Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
3
Favori
54.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LE10

Akıbeti ne olur bilinmez lakin sosyal medya da tüm fetöcü hesapların yeni ilahı olarak görülen kişi,ironik yanı bir kısım kendini “Atatürkçü” olarak adlandıranların da bu trene vagon olması

Yok yanlış görmüşsünüz. Hiçbir AKP'li destek vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IYI iyi boylece gundemde kalarak daha cok kisinin haberi olur bu akp nin sayesinde.

• vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Cahillikle ilgisi nedir? Bulunduğun söylemlerin sonucu oluşan düşüncenin farkında mısın? Hem kadının vizyonsuz olduğunu söyleyerek malum partiye göz kırpıyosun, hem malum partinin Türklüğü bitirme çabasının farkında değilsin ve beni cahillikle suçluyosun.

• Muhalefet lazım ülkeye, mevcut olanlar yapamıyor, sonuç barajı rahatlıkla geçerler. Hayırlısı olsun. Fazla tartışmaya gerek yok, iyi yada kötü bu partinin geleceğine halk karar verecek.
  • şu sosyal medyada emekli satcıyı kahraman diye pohpohlayanlara çok gülüyorum adamın tek olayı Kardak onda da bi aksiyon yok,bi uzman çavuşun bu adama göre yüzlerce kahramanlık hikayesi vardır.Tamamnen gaz bi oluşum ayrıca oy çalacakları kesim CHP içindeki ulusalcılardır birazda mhp den alırlar fazla sa bişey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 yaşındayım son referanduma kadar hep akp yo destekledim ve referandum da hayır verip bağları kopardim. Daha da desteklemem zaten bu seçimlerde verelim bu partiye bakalım ne olacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

yaşın el veriyorsa evrim geçirmiş milliyetçilik kavramlarını araştırmanı tavsiye ederim genç kardeşim...

bugün çok farklı tanımlamalarla içi boşaltılan milliyetçilik akımları mevcut..Atatürk milliyetçiliğinin ne olduğunu öğren o zaman neyden bahsettiğimi anlarsın..bahsettiğin kavramlara hakim olman ümidiyle hoşçakal

Öncelikle bu yaptığınız çok bilmiş yazı ve ifade durumu değiştirmez. Hiçbirşey olmasa saygısızva bu kavramlara olan eleştiriniz bile hoş gözükmüyor. Merak etmeyin yaşım fazlasıyla bunları anlamak için elverişli. ben geçmişimde olan birşeyi tengri mengri turancılık falan filan diye geçiştirmem. Ayrıca demagoji yapmaya gerek yok siz evrim geçirmişliğinden bahsetmiyorsunuz. Atatürk te evrim geçirmiş bir milliyetçilikten bahsetmiyor ki zaten etrafına insanları toplaması zor olurdu sizin dediğiniz gibi olsa. Bu hatalı olduğunuz gerçeğini değiştirmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahors84 -- 27 Ekim 2017; 9:44:20 >

• ben başbakan olucam diyen, darbe öncesi her konuşmasında darbecilerin yurtta sulh cihanda sulh cümlesini dile getiren 15 inden sonra çok şey değişecek diyen bu kadın değil miydi? Nasıl bu kadar emin konuşuyordu? Neden 15inden sonra çok şey değişecek diyerek emin konuşuyordu?

Fetö nün firari kaçakları (mesela emre) niye bu kadını bu kadar destekliyor?

Sırf akp karşısına çıkıyor diye desteklemediğiniz kimse kalmadı. Zamanında da ekmelettin çok desteklenmişti bu forumda ne oldu?

• İsmi bir olmamış mı ne? İyi Parti, ciddiyetsiz bir şey gibi duruyor, hayırlısı olsun memleket için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

ben başbakan olucam diyen, darbe öncesi her konuşmasında darbecilerin yurtta sulh cihanda sulh cümlesini dile getiren 15 inden sonra çok şey değişecek diyen bu kadın değil miydi? Nasıl bu kadar emin konuşuyordu? Neden 15inden sonra çok şey değişecek diyerek emin konuşuyordu?

Fetö nün firari kaçakları (mesela emre) niye bu kadını bu kadar destekliyor?

Sırf akp karşısına çıkıyor diye desteklemediğiniz kimse kalmadı. Zamanında da ekmelettin çok desteklenmişti bu forumda ne oldu?

Bradley efendi, öncelikle oyunculuğunu çok beğeniyorum tebrik ederim.

Yurtta sulh cihanda sulh sözü Atatürke aittir, kullanan binlerce kişi vardır.

15'inden sonra sözünün de 15 Temmuz la uzaktan yakından alakası yok. Bu saçmalıklara sadece inanmak isteyen inanır.

• Bradley Cooper kullanıcısına yanıt
    Klasik akp zihniyeti işte. Araştırmadan bilmeden sallamasyon yorum yapmak sizin genlerinizde var. Cahillik başa bela.

15 inden sonra dediği MHP kongeresinden bahsediyor. Sizin yandaş satılmış medyanız 15 Temmuz diye verince haberi sizin gibiler de araştırmadan hemen atlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Ay bile güneşin ışığını yansıtır.

Bunlara kalsa dünya düz. Sallamayin boylelerini

Nerede destekliyor birader? Hemen hemen hepsi saldırıda. Özellikle Ali Türkşen komutana saldırıyorlar. Neden acaba bu kuyruk acısı? Ayrıca Türkiye en ufak nokta yazıp paylaşan fetöcülerin hesaplarını yasaklarlen, basketbolcuların bile hesaplarını yasaklarlen tek açık fetöcü hesap Emre Uslu’nun hesabı. Bak sen su işe. Acaba neden?

15inin ne olduğunu da herkes biliyor ancak sizin gibi kötü niyetli, ağızlarından irin akanlar bilerek bu yalana devam ediyor. Alın içeri o zaman madem fetöcü ise bu kadın, madem darbe tarihini biliyordu hadi alın?

• Kötü partiyi de ben kuruyorum. Üye olacakları şöyle alayım...
  • CHP nin destek vermesi lazım seçim zamanı yoksa gider chp de aday çıkarırsa %50 yi geçemez ikiside.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Burada akpliler yavaş yavaş "kimse oy vermez"den "oy alır ama bizden alamaz" şekline dönmüşler. Bu da bir şey.

Ama şunu unutuyorlar. Akpye oy veren ama fanatik rteli olmayan bir kesim var. Haziran seçimlerinde bunların bir kısmı oy vermemişti mesela. Bunlar genelde mhpli olup bahçeli yüzünden, alternatif yok bahanesiyle, chpye karşıt olmak için yada başka sebeplerle oy verdiler.

Şimdi bu kesim bu partiyi alternatif olarak görürse neden oy vermesin?

bir kadını kimse ülke başına getirmez getirmemeli bomboş diriliş ertuğrul çakması bi parti
    desteksiz atıyosun. 15 inden sonra değişecek dediği mhp nin 15 mayıs kurultayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supergokhan -- 27 Ekim 2017; 10:44:21 >
  • korkmayın la akp li bebeler
  • Bu kadını fetöcü olmakla itham ediyorsunuz ama tayyibi fetullahcı olduğunu bile bile bu ülkenin başına getirdiniz zamanında. Bu şerefsizliğinizi kabul ediyorsunuz demek. Size bu yakışır zaten.
  • Eğer CHP ve MHP sıfır oy alacaksa ve AKP'ye oy verenlerin yarısı da başka partiye yönelecekse %25+%15+%25=%65 oy alabilir İYİ.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.