Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
3
Favori
54.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    15 mayıs MHP kongresi canım o. Bunu bir ayda 12348273423 kez yazdım. Anasının satim bir halt bilmiyorsunuz. AKP'nin nasıl iktidar olduğunu sorgulamıyorum artık.
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/wjXhvNHix3M

Umarım gerçek islamın bu olmadığının farkındasındır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt
    Güneş herkesi aydınlatır, ampul ise parası olanı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asla iktidara gelmeyecek kukla oldugunu düşündügüm olusum şahsi görüsüm bu nedense meral hanıma güvenmeiyorum
  • yaşın el veriyorsa evrim geçirmiş milliyetçilik kavramlarını araştırmanı tavsiye ederim genç kardeşim...

bugün çok farklı tanımlamalarla içi boşaltılan milliyetçilik akımları mevcut..Atatürk milliyetçiliğinin ne olduğunu öğren o zaman neyden bahsettiğimi anlarsın..bahsettiğin kavramlara hakim olman ümidiyle hoşçakal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

saçmalamışsın, bari ay ile cevap verseydin. gece güneş olmaz, ay olur

• Ne yalan diyeyim ilk gördüğümde logoyu ; 'Migroooss size iyi gelecek' cingılı çaldı kulaklarımda. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asau

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

saçmalamışsın, bari ay ile cevap verseydin. gece güneş olmaz, ay olur

Güneş olduğu sürece kimse gecenin derdine düşmez ..ne ampül ne kandil..kim takar..bir güneş vardı 1919 da doğan 1938 e kadar batmayan...... mesela...
  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    'Türk' olduğunu hatırlamak ne demektir bende onu anlayamadım.Canın sıkılınca unutuyor musun yada zorda kalınca?
  • asau kullanıcısına yanıt
    Ay bile güneşin ışığını yansıtır.

• bakıyorum da desteklemeyenleri hemen akp'li addedenler türemiş bile. ben ki ampülü günahım kadar sevmem bu değişik gelişi güzel hevesli kadın ve arkadaşları inanılmaz komik görünüyorlar. bu kadının bir mitinginde platformda kocasını herkesin göreceği ve işiteceği şekilde azarladığını gördüğüm günden beri bir marifeti olmadığını anlamıştım. klasik vasat kafası karışık muhafazakar ve nispeten cahil sayılabilecek hevesli siyasi parti. bol şans.
  • Aslında İyi Parti'nin asıl lideri, beyni Ümit Özdağ.

Ümit Özdağ başkan olsa ona da babası üzerinden vuracaklardı.

• waRRioR kullanıcısına yanıt
    Afedersin ama cahil falan mısın diye sormak istiyorum. Yok eğer degilsen benim bunlarla ne işim olur.

Konuşmayı cahiliye ile sürdürecek isen cevap falan yazma zahmetine girme.

Sen taptiginiz lideriniz dedin mi bana demedin mi? Şimdi o zaman bilmeden bir tarafından salladığın için özür dile sana zahmet.

Ondan sonra seviyeyi düşürmeden ne istersen tartışırız.

Hani bir laf vardır, cahil ile tartışmaya girme, önce seni kendi seviyesine çeker, sonra yener diye. O misal...

• İlk başta ismini yadırgayıp buraya yorum yazmıştım. Şuanda ise iyi partiyi destekler durumdayım. Youtube'dan akşenerin yaptığı 1 saatlik konuşmayı dinledim ve hoşuma gitti.

İyi parti bu gidişle alternatif bulamadığından akp'ye oy veren kararsız kesimin oylarını toplayacak. MHP'nin %80'i anketlerde MHP'den memnun değil. Bu oylar iyi partiye kayacaktır.

Ben en az %20lik bir potansiyel görüyorum. 2019 seçimlerinde CHP-İYİ koalisyonu çıkacağını da öngörüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraközkan -- 27 Ekim 2017; 4:2:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraközkan

İlk başta ismini yadırgayıp buraya yorum yazmıştım. Şuanda ise iyi partiyi destekler durumdayım. Youtube'dan akşenerin yaptığı 1 saatlik konuşmayı dinledim ve hoşuma gitti.

İyi parti bu gidişle alternatif bulamadığından akp'ye oy veren kararsız kesimin oylarını toplayacak. MHP'nin %80'i anketlerde MHP'den memnun değil. Bu oylar iyi partiye kayacaktır.

Ben en az %20lik bir potansiyel görüyorum. 2019 seçimlerinde CHP-İYİ koalisyonu çıkacağını da öngörüyorum.

linki atarmısın özelden
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    trendde var zaten video.

• Ne islamcılar dan ne ülkücülerin genelinden nede atatürkçüler den oy alacaklarsa arda kalan %3.5

• Güneş sadece popülasyon asıl ruhu maklube... iyi maklubeci hatun hatun.... tabi yerse :D

• bu kadın yine iyi prompterden okumuyor uzun adam asrın lideri reisi cumhurumuz promptersiz konuşamıyor

• Demokrasinin yapıtaşı partilerdir.

Bazı kesimler yeni bir parti kurulmasına sevineceğine bundan rahatsız olmuşlar. Demokrasi düşmanlığı değildir de nedir bu? Adamlar ne yaptı ki size? Yolsuzluk mu yaptı? Hırsızlık mı yaptı? Ülkeyi mi sattı? Bırakın kursunlar partiyi ki demokrasimiz pekişsin. Siz saldırdıkça birşey değişmiyor. İnsanlar kim fetöcüdür kim değildir biliyorlar zaten. Kimseye iftira atmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraközkan -- 27 Ekim 2017; 5:6:53 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.