Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
3
Favori
54.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar aşağılanmaya maruz kalıyorsa çok doğru bir yolda ilerliyor demektir, çünkü boş işler peşinde olunsa kimsenin gözüne batmaz bu olaylar
  • Ben meral akşenerin açıklamasını izlemedim.suriyeliler konusuna değindi mi hiç?
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Vay be ne gunlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Sapkın? Neye sapmışım? Siyasal islamcılar kadar din konusunda sapıtan var mı?

• Bu fetöcülerin zerre kafaları çalışmıyor.muhtemelen CHP'yi %20 bandına MHP'yide %11-12 bandına çekecek bu fetö ablası.

• Sayın akp secmenleri sız neden bu kadar taktınız yenı kurulmus olan bu İYİ partiye..

Bu ulke sadece akpden mi ibaret. Bir tek dogru sızmısınız.

Sız baksanıza kendi işinize. Reyısınıze falan.. Madem sizin partiniz herseyın en ıyısını biliyor o zaman neden bu partiyi bu kadar dert ettınız.

• kalavar kullanıcısına yanıt
    Hala fetonun koynundan çıkamadıkları için olabilir mi?

Adamlar feto için para bastırdı hala başkalarını suçluyorlar?
  • operadakises O kullanıcısına yanıt
    Akşener mi para bastırdı feto için?

Feto diye ağlayıp zırlayan kabinede miydi Akşener?

https://www.youtube.com/watch?v=ABhoH3QJo0U
  • Sistem değişmez ise mhp ilk seçimlerde baraj altında kalacaktır,akp dende belli oranda akşenere oylar kayacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufo

Akşener mi para bastırdı feto için?

Feto diye ağlayıp zırlayan kabinede miydi Akşener?

https://www.youtube.com/watch?v=ABhoH3QJo0U

Şunu kafanızın kıvrımlarına iyice yerleştirin.hoş onlarca kez yazdım farketmez binlerce kez daha yazarım.yeter ki mevzuya iyice hakimp ol.biz bu fetönün hain olduğunu 2012 yılından sonra(gezi parkı olayları,Hakan Fidan ve 17-25 aralık operasyonları,mit tırları v.s)gördük.siz ise bunların hainliklerini gördükten sonra bile bunlarla iş çevirdiniz.tv ve gazetelerine çıkıp avukatlığını yaptınız.kayyum atamalarında göz yaşı döktünüz.15 temmuz'dan sonra bile bunlarla işbirliği yaptınız.umarım arada ki farkları anlayabilecek akla sahipsindir.

2012'den önce Pena Kutusu: O Ç feto.
    2012'den sonra pena kutusu: OÇ feto

2012'den önce siz: Hoca efendi hüğğğ soru ver bana, polis yap beni.

Ulan alayınız o dersanelere gittiniz! Alayın Zaman ile taraf okudunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pena kutusu -- 26 Ekim 2017; 22:35:20 >
  • Çevremdeki akp lilerin iki üç tanesi hariç hepsi fetocuydu. Bana kimse masal okumasın! Geri kalan hepsinin çocukları feto okuluna gitti, soru aldı. Ulan dalga geçiyorlardı benimle, kpss'den atanamazsın bırak bu feto düşmanlığını gel dersaneye diye. Hepsini yazdım! Hepinizin ne halt olduğunu bilirim! parti ofislerinin kapıları kırılıp gerçek fetocular toplandığı gün geldiğinde akrabam olan tek fetocuyu bile ihbar dedeceğim. Hayatımda bir kere vatana ihanet etmedim ama eski HAİNLERİN kalkıp bana laf salatalığı yapmasını içim elvermiyor! O aldığınız sorular için kan kusturacam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pena kutusu -- 26 Ekim 2017; 22:41:47 >
  • pena kutusu kullanıcısına yanıt
    ya adam 2012 'de anladık diyor daha bişey yazmıyorum
  • ufo U kullanıcısına yanıt
    Kabul ediyor 2012'ye kadar terör örgütüne destek verdiğini.
  • "Büyük oyun" derken yalan söylemiyorlardı. MK3 Ultimate çok büyük oyundu az oynamadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: pena kutusu

2012'den önce Pena Kutusu: O Ç feto.
    2012'den sonra pena kutusu: OÇ feto

2012'den önce siz: Hoca efendi hüğğğ soru ver bana, polis yap beni.

Ulan alayınız o dersanelere gittiniz! Alayın Zaman ile taraf okudunuz.

Sizin derdiniz fetö ile değil ki.sizin derdiniz din ile diyanet ile dindar ile.fetöye düşmanlığınız Muhtemelen fetö din kisvesine büründüğü için onu dini bir yapı sanmanızdandır.

Tamam sıvama yeter

Not: benim din karşıtı olduğuma dair tek post tek söz tek ibare bulup gelmezsen adam değilsin. Ama ben senin fetocu olduğuna dair bir post buldum. Kendisi yukarda mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pena kutusu

Çevremdeki akp lilerin iki üç tanesi hariç hepsi fetocuydu. Bana kimse masal okumasın! Geri kalan hepsinin çocukları feto okuluna gitti, soru aldı. Ulan dalga geçiyorlardı benimle, kpss'den atanamazsın bırak bu feto düşmanlığını gel dersaneye diye. Hepsini yazdım! Hepinizin ne halt olduğunu bilirim! parti ofislerinin kapıları kırılıp gerçek fetocular toplandığı gün geldiğinde akrabam olan tek fetocuyu bile ihbar dedeceğim. Hayatımda bir kere vatana ihanet etmedim ama eski HAİNLERİN kalkıp bana laf salatalığı yapmasını içim elvermiyor! O aldığınız sorular için kan kusturacam!

Bence ihbar etmeyerek vatan hainliği yapıyorsun.Senin yerinde olsam 2 dk durmam hepsini tek tek ihbar ederim.Yukardaki baş fetoculara gücümüz yetmiyor bari ufaklarla uğraşalım.Malum bu büyük fetocuları besleyen bu ufakları.Önce yemlerini yok edelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufo

ya adam 2012 'de anladık diyor daha bişey yazmıyorum

Biz 2012'de anladık ve alayı ile mücadele ettik ve ediyoruz.ama anlaşılan siz hala anlamamışsınız.

• Doğru dedin, bak bunu hiç düşünmedim. Yeni atadıkları fetocular eski atadıkları fetocuları işten atar, yargılar, tutuklar biz de izleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pena kutusu -- 26 Ekim 2017; 23:1:52 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.