Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
3
Favori
54.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Qantas

başkanlarını hapse tıkan mv lerini kovan adama mı oy verecekler....

meral ablayı bile ona tercih ederler kürtler...

O bölgede çok güzel bir algı çalışması yapılır. Zaten çoğu köyde oylar silah zoruyla veriliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

A Haber'de haberi yapılmamış. Kuduruyorlar!!!

Allah aşkına girin bakın ana sayfa haberlerinin kalitesizliğine bakın! Diriliş ertuğrul, yok davos bilmem ne...

https://www.ahaber.com.tr/

Ver mehteri veeer :)

Bunların demokrasi anlayışı bu kadar işte padişahlarından icazet bekliyorlar haber yapmak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanjayra

quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

HDP oyları Erdoğan'a kayar 2.turda o yüzden pek ümit bağlamayalım.

HDP oyları deme onlarda şöyle bir kısım var %13'lük kısım içinde %3 e yakın muhafazakar kesim var bunlar AKP'ye oy verebiliyor evet bu kısım verir doğru diyorsun.

Kalan kesim ise AKP'ye asla oy vermez. Referandumda gördük bunu .

2.turda İYİP ve AKP olduğunu varsayarsak ;
    HDP'li kürt solların iki terci var

-1: 1.turda HDP adayı kalamayacağı için 2.turda büyük çoğunluğu sandığa gitmez.

-2: Sandığa giden sol HDP kürtleri AKP karşısındaki adaya verir.

Şahsen ben sandığa gitmeyeceklerini düşünmüyorum ama %10luk sol kesiminde 2.turda AKP adayına oy vereceğini ihtimal dahi vermiyorum.

Güzel bir algı çalışmasıyla o oylar AKP'ye dönecek. Erdoğan seçim vaadi olarak özerkliği hatta bağımsızlığı bile önlerine sürebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İYİ Parti - Meral Akşener
    “Doğarken güneş tepelerin ardından, oyun vakti gelir teletabilerin”...Türk siyasi tarihine baktığınızda bu ülkede lider,iktidar olmuş kişilerin bir hikayesi olduğunu görürsünüz.Örneğin Tayyibin belediyecilik den refah yolda ve özellikle Pınarhisar cezaevinden başlayan bir hikayesi var.Ve bunu çok iyi satmıştır. Aynı şekilde Demirel’in Erbakan’nın ve Ecevitin de benzer hikayeleri vardır. Halk her zaman geçmişini bildiği benimsediğini desteklemiştir. İstisnası ya bir defa muktedir olmuş ya da ilelebet muhalif olup Türk siyasi çöplüğüne gitmiştir. Şimdi gelelim Meral’in hikayesine. Çiller koalisyonda , 28 Şubat öncesi askeri vesayet tehdidi altında ezilen koalisyon yılana sarılır. Fetönün istihbaratına ve yardımına karşılık ozaman kadar ismi duyulmamış ve hatta milletvekili bile olmayan Meral Akşener Çiller tarafından iç işleri bakanı yapılıverir. Bu kim diye soranlara acı biber CIsss.. iptidai biçimde işler iyi olması beklenirken pat 28 Şubat çıkıyor..feto bir yandan askeri cuntayı kutsayıp erbakana ve Çiller’e söverken saman altından Meralle irtica soruşturmalarında fetöcü kollattırmakta.Neyse bir postal yıkıntıları arasında dyp de ufaktan kazan kaynatır meral. Çünkü lider olmak ister’e bunu gören Çiller durumu ayıkır tabi saçı kısa Akıllı kadın nede olsa..Ve kapıyı gösterir.peki meral durur mu?, bu kez hedefte ANAP vardır lakin orada da istediği sonuca ulaşamaz.Bu Azmin motivasyonunu al Altay tankına motor diye tak o derece.sıradaki adres liberallerdir.Aman efendim bu liboş tayfası iyidir hoştur ama bağırıp çağırmadıkça bu halk seni desteklemez ki hep akil olarak sözü dinlenen ama önemsenmeyen adam olursun iyi ihtimal kanaldan kanala gezer siyasi tartışmaların mezesi yapar bu moderotörler adamı..ki bunu erken farkeden kahramanımız umutsuzluk serüvenine kapılmış her mekanda fitneci tohumları sebebiyle dışlanmış ve ortalarda gözükmeden güneş gibi doğacağı güne nadasa bırakır kendini..Sene milenyum zamanları işte.Yeni bir ışık yanıyor pardon biri Ampülleri açıyor Akp doğuyor.savaş tanrısı filminde Soğuk savaşın bitmesine sevinen Nicolas Age abimiz gibi başlıyor avucunu ovuşturmaya.kurulşunda yer alıp kolayca yükselecek hasbam.Mevlana kontenjanından girer kolkola beraber mi yürüdük lan biz bu yollarda ?? Wtf... neyse Her ne kadar kolkola yürüdüler deseniz de Tayyip ozamanlarda fetöyü sevmez di bunu fetö de bi kaç defa söylemiş ağlak göz ve ayyaş burnu da buna şahit.Neyse efendim bu yüzden mi bilinmez milletvekili bile yapılmaz ablamız.Bu zamana dek fetö desteği Yok gibidir, cia taktiği gibi zamanı gelinceye kadar destek hep standbydır.Pancat motorunda olması geren motivasyon la pata pata sıçrayan Meral ablamız liberallikten hop milliyetçiliğe adım atar.Yahu sen kim milletçilik kim diyen olmaz...Gel zaman git zaman Ergenekon ve balyoz sürecinde olduğu gibi önce bi kaset patlar el bombası yerine..sonra başlar operasyonlar..Fetö demiş ..Kerim yapacağın işi bi halt becermedin dur şimdi diye ilkokul 1.sınıf öğrenci velisi gibi kulisler darbeler efendim neyse..Lakin eski Çınar Bahçeli ss.çalıyor bunlara.pat pat pat biliyorsunuz yurtta sulh diyor Meral apla cihanda sulh diyor..Hattta ve bittabi satçı abimiz de geliyor yanına hani balyoz kumpanyasında senelerce hapis yatan abimiz türşen miydi neydi ağlamış bi tv de bu zalimler demişti iktidarla birlikte orduyu çökerttiler demişti her işte o abimiz beraber güneş olduk biz bu yollarda diyorlar sanırım grup toplantılarında.. game of torna böyle bişey işte istediğin biçime sokuyor insanı...kamu spotu siyasetten uzak durun pancar motorunu tank motoru yerine koymayın. Ve ...Güneş batarken arından tepelerin, veda zamanı geldi teletabilerin.

İYİ Parti - Meral Akşener

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LE10 -- 25 Ekim 2017; 13:31:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Partinin logosunu bari akp nin logosuna bezetmeseydi, cakma akp logosu gibi olmus

• lazer__ kullanıcısına yanıt
    Kürtlerden de oy almaları zor. MHP tabanından belki biraz da CHP tabanından oy koparabilirler ancak. Ben AKP'lilerin zaten oy vereceğini düşünmüyorum. Ama keşke CHP, MHP, HDP tabanına yönelik bir parti kursalarmış diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE10

Türk siyasi tarihine baktığınızda bu ülkede lider,iktidar olmuş kişilerin bir hikayesi olduğunu görürsünüz.Örneğin Tayyibin belediyecilik den refah yolda ve özellikle Pınarhisar cezaevinden başlayan bir hikayesi var.Ve bunu çok iyi satmıştır. Aynı şekilde Demirel’in Erbakan’nın ve Ecevitin de benzer hikayeleri vardır. Halk her zaman geçmişini bildiği benimsediğini desteklemiştir. İstisnası ya bir defa muktedir olmuş ya da ilelebet muhalif olup Türk siyasi çöplüğüne gitmiştir. Şimdi gelelim Meral’in hikayesine. Çiller koalisyonda , 28 Şubat öncesi askeri vesayet tehdidi altında ezilen koalisyon yılana sarılır. Fetönün istihbaratına ve yardımına karşılık ozaman kadar ismi duyulmamış ve hatta milletvekili bile olmayan Meral Akşener Çiller tarafından iç işleri bakanı yapılıverir. Bu kim diye soranlara acı biber CIsss.. iptidai biçimde işler iyi olması beklenirken pat 28 Şubat çıkıyor..feto bir yandan askeri cuntayı kutsayıp erbakana ve Çiller’e söverken saman altından Meralle irtica soruşturmalarında fetöcü kollattırmakta.Neyse bir postal yıkıntıları arasında dyp de ufaktan kazan kaynatır meral. Çünkü lider olmak ister’e bunu gören Çiller durumu ayı kırVe kapıyı gösterir.meral durur mu, bu kez hedefte ANAP vardır lakin orada da istediği sonuca ulaşamaz.Bu Azmin motivasyonunu al Altay tankına motor diye tak o derece.sıradaki adres liberallerdir.Aman efendim bu liboş tayfası iyidir hoştur ama bağırıp çağırmadıkça bu halk seni desteklemez ki hep akil olarak sözü dinlenen adam olursun ki bunu erken farkeden kahramanımız umutsuzluk serüvenine kapılmış her mekanda fitneci tohumları sebebiyle dışlanmıştır.Sene milenyum zamanları işte.Yeni bir ışık yanıyor pardon biri Ampülleri açıyor Akp doğuyor.savaş tanrısı filminde Soğuk savaşın bitmesine sevinen Nicolas Age abimiz gibi başlıyor avucunu ovuşturmaya.kurulşunda yer alıp kolayca yükselecek hasbam.Her ne kadar kolkola yürüdüler deseniz de Tayyip ozamanlarda fetöyü sevmez di bunu fetö de bi kaç defa söylemiştir hatta.Neyse efendim bu yüzden mi bilinmez milletvekili bile yapılmaz ablamız.Bu zamana dek fetö desteği Yok gibidir, cia taktiği gibi zamanı gelinceye kadar destek hep standbydır.Pancat motorunda olması geren motivasyon la pata pata sıçrayan Meral ablamız liberallikten hop milliyetçiliğe adım atar.Yahu sen kim milletçilik kim diyen olmaz...Gel zaman git zaman Ergenekon ve balyoz sürecinde olduğu gibi önce bi kaset patlar el bombası yerine..sonra başlar operasyonlar..Fetö demiş ..Kerim yapacağın işi bi halt becermedin dur şimdi diye ilkokul 1.sınıf öğrenci velisi gibi kulisler darbeler efendim neyse..Lakin eski Çınar Bahçeli ss.çalıyor bunlara.pat pat pat biliyorsunuz yurtta sulh diyor Meral apla cihanda sulh diyor..Hattta ve bittabi satçı abimiz de geliyor yanına hani balyoz kumpanyasında senelerce hapis yatan abimiz türşen miydi neydi ağlamış bi tv de bu zalimler demişti iktidarla birlikte orduyu çökerttiler demişti her işte o abimiz beraber güneş olduk biz bu yollarda diyorlar sanırım grup toplantılarında.. game of torna böyle bişey işte istediğin biçime sokuyor insanı...kamu spotu siyasetten uzak durun pancar motorunu tank motoru yerine koymayın.herşeye kanmayın gençler....

Sen kendini fazla kasma güzel kardeşim, senden iyi bir fantastik roman yazarı olur, bu yönde kendini geliştirmeye bak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KortX

Kürtlerden de oy almaları zor. MHP tabanından belki biraz da CHP tabanından oy koparabilirler ancak. Ben AKP'lilerin zaten oy vereceğini düşünmüyorum. Ama keşke CHP, MHP, HDP tabanına yönelik bir parti kursalarmış diyorum.

chp, mhp ve hdp'nin tabanları ortak mı ki ona göre bir parti kursun? bu üç partinin bir araya gelmesini hiçbir zaman anlamadım.
  • Akp bu ülkeyi batırdı.Bende oy vereceğim ve çevremdekilere verdireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE10

Fetöcü değil demek insan aklıyla alay etmektir küçümsemektir.Batı bu ülkeyi 1. Dünya savaşında da küçümsemişti kurtuluş mücadelesinde de aynı hatayı tekrar esiyorlar çok şükür.ve sahi.. Olm kaç para dağıtıyor size ya aynı kişiler sürekli şu böyle bu böyle beyhude bi parlatma gayreti.kimden oy alcak olm bu kadın? Akp den mi ? MHP den mi Hdp den mi CHP den mi fetöcülerden mi.Az mantık lütfen ya

He birileri fetö bağlantısını sormuş..

https://youtu.be/BBCfJzDxtwQ

https://youtu.be/PyVAEKDjfF4

https://youtu.be/OVNqXqpXBr8

https://youtu.be/NJPKAgko8yo

https://youtu.be/wNd59KpDwcw

Siz nasıl karaktersiz insansınız ya. 2013 yılı diyor. o zaman fetonun kucagindan inmiyodu akp

• kovadogs kullanıcısına yanıt
    MHP HDP biraz zıt oldu doğru diyorsun da ne bileyim hocam illaki ortak noktaları bulunur. Yani MHP kafasında parti kurmak, %15 oyu geçememek gibi birşey. Ben CHP kesiminin bile oy vereceğini şüpheli görüyorum. Umarım g*t olurum tabii...
  • İsmi çok düşünmüşler mi ya ? Ciciparti olsaydı daha iyiydi
  • İyi düşün İyi olsun oyumuz iyilikten yanadır ;) başka seçenek yok CHP' de ve MHP' de cesaret yok bu kadın başına buna atıldı ve inanıyorum ki benim gibi düşünün ve at gözlüğü takmamış herkes bu kadına oy verecektir. Takdir ve saygımı cesaretinden dolayı takdir ediyorum.
  • hepinizi iyi edecegim diyor
  • Adamlar 1940ta Demokrat Parti diye isim veriyor, 2017'de geldigimiz durum iyi parti mi 😒

• Bu zamana kadar CHP ye oy vermiş biri olarak bende yeni partiye oy vermeyi düşünüyorum.

• Umarım başarılı olurlar. Tek partiye hayır.
  • Çok güzel bir noktaya değinilmiş gerçekten, bunlar diziyi bile yayından kaldırabilir

• Ne kadar başarılı olurlar ne oy alırlar bilemem ama bu partinin yapacağı en büyük iyilik mhpyi barajın altında bırakıp bahçelinin bi tarafına sağlam bir tekme oturtmak olucak.Akpnin kuklası sonunda defolup gidecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Çok güzel bir noktaya değinilmiş gerçekten, bunlar diziyi bile yayından kaldırabilir

bence dizide artık IYI tamgası göremeyeceğiz.
    onun yerine arapça kelimeyi tevhid yazarlar yeşil zemin üzerine.
    sünnici reklamı yaparlar....

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.