Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
3
Favori
54.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: operadakises

quote:

Orijinalden alıntı: ufo

ya adam 2012 'de anladık diyor daha bişey yazmıyorum

Biz 2012'de anladık ve alayı ile mücadele ettik ve ediyoruz.ama anlaşılan siz hala anlamamışsınız.

Yani 2012 ye kadar terör örgütüne destek verdiniz. SAVCILARA SESLENİYORUM:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pena kutusu -- 26 Ekim 2017; 23:3:13 >

• operadakises O kullanıcısına yanıt
    Garibim 2012 yilinda anlamis. Yazik ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pena kutusu

quote:

quote:

Biz 2012'de anladık ve alayı ile mücadele ettik ve ediyoruz.ama anlaşılan siz hala anlamamışsınız.

Aslanım senin kafa basmıyor anlaşılan.boşa kürek çekmeyelim.papağan gibi aynı şeyleri tekrar Edip durma.2012'den önce ortada terör örgütü yoktu, hizmet hareketi vardı.sen sonrası na bak.bizim için 2012 öncesi ve sonrası vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0110engin

Garibim 2012 yilinda anlamis. Yazik ya

Sene 2017 olmuş hala anlamayanlar var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslanım senin kafa basmıyor anlaşılan.boşa kürek çekmeyelim.papağan gibi aynı şeyleri tekrar Edip durma.2012'den önce ortada terör örgütü yoktu, hizmet hareketi vardı.sen sonrası na bak.bizim için 2012 öncesi ve sonrası vardır.

Hizmet Harekatı

ALLAH'tan korkun be

Adam Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya çalışan yapılanmaya hizmet hareketi dedi ya la.

Fazla uğraşınca fabrika ayalarına dönüyorlar demekki
  • pena kutusu kullanıcısına yanıt
    Az daha devam etse hoca efendi dicek. Hatta aağzından kaçırmıştır da yazdiktan sonra silmiştir korkudan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Ya şu fetö diyip duranlar allah aşkına şuraya bir kanıt koysunlar da görelim. Kurucuların kim olduğuna açıp bakmıyorsunuz bile. Fetöyle münasebeti bırak yüzüne tükürmeyi kendine zulm görecek insanlar.

Oysa ki fetö ile kucak kucağa koyun koyuna olanları herkes çok iyi biliyor...

Şu linke bakabilirsin
  • quote:

Adam Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya çalışan yapılanmaya hizmet hareketi dedi ya la.

Fazla uğraşınca fabrika ayalarına dönüyorlar demekki

senin harbiden beyin kıvrımların tam gelişmemiş anlaşılan.

• quote:

Az daha devam etse hoca efendi dicek. Hatta aağzından kaçırmıştır da yazdiktan sonra silmiştir korkudan.

Sizin hoca efendiniz olabilir (lideriniz az avukatlığını yapmadı çünki)ama benim için şeytanın hocası olur ancak.

• Balonunuz hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bunlar 2012 den önce her cuma namazindan sonra bizi çekmeye calisiyodu. Teravilerden sonra sohbete zorla cagiriyolardi. Ben o zaman da gitmedim içlerine şuan da. O zaman da ne halt olduğu belliydi. Yani çok super zeka olmaya gerek yok 2012 den önce de anlamak icin . sirf onlar yüzünden başka camiye giderdim cuma namazi için. Çok bariz belliydi yani adamlarin bir yapilanma olduğu. Azcik bi zeka belirtisi olan çok rahat anlardi yani. 2012 ye kadar beklemezdi kandirildigini anlamak icin

• quote:

Orijinalden alıntı: salvery

İslamcılar nedir zaten burası islam ülkesi müslümanları beğenmiyorsan defol git ülkemden bu ülkede yaşıyorsan müslümanlara laf atamazsın bu ülkede şeriat yok kanunlar var o kanunlardada kimsenin dinine laf atamayacağın yazıyor...

İrandada hristiyanlar yahudiler yaşıyor ama başlarında başörtü var çünkü nerde yaşıyorsan oranın kurallarına uyacaksın anladınmı gibimin kukuletası

Siyasetini insanların dinine laf atmadan yapmayı öğreneceksin

sakin ol kukuleta..bende müslümanım..islamcı dan kastımın ne olduğunu anlamak için biraz büyü ...kitap oku.. araştır..geliştir kendini sonra gel..

• Şu fetöyü desteklemiyoruz hiçbir zaman da desteklemedik diyen tipler yıllardır fetönün kucağında oturduklarının farkdında bile değiller.acıyorum hallerine.yahu fetö ile mücadele eden bugün Türkiye'de bir ak parti var birde ak Parti'ye bu.mücadelesinde destek olan MHP.gerisinin alayı ikiyüzlü bir siyaset yapıyor.Allahtan Türk milleti oynanan oyunun farkında.bu tip ikiyüzlü insanlara prim vermiyor.

Fetö hükümete hizmet ederken ihaleler, arsalar, kadrolar ve teşvikler bolca verildi. Devletin gücünü bu örgütün emrine veren ak partidir. Fetönün yaktığı her candan bu gücü onlara veren ak partide sorumludur.

Fetönün okuluna izin veren, arsa veren ve açılışında kurdele kesenler dışarda ama okulda öğretmenlik yapanlar içerde.

• waRRioR kullanıcısına yanıt
    Tapındığınız lider kelimesi nedir, biz putperestmiyiz???

Ne yazdığını bilmeden konuşuyorsun...
  • quote:

Bunlar 2012 den önce her cuma namazindan sonra bizi çekmeye calisiyodu. Teravilerden sonra sohbete zorla cagiriyolardi. Ben o zaman da gitmedim içlerine şuan da. O zaman da ne halt olduğu belliydi. Yani çok super zeka olmaya gerek yok 2012 den önce de anlamak icin . sirf onlar yüzünden başka camiye giderdim cuma namazi için. Çok bariz belliydi yani adamlarin bir yapilanma olduğu. Azcik bi zeka belirtisi olan çok rahat anlardi yani. 2012 ye kadar beklemezdi kandirildigini anlamak icin

Mahallenin akıllısı benim diyorsun yani.

Yahu adamlar 30 senedir devleti yöneten askerinden siyasetçisine kadar herkesi kandırmışlar.okul demişler,çocuklarımız demısler,Türkçeyi Dünya dili yapacağız demişler.özal,demirel, Ecevit, çiller, Türkeş,Erdoğan herkes inanmış bunlara.sen diyosun beni kandıramadılar.aferin sana..

• quote:

Orijinalden alıntı: orcnd

Fetö hükümete hizmet ederken ihaleler, arsalar, kadrolar ve teşvikler bolca verildi. Devletin gücünü bu örgütün emrine veren ak partidir. Fetönün yaktığı her candan bu gücü onlara veren ak partide sorumludur.

Fetönün okuluna izin veren, arsa veren ve açılışında kurdele kesenler dışarda ama okulda öğretmenlik yapanlar içerde.

Tam fetöcü kafası.

• quote:

Şu fetöyü desteklemiyoruz hiçbir zaman da desteklemedik diyen tipler yıllardır fetönün kucağında oturduklarının farkdında bile değiller.acıyorum hallerine.yahu fetö ile mücadele eden bugün Türkiye'de bir ak parti var birde ak Parti'ye bu.mücadelesinde destek olan MHP.gerisinin alayı ikiyüzlü bir siyaset yapıyor.Allahtan Türk milleti oynanan oyunun farkında.bu tip ikiyüzlü insanlara prim vermiyor.

Sen mi farkındasın?

Hocaefendi derken de en haklı sensin,fetö derken de en haklı sensin,bu nasıl olabiliyor diye sordun mu kendine hiç?Riyakarmış peh.Bir gün dediğini öbür gün yalanlayan,buna da siyaset diyen anlayış,gelmiş bize riyakarlıktan bahsediyor.Ölümüne desteklediğin oluşum,ülkede darbe yaptı la,zahmet olmazsa mücadele et.Kaldı ki bu mücadelede,bula bula fetöcü olarak meral akşeneri buldunuz ya pes yani,geri kalan siyasiler kimlerdir bilinmiyor?O da ispat etmezseniz şerefsizsiniz dedi,sonucu bekliyoruz:)

Konuyu sen istediğin gibi anlayip kendini avut ama islamı bilen biri anlayan biri gerçek islamın öyle olmadigini çok rahat anlardi. Burda senin Aferin demen o adamin bu kadar guclenmesi için gecen sürede ona yardim ettiğiniz gerçeğini değiştirmez. Onun yurtlarına gidip kisa yoldan bi yerlere gelmek varken ben enayi miydim o zaman onların yanina gitmeyerek? Hayir. Kul hakkı yememek için. Sorulari alirken oraya buraya yerleşirken hic mi akliniza gelmedi kul hakki yediğiniz? Bu mu İslam. Yaziklar olsun

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.