Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
3
Favori
54.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ümit Özdağ'ın olduğu parti benden oy alabilecek bir partidir. Her ne kadar Hepar seçmeni olsam da bu akp belasından kurtulmak için büyük ihtimal oyumu verebilirim.

Parti amblemi çok güzel düşünülmüş. Tarihi anlamı bir tarafa, okuma yazma bilmeyen bir takım bilinçsiz seçmenlere söylenilen "Ampüle bas ampüle" söylemi yüzünden akp ye verilecek (bilinçsiz oyları) da kazanacaktır. Ülkemizde ampül ile güneş logosunu bir birine karıştırıacak milyonlarca insan muhakkak vardır. işte bu kişilerin bir kısmı ampül yerine güneş simgesine oyunu basacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aminoasit

ak partiye oy vermeyelim tamamda bu da fetö sevici niye oy vereyim neden bu forumds bu kadar propagandasi donuyor onu da anlamiyorum. hep ayni kisiler yazik.

AKPye rakip direk Fetullah Gülenin kendisi seçime girse ona bile oy basarım. Erdoğan ve AKP bu ülkenin anasını ağlatan başka birisi yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz bu partiyle dalga geçmeye devam edin gençler.

çevremde ne kadar çekirdekten MHP'li varsa seçimde Akşener'e oy vereceğini söylüyor. telefonunun ekranında ulu kurt olan da söylüyor bunu, kızının adı Hilal olan da söylüyor, MHP ilçe bakanlığını bırakmış olan da söylüyor, mahallenin türkçü örgütlenmesinin başındaki adam da söylüyor.

ha başkanlık seçiminde rte ile yarışabilir mi Akşener bilemem. Kürtlerin ve arapçıların oylarını alması imkansıza yakın. Ama MHP'yi baraj altında bırakıp Bahçeli'yi siyasi tarihten sileceğine eminim. Gün gibi ortada zaten.

bu arada CHP'liyim. Oyum Akşener'e. Kudurun.
  • logo gayet iyi.
    göktürkleri temsil ediyor.
    slogan da çok başarılı
    ''güneş doğunca ampuller söner''

meral abla bu işi götürür.hayırlı olsun ilk kadın cb şimdiden....
  • Aktif olarak 3 sağ parti ve 2 sol partinin çatışmasını izleyeceğiz bu yeni seçim dönemimizde

Yeni partinin diğer Sağ partilerden ve CHP den oy çalacağı kesindir ama Hdp den oy alamayacağı kesin gözümde kanımca

İyi partinin Mufazakar-Milliyetçi-Atatürkçü bir imaj izlemesi onun yükselmesinde yarar sağlayacak ama parti temelleri bakımından sorunlar doğuracağı kesindir kendilerine temel bir doktrin sunmaları kanımca gereklidir.

MHP ile İYİP'in birbirlerinin önüne düşeceğine ve hatta birbirlerinin oylarını ekarte edip iki partinin de baraj altı kalması bir ihtimal dahilindedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maklube diye dalga geçenler araştırılsa Fetöcü çıkmazlarsa en adi adamım.

Güneş her mitolojide önemli yere sahiptir Türkler'de de bu böyledir. Ampüle karşı Güneş çok güzel bir karşılık aslında ama anlamak için düşünmek lazım.
  • Ampül karşı Güneş çok iyi bir seçim olmuş.

Bir çok şey çağrıştırabilir.
  • Aktroller ise bi çenesini kapasın. Baş fetöcü sizsiniz günah çıkartıp suç bastırıyorsunuz. İktidar ortağınız bilal isimli özürlüyü ifadeye davet etmeseydi görürdüm ben kavgamı olurdu kol kola yürümeye devammı edilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WB

İYİ Parti - Meral Akşener

Hayirli ugurlu olsun, kutlama icin bir maklube iyi gider

İYİ Parti - Meral Akşener

Sen maklubeye benzetmişsin biz Türk güneşine.Sen Rabia yaparken biz ve Meral Hanım bozkurt yapıyorduk. Herkes tanıdığı simgeye benzetir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartanyan96 -- 25 Ekim 2017; 12:26:55 >

• akp lilerin en büyük hatası kendilerine oy veren herkesi arap milliyetçisi sanmaları.

IYIP sayesinde bunun böyle olmadığını çok acı bir şekilde anlayacaklar....
  • Maklube diyenleri gectim kürtlere ait oldugunu aoyleyen bile var. He evet he kurt mitolojisinde var

• Her devrin kadını bu donem de kendi basına deneyecek anlaşılan.reklamini da iyi yapıyor,bir genç parti havası alıyorum.ama geçmişi,kimlerle geçmişte beraber olduğu beni düşündürüyor.

• HDP oyları Erdoğan'a kayar 2.turda o yüzden pek ümit bağlamayalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WB kullanıcısına yanıt
    Ozluyorsundur sen şimdi maklubeyi. Alayiniz abi ve abla evlerinden cikmiyordunuz. İlkokulda 40 kişilik sınıfta 5 kişiydik o evlere gitmeyen. bedava diye gitti hepsi bir yeri de kazanamadilar. Kapasite olmayınca himmet de bir yere kadar işliyor.

• başkanlarını hapse tıkan mv lerini kovan adama mı oy verecekler....

meral ablayı bile ona tercih ederler kürtler...
  • İYİ olmamış diyenleri anlamıyorum.

Güncel wordpress açacaklar sanki de domain ismi

Jenerik değilmiş gibi davranıyorsunuz.

Sağlam finanse edilirse İYİ, Hepar nasıl beynimize

Oturduysa

• quote:

Orijinalden alıntı: janqlee

Güneşin olduğu yerde Ampule ihtiyaç yoktur.

Karanlığın hakim olduğu yerde ampule ihtiyaç çoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 25 Ekim 2017; 12:42:18 >
  • A Haber'de haberi yapılmamış. Kuduruyorlar!!!

Allah aşkına girin bakın ana sayfa haberlerinin kalitesizliğine bakın! Diriliş ertuğrul, yok davos bilmem ne...

https://www.ahaber.com.tr/

• kudur A Haber kudur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

HDP oyları Erdoğan'a kayar 2.turda o yüzden pek ümit bağlamayalım.

HDP oyları deme onlarda şöyle bir kısım var %13'lük kısım içinde %3 e yakın muhafazakar kesim var bunlar AKP'ye oy verebiliyor evet bu kısım verir doğru diyorsun.

Kalan kesim ise AKP'ye asla oy vermez. Referandumda gördük bunu .

2.turda İYİP ve AKP olduğunu varsayarsak ;
    HDP'li kürt solların iki terci var

-1: 1.turda HDP adayı kalamayacağı için 2.turda büyük çoğunluğu sandığa gitmez.

-2: Sandığa giden sol HDP kürtleri AKP karşısındaki adaya verir.

Şahsen ben sandığa gitmeyeceklerini düşünmüyorum ama %10luk sol kesiminde 2.turda AKP adayına oy vereceğini ihtimal dahi vermiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.