Fetöcü diye iftiraya uğratılan bu şahsiyet hakkında nedense tek bir tutuklama kararı olmaması, hakkında yapılan iftiraların ne kadar boş olduğuna delildir.
Bu iftirayı atan malum şahıs ve şükerasının ise acizliği nettir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 27 Ekim 2017; 15:13:42 > -
AKP %60 alacak len -
quote:
Orijinalden alıntı: Ceqa
2010lular da türemiş. Vay be.
Yine yeni yeniden Türkiye siyasetinde siyasete dini alet etmeyen kimse kalmamış dedirtti. Arka fona camiler konması ağızdan Allah adı düşmemesi siyaset mi yapılıyor pilavlı sohbet mi belli değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: MustaTheGamer
quote:
2010lu derken ? 2009da kayıt olmuşum zaten bu üyelikle bundan öncede vardı birtane
Cevabınız olmadığı için anca böyle boş laflarla sallaya durun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
2010lu derken ? 2009da kayıt olmuşum zaten bu üyelikle bundan öncede vardı birtane
Ciddiye alamadım yazdıklarını. O yüzden. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hadi diyelim bunlar fetocu Nedeb İceri atmiyorsunuz neden parti kurmalarina musade ediyorsunuz ? 250 sehidi bosuna mi verdik 15 temmuzda ? Olum kendinizle celisiyorsunz haberiniz yok.
İyi parti seçimlerde %10'u geçerse arabamı satıp parasını forum sakinlerine hibe edeceğim. Aha buraya yazıyorum. Oylar bölündüğü ile kalacak. O kadar eminim. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Ciddiye alamadım yazdıklarını. O yüzden. :)
Ahahahah öyle sallamadan önce bi kayıt tarihine baktırırlar böyle ahah :)
Ciddiye alsanızda cevaplayacak söyleyecek birşeyiniz yok zaten
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X