Şimdi Ara

İyi performanslı i7 laptop tavsiyesi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemci gücüne dayalı film encoding gibi işlerle uğraşan birisiyim ancak laptop'tan vazgeçemiyorum yani masaüstü bir sistem almayacağım.
    Gereksinim duyduğum performansı alabileceğim Intel işlemcili bir laptop satınalmak istiyorum. Core i7 veya i5 olabilir kanaatindeyim, ama i7 fikri daha ağır basıyor galiba. Bu kriterlere uygun, bana önerebileceğiniz model var mıdır acaba ? Ram'lerim DDR3 olmalı, ve olabildiğince yüksek olmalı.

Teşekkürler

• fiyat aralığı yazılmamış ama paranın alabiceği en iyi i7 mdeli budur galiba.

http://www.pcdepo.com/asp/product/65268/TOSHIBA-QOSMIO-F60-11C-i7-620-4GB-500GB-16-W7P-KIRMIZI
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga145
    fiyat aralığı yazılmamış ama paranın alabiceği en iyi i7 mdeli budur galiba.
    http://www.pcdepo.com/asp/product/65268/TOSHIBA-QOSMIO-F60-11C-i7-620-4GB-500GB-16-W7P-KIRMIZI

bu bilgisayarın işlemci spesifikasyonlarına baktığımda
    Number of cores : 2 olarak gördüm.. neden böyle yazıyor acaba

http://bit.ly/be0k8F

• film encoding ise kesinlikle 4 cekirdekli i7 islemcili al dun bir klibi hdye cevirip denedim 4 cekirdek acikken 8 dkka surdu sanal 4 cekirdekle birlikte 8 cekirdegi actigimda 5bucuk dakika. kullandigim laptobu tavisye ederim sony vaio f serisi fiyatlarina bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF34

film encoding ise kesinlikle 4 cekirdekli i7 islemcili al dun bir klibi hdye cevirip denedim 4 cekirdek acikken 8 dkka surdu sanal 4 cekirdekle birlikte 8 cekirdegi actigimda 5bucuk dakika. kullandigim laptobu tavisye ederim sony vaio f serisi fiyatlarina bakabilirsin.

tam model adını verebilir misiniz.. bence de kesinlikle 4 çekirdekli olması gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: simartem

quote:

Orijinalden alıntı: DHF34

film encoding ise kesinlikle 4 cekirdekli i7 islemcili al dun bir klibi hdye cevirip denedim 4 cekirdek acikken 8 dkka surdu sanal 4 cekirdekle birlikte 8 cekirdegi actigimda 5bucuk dakika. kullandigim laptobu tavisye ederim sony vaio f serisi fiyatlarina bakabilirsin.

tam model adını verebilir misiniz.. bence de kesinlikle 4 çekirdekli olması gerekli

kullandigim model amerikadan geldi vpcf1190x konfigure edilmis bir model turkiyeden alicaksaniz sonynin kendi sitesinden bakabilirsiniz buradaki modelleri bilmiyorum ben ancak 3 model var zaten bir tanesi i5 islemcili digerleri i7 islemcili....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHF34 -- 14 Nisan 2010; 18:47:44 >
  • bahsettiğiniz modeli buldum, i7 4 çekirdek, bluray writer var üzerinde. güzel cihaza benziyor.. 3000 TL civarında fiyatı. fiyat/performans olarak alınabilecek en iyi cihaz bu gibime geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.