Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
3
Favori
54.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akp den oy alamaz,HDP den alamaz,MHP den 3 ve CHP den 3 alır,hadi CHP yardımıyla 5 olsa yine baraj altı,iyi gelip gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazseyfo kullanıcısına yanıt
    Bence mhp den en az %8-9 alacak.Mhp 7 haziran da %16 1 kasımda %12 aldı.

mhp nin max %3-4 lük kesimi evet dedi.Bu 3-4 içinde pişman olanda çok var.

En az 8-9 en çokta 12-13 civarı mhp den oy gelecek iyi partiye.
    chp ve akp den gelecek oy önemli.chp den 3-7 arası akp den 3-7 arası gelse iyi parti çok enteresan yerlere gelebilir.

hdp yi saymıyorum o kesim iyi partiye oy atmayacak tek kesim ve zaten kendileri de meclise giremeyecekler max %6-7 oy alırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 27 Ekim 2017; 5:24:58 >
  • Aktrolleri siradan raporlayip geciyorum rutin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Edit: cift mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostburn -- 27 Ekim 2017; 5:27:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WB

Cehapeyi %20’nin altina cekebilir, bir kac puan da digerlerinden alsa %7-8’i gorurseler opup baslarina koysunlar,

Aksener zaten yasli, gelecek vaadetmiyor, ilave olarak

İktisat politikası? Yok.

Eğitim politikası? Yok.

Bayındırlık politikası? Yok.

Enerji politikası? Yok.

Sanayi politikası? Yok.

Tarım politikası? Yok..

akpnin 15 yılda batırdığı şeyleri saymışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

'Türk' olduğunu hatırlamak ne demektir bende onu anlayamadım.Canın sıkılınca unutuyor musun yada zorda kalınca?

Unutulan, ihmal edilen kültür ve öz değerlerden söz ediyordur muhtemelen. Arap kültürü ve değerleri, Amerikan kültürü ve değerleri, Avrupa kültürü ve değerleri gibi bombardımanlar var ülkede. Buna istinaden yazmıştır.

• Iyi partinin oy orani bagimsiz arastirma sirketlerine gore yuzde 15-20 arasi, akp'nin arastirma sirketlerine gore bile yuzde 12'den asagi degil.

Yapilacak ilk secimde doguda kullanilan oylarda diger partiler birlesip secim guvenligi saglanir ve baskalari yerine oy kullanilmazsa, Akp'den goturecegi en az yuzde 6-7 civari, bu da baskanlik hayallerinin suya dusmesi demek.

Bu yuzden dertleri Chp veya partisine ihanet eden Bahceli degil, dertleri oy alacagindan emin olduklari, olumune korktuklari Feto diye karalamaya calistiklari Meral Aksener, yahu kadin beni degil sulalemde bir kisi bulursaniz feto olan cikarin dedi bir kisi cikaramadilar, bu yuzden bu kadar saldiriyorlar,

Turkiye'nin tek umudu var bu karanlikta, o umutta Meral Aksener'dir.

• Ali Türkşen komutanım yeter

• Burada akpliler yavaş yavaş "kimse oy vermez"den "oy alır ama bizden alamaz" şekline dönmüşler. Bu da bir şey.

Ama şunu unutuyorlar. Akpye oy veren ama fanatik rteli olmayan bir kesim var. Haziran seçimlerinde bunların bir kısmı oy vermemişti mesela. Bunlar genelde mhpli olup bahçeli yüzünden, alternatif yok bahanesiyle, chpye karşıt olmak için yada başka sebeplerle oy verdiler.

Şimdi bu kesim bu partiyi alternatif olarak görürse neden oy vermesin?
  • Meral Aksener umut beklenecek son kisidir. Kendisi Türkiyenin karanlik döneminin tam ortasinda bulunan bir siyasetcidir ve elleri gecmisten kirlidir. Sülalesini bilmem ama kendisi 90 larda Jitem ve Gülenle isbirligi yapmistir. 90 li yillari iyi bilenler ne demek istedigimi anlarlar. Oy verecek kitleye gelirsek, ordan burdan biraz toplar baraji gecermi orasi mechul. Bu durum daha cok CHP yi kötü etkileyecektir.
  • Adını vb bende çok beğenmedim açıkcası ama içeriği iyi gibi :)
  • İYİ Partının gercekten İYİ oldugunu akpli arkadasların tepkısınden anlayabılırsınız ...
  • Böyle bir siyasi parti şu anki Türkiye'ye olumlu manada hiç bir şey katamaz. Kurduranlar, kurulmasını destekleyenler basın yayın organlarıyla pöh pöhleyerek bir balon yaratma gayretindeler. Bu ülke artık bu oyunlara gelmez. Büyük Türkiye hedefinden sapmaz.
  • meclise girebilmesinin tek şansı, CHP den alacağı destek ile olur. O da olmayacak birşey değil daha önce HDP ye verdiği destek gibi İP yede destek verebilir.

Ama Ülkenin ihtiyacı olan AKP düşmanı bir parti değil daha iyisini yapabileceğini kanıtlayabilecek bir partidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelstina

Böyle bir siyasi parti şu anki Türkiye'ye olumlu manada hiç bir şey katamaz. Kurduranlar, kurulmasını destekleyenler basın yayın organlarıyla pöh pöhleyerek bir balon yaratma gayretindeler. Bu ülke artık bu oyunlara gelmez. Büyük Türkiye hedefinden sapmaz.

Büyük Türkiye mi kaldı be samanı dışarıda alıyoruz.Yazıklar olsun sizin gibi çöplere ülkenin anasını ağlattınız lan.2 ihaleye,peşkeşe,torpile,rabia ya,ya Allah bismillah a ülkeyi sattınız.Hakkım varsa dibine kadar haram olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emevi -- 27 Ekim 2017; 14:1:46 >
  • Sayın akpli arkadaslar. Sıze ne IYI partıden. sız baksanıza kendı partınıze. Reyısınız var ne guzel işte. Neden taktınız bu kadar yenı kurulan bır partıye hayırdır ?
  • şuan sanırım 95 civarında siyasi parti var...% 51,2 erdoğan; %48,8 anti erdoğan...başkanlık sisteminde düğüm ali mi? veli mi? noktasına geldiğinde kaç partinin olduğunun önemi yoktur...istediğiniz kadar parti kurun, sonuçta toplanıp o beğenmediğiniz partilerle tek parti gibi hareket etme noktasına geleceksiniz...
  • Oy vericek değildim ama artık yeter oyda veriyorum destekliyorumda..

Bu ülkeyi iş bilmez insanlar yönettiği sürece desteliyorum..

• Particilik maalesef bizde Din gibi bir olgu, tuttuğumuz partiyi bir daha bırakmıyoruz. Ne lider o koltuğu bırakıyor ne de partiye gönül verenler.
    İyi parti de hayırlı olur inşallah, Zor zamanlardan geçiyoruz, Ve maalesef AKP hükümetinin ( bende oy vermiş biri olarak söylüyorum ) yapmış olduğu hataların sıkıntılarını çekiyoruz. Muhtemelen diyetini de çocuklarımız çekecektir
    Partimize öyle bağlıyız ki eleştirmiyoruz. Eleştiriyi hemen bir yere bağlıyoruz. Eleştiri kültürüne tahammülümüz yok. Tabi bu nokta da muhalefetin de ciddi suçu var. Muhalefet muhaletflik yapmayı beceremediğinden ülkede her 6 ayda bir kandırılmışlık sendromu yaşıyoruz.

İyi Parti'de vizyonu ve misyonunu yüksek tutarsa, altını doldurabilirse başarılı olabileceğini düşünüyorum.

Beni için aslolan içinde bulunduğum ülkeyi demokratik ve kalkınmışlık seviyesine, Adil, meşru liyakata uygun hak ve özgürlüklere bağlı olarak getirmesidir. Yoksa Partinin adı iyi olmuş, Adalet Olmuş Cumhuriyet olmuş fark etmez.
    Hepimiz aynı gemideyiz, rotamız aynı.

• Hayırlı Uğurlu olsun. Japonla koltuğa yapışanlardan sıkılmıştık artık..
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.