Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
3
Favori
54.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bahsettiğin partiye basıyorum oyumu onun için böyle alaycı bi şekilde konuşamazsın gerçek hayatta bu lafi duyan birisi senin aklınla müsait bölgenin yerini değiştirir... Kitapla ne alakası var konunun heralde sen insanların kişisel düşüncelerine yer verdikleri kitaplardan bahsediyorsun onların düşünebildiklerini bende düşünebiliyorum onun için öyle kitaplara ihtiyacım yok kitaplarda CP yada hp ye oy vermem gerektiği falan yazıyorsa hiç gerek yok gönlümde K partiyede oy vermek yok ama daha iyisi gelene kadar en iyisi bu ama gidipte güneşe oy verecek kadar mantıksız bir varlık değilim bu parti fitne fesattan başka bişey değil aynı sp gibi bugün isteyerek yada istemeyerek daha iyisi gelene kadar oy verilecek tek topluluklar ampul vede kurtlar bunlardan gerisi oturma takımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

Milliyetçilik tektir.Atatürk'ün tanımladığı olgu milliyetçiliktir..gerisi boştur ve manüplasyona açıktır...

islamcılardan oy alması zor gibi duruyor ..onların yüzünden bu haldeyiz..

Atatürk ilke ve devrimleri tek çaremiz böyle tengri mengri ile çıkamayız bi yere..1919 da hepsi denendi tutmadı kardeşim..yok turan yok ümmet ..tutmadı hiçbiri

neyse yine de meral ablamıza başarılar partinin logosu güzel.Türk tarihine atıf yapması da çok güzel.Türk olduğumuzu hatırladık tekrardan..

Ak arkadaşım belki yaşın küçük heyecandan yanlış ifadeler kullanmışsın ve yazın çok komik olmuş ve malesef 250 küsür beğeni almış. Hiçbirinizde uyarmıyorsunuz ne okuyorsunuz acaba.

Öncelikle Turan nedir ifade edelim. Bak kendim yazmıyorum bu senin düşüncen dersin diye.

"Turancıların ülkü olarak benimsedikleri, yeryüzündeki bütün Türkleri birleştirerek kurmayı düşledikleri devletin adı."

Ve sen Milliyetçilik deyip Türklerin en önemli kavramlarından birine dil uzatıyorsun ki Atatürk'ün Türk e bakış açısıda farklı değildir. Diğer konuya değinirsek

Tengri ise;" Eski Türkler'de Tanrı İnancı Orta Asya'nın uçsuz bucaksız bozkırlarında yaşayan Eski Türklerin inancı, Gök Tanrı = Kök Tengri inancıdır. Eski Türkçede Tanrı sözcüğü Tengri biçiminde söylenirdi (ayrıca Tengri sözcüğü, gök anlamına da gelirdi)."

Yani bunu zaten bu hükümet savunmaz ancak bu dalga meseleside olamaz. E kardeşim logosu zaten o laf ettiğin, zamanlardan geliyor. Ya bilmiyorsun ya yazmış olmak için yazıyorsun bir yerden milliyetçiliğin başka bir tanımına laf çakıyorsun. Bİr yandan milliyetçilik diyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu seninkisi, kesinlikle dalga geçmiyorum sadece kullandığın kelimelere hakim ol ne dediğineyi bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahors84 -- 26 Ekim 2017; 23:54:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: frostburn

quote:

Orijinalden alıntı: Cem_F1-Mclaren

yalayıcılar yalamaya başlamış bile

raporlandı

noldu hoşuna mı gitmedi ay ay ay ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: operadakises

quote:

Orijinalden alıntı: orcnd

Fetö hükümete hizmet ederken ihaleler, arsalar, kadrolar ve teşvikler bolca verildi. Devletin gücünü bu örgütün emrine veren ak partidir. Fetönün yaktığı her candan bu gücü onlara veren ak partide sorumludur.

Fetönün okuluna izin veren, arsa veren ve açılışında kurdele kesenler dışarda ama okulda öğretmenlik yapanlar içerde.

Tam fetöcü kafası.

Yalniz kisi kanitlariyla bu olaylari size sunabilir. Bildigi var ki konusuyor. Siz kisiye bir sifat koyuyorsunuz. Bu sifati kanitlar elinizde belge yok. Kisinin bu yorumu da onu sizin koydugunuz sifata sokacak yeterlilikte degil ucuncu kisi olarak olaya bakinca. Agir ve yanlis konusuyorsunuz. Hakaret davasi acarsa kazanacak duruma sokuyorsunuz kisiyi. Gazete aboneligi , turkce olimpiyatlari katilim bileti , abiler ablalara ve bunlarin dershanelerine gittigi , torpiller , faaliyetler vb birsuru seyleri kisi yapmamis olabilir. Bu durumda da siz iftiraci oluyorsunuz. Neye dayanarak fetocu diyebiliyorsunuz anlamadim. Agir konusmadan once sakin olun. Karsinizdakini bir dinleyin. Bu adamda turkc konusuyor bende ayni milletteniz. Dinleyeyim derdini deyin.

Ben dusuncemi soyleyeyim. Her kimin doneminde guclenmisse bir teror orgutu bunun istihbaratini alamadigi icin yetkili kisiler zayiftir , gorevini yerine getirememistir. Ister A partisi olsun ister C farketmez. Istifa edip yerini isini bilene birakmalidir. Devlet adamligi kandirilmakla, tehdit gorememekle yurumez. Ev degil bu devlet yonetiyorsun. Bir hata yaparsin acisi onlarca yil cekersin. Bak hata yapildi kac kisi hayatini kaybetti , kac kisi gazi oldu .

Bu arada ;

Isid asker yakmisti hatirlarsan. Bakanlar kurulu montaj demisti. Malesef haber dogrulandi haberiniz oldu mu ? Aklinizda bu da olsun. Ben secimde pas geciyorum tum partileri. Meclisten kimse kurtaramadi 2015den beri bu askerleri.

https://www.google.com.tr/amp/s/tr.sputniknews.com/amp/turkiye/201612301026556751-bakanlar-kurulu-isid-goruntu/

https://www.google.com.tr/amp/s/tr.sputniknews.com/amp/turkiye/201710091030504517-sefer-tas-isid-yakma/

Sizden ricam karsinizdakini bi dinleyin. Arastirmadan herseye koru korune inanmayin. Yorumlarinizi okudum. Tv de ne varsa yaziyorsunuz. Tv size her zaman istedigini gosterir sizde onu alirsiniz. Arastirirsaniz tarafsizca o sizin bilginiz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 27 Ekim 2017; 0:11:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0110engin

Konuyu sen istediğin gibi anlayip kendini avut ama islamı bilen biri anlayan biri gerçek islamın öyle olmadigini çok rahat anlardi. Burda senin Aferin demen o adamin bu kadar guclenmesi için gecen sürede ona yardim ettiğiniz gerçeğini değiştirmez. Onun yurtlarına gidip kisa yoldan bi yerlere gelmek varken ben enayi miydim o zaman onların yanina gitmeyerek? Hayir. Kul hakkı yememek için. Sorulari alirken oraya buraya yerleşirken hic mi akliniza gelmedi kul hakki yediğiniz? Bu mu İslam. Yaziklar olsun

Hacı senin anlaman bir şey ifade etmiyor.kul hakkı ne ki.içki içmeyi,karısına dekolte giydirmeyi mübah sayan ve buna inanan bir cemaatten bahsediyoruz.dünya böyle bir sapkınlık görmedi.

• FETÖyü ağzına alıcak en son kesim AKP ve AKP oy verenler bu kesim forumda neler yazıyor öyle ya

"NE İSTEDİNİZDE VERMEDİK" diyen Meral AKŞENER miydi ahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceqa -- 27 Ekim 2017; 0:34:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavakspor

İlham kaynağı

İYİ Parti - Meral AkşenerİYİ Parti - Meral Akşener

Parti logosunun maklubeyle ne alakası var ? 15 Temmuz 2016 darbe kalkışmasından sonra AKP ve RTE muhalifi sağcı ve solcu herkese FETÖ'cü dixe damga vurmak ne kadar kolay değilmi ?

• Bak işte abi millet nereden ne açık arıyor. Madem ki, seni suçlayacakları (hayali-gerçek) doneler mevcut başkan olma.

Parti içinde, Meral hanım'dan daha çok sevilen kişiler varmış. E, işte en sevileni parti başkanı yapın. İktidarda gözün varsa, herşeyi kuralına uydur. Ego'yu frenlemek lazım... ben partinin 1 numarası olayım demenin mantığı yok, sen de başkan yardımcısı ol.

Seçimi kazanınca yine başa geçersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 27 Ekim 2017; 0:47:46 >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Fetöcü demedim fetöcü kafası dedim ikisi ayrı şeyler.bana tv'lerden duyduğunu yazıyorsun demişsin ama seninki de(verdiğin haber linkleri)farklı bir ironi olmuş.elbette TV'den, gazetelerden öğreneceğiz bazı şeyleri.herkesin inandırıcı bulduğu, güvendiği, değer verdiği kişiler vardır.tarafsız diye bir şey yoktur.herkes bir şeyin tarafında dır.herkes işini yapsın.haberciler haber,gazeteciler gazetecilik.isteyen de istediğine inansın.ne yani haber öğrenmek için sahaya inecek halimiz haberi kaynağından alacak halimiz yok.

• Türkiye iyi olacak inşallah. Oylarımız iyi partiye. Beklediğimiz parti sonunda geldi. Allah utandırmasın. Başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceqa

FETÖyü ağzına alıcak en son kesim AKP ve AKP oy verenleri neler yazıyor öyle ya

"NE İSTEDİNİZDE VERMEDİK" diyen Meral AKŞENER miydi ahah

Yok o öyle değil di.Akşener ayın 15'inden sonra çok şeyler değişecek diyordu o aralar.

http://www.ulkucutv.com/meral-aksener-ayin-15-inden-sonra-isler-degisecek-basbakan-olacagim

• İYİ Parti - Meral Akşener
  • AKTroller karalama kampanyaları yapıyorsa demekki potansiyeli var
  • Bu feto muhabbeti yakışık olmuyor beyler. Madem bir ispat, en ufak bir şüphe var, buyurun Meral Hanım burada, yargı da elinizde, daha ne.

Zaten ben bu fetodan yargılanan biri olsam, derhal beni savunan avukatı azlederim.

La mql avukat savunmada desene BIZ. KANDIRILDIK DIYE.

Al sana beraat.:))

Beraat vermezse Türkiyede ne iş adamı ne milletvekili kalır hepsi kandırıldığini iddia ediyor nasıl olsa.

Tabi burada eli kana bulaşmış, devletin bekasina göz dikmiş kan yoksullarından bahsetmiyorum. Sıradan günlük yaşantısında olan bir şekilde bu tvlerde çıktığı kadarıyla gördüğüm ve yaşadığım yerdede içeri alınıp 1-2 yıl sonra serbest kalanlardan bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 27 Ekim 2017; 6:28:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: operadakises

Fetöcü demedim fetöcü kafası dedim ikisi ayrı şeyler.bana tv'lerden duyduğunu yazıyorsun demişsin ama seninki de(verdiğin haber linkleri)farklı bir ironi olmuş.elbette TV'den, gazetelerden öğreneceğiz bazı şeyleri.herkesin inandırıcı bulduğu, güvendiği, değer verdiği kişiler vardır.tarafsız diye bir şey yoktur.herkes bir şeyin tarafında dır.herkes işini yapsın.haberciler haber,gazeteciler gazetecilik.isteyen de istediğine inansın.ne yani haber öğrenmek için sahaya inecek halimiz haberi kaynağından alacak halimiz yok.

Ha fetocu demissin he fetocu kafasi. Ikisi ayni sey. Neden ayni ? Ikisinin de zihniyeti , kafa calisma sekli aynidir.

Evet tvlerden duydugunu yaziyorsun yine diyorum. Hatta belki de belli kanallardan. Verdigim haber linkini hic bilmem etmem google'a yazdim. Baktim yazilan yaziya. Okudum . isimli konusma verilmis. Bu zamana kadar yalanlamasi da yapilmamis kisi tarafindan. Demekki dogru dedim. Sizinle paylastim. Benim suzgecim bu. Tarafsiz diye birsey olmalidir. gazetecilik , habercilik ozellikle. Cikolatali pastayi tvde vanilyali diye gosterirsen tv izleyen adam pastayi vanilyali haberi yapan cikolatali bilir. Her isini degil herkes isinin dogrusunu yapmali. Isteyen istedigine degil herkes dogrusuna inanmalidir. Ulkenin dogruya , durustluge , hatayi kabullenmeye ihtiyaci var. Bak ben yine haber notu aldim. Enflasyon hakkinda bakan aciklama yapti. 2018de enflasyon buraya inecek dedi. Gorecem dogrulugunu ileride. Degilse hedefe ulasilamamissa basarisiz demektir. Ki suanki kur ile bu cok cok zor. Boyle devam edemez ciddi anlamda da bunu belirteyim. Ani cikan ani dusen kur hicbir yatirimcinin istedigi ekonomi degildir. Sert dusunce kur ben asla sevinmem. Genel olarak soylersek ben oy vermeyerek basarisiz kisinin cezasini bir vatandas olarak keserim. Kesmeliyim ki iyisi gelsin yerine. Demokrasi boyle isler. Isini yapamayacaksa kimse buyukte konusmasin . Bu ulkenin en buyuk sorunu isini yapamayan kisilerin koltugu birakmamasi. Partisinden tut isyerlerine , hatta otobus soforlerine kadar iner bu is. Hizli soforun yolcu otobusu surmesi gibi. O koltuga o sofor olmaz.

Bugun bi haber okudum izledim.sonra arastirdim. ben belediye baskanlarina bunu demedim demis. Ama 8-9-10tane gazete ayni haberi ayni baslikla yapmis ki bunu soylemis kisi de . O kisi ben bunu demedim diyor. Cidden komik seyler bunlar da. Suan hala konusu var forumda gorursunuz.

Bu arada sunu da belirteyim. Hitler ikinci dunya savasi sonrasi yakalanip askeri mahkemede beni asker arkadaslarim kandirdi deseydi sizce onu cezasiz birakirlar miydi ? Kesinlikle hayir hatta hitlerin dedigi gercek bile olsa. Kisi yaptiklarindan , gorduklerinden , duyduklarindan , hatta elinde imkan olup yapmadiklarindan da sorumludur. Bu bir devlet isidir.

• Ukba Yolcusu kullanıcısına yanıt
    Hocam onun yaşı belkide akpnin kuruluş aşamasına yetmez. Baksın bakalım ilk logosuna.

Bu işler logo ile olmaz, birkaç haftaya daha modern çizgiler yapılabilir istenirse.

Ben programını ve gündeme dair açıklamalarını bekliyorum daha çok.

En az Mhp kadar oy alacak. ( 40 MLV. var suan ama öncesi 80 idi yani en az 80 içerde)

Mhp ye malesef güle güle...kimsenin suçu değil kendileri istedi.

• Erken seçim olsada bir an önce şu kaos ortamından kurtulsak,IYI parti vatanımız milletimiz için hayırlı olsun der,hayırlı geceler dilerim.

• AK partiye resmi adı AKPdir deyip AKP diyenler İP yerine İYİ diyor. AKP için Adalet, CHP için Cumhuriyet, MHP için Milliyetçi diye tanımlama olmaz dimi. İyi değil, İyi parti veya ip.

savunanlar iyi parti diyecek savunmayanlar ip diycek demek ki. iyi parti iyi, diğerleri kötü parti mi? AK parti niye denmiyor, çünkü ak demiş olurlar. Tıpkı onun gibi İyi parti dense iyi demiş olacaklar. o yüzden ip diyecekler. ip iyi parti de diğerleri kötü parti mi? uğraştığımız şeylere. soyut şeylerle uğracağımıza somut şeylerle neden uğraşmıyoruz*

• quote:

Orijinalden alıntı: janqlee

Güneşin olduğu yerde Ampule ihtiyaç yoktur.

Gece kuşağında olan bir ülke için ampul gereklidir.

• operadakises O kullanıcısına yanıt
    benim fetöye bir hizmetim yok. ne bağış yaptım, ne hibe verdim, ne devletin arazisini peşkeş çektim, nede hakketmedikleri makama getirdim.

aksine her türk vatandaşı gibi fetönün mağduru oldum. tüm türk halkının hakkı olan araziler fetöye peşkeş çekildi.
    benden alınan vergilerle fetöcü şirketlere ihaleler ve teşvikler verildi.

benim alın terimle helal kazandığım parayı fetö bankalarına faiz olarak kullanması için verildi.

benim kazandığım her kuruştan vergi alınırken fetöcülerin makbuzsuz bağış toplamasına göz yumuldu.

ben yine iyi kurtuldum. çünkü ak partinin atadığı fetöcü hakimler ve ak partinin çıkardığı özel yetkili savcılar ile yüzlerce kişi haksız yere hapisler atıldı.
    orduya, yargıya ve devlete yıllarını veren namuslu memurlar darbeci diye içeri atıldı mesleklerinden edildi. o insanların tek suçu fetöye boyun eymemekmiş.

şimdi gelip buraya tüm bu hataları yapan devleti fetöye teslim eden ak partiyi savunuyorsan sana yazacak birşeyim kalmamış demektir.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.