Arkadaşlar iyi set yapmak için ne yapmak lazım bota kuruyorum charı o kadarda tabletleri toplayıyorum item kırdırıyorum stone basıyorum ama cogu tutmuyor tutsa bile cok dusuk deger oluyor mesela damın tekinde gördüm str 6 full set iş int5 hp 600 incrase mp 600 incrase full yüzde 100 degerler gidiyor bnm bastıklarım ya tutmuyor tutuncada düşürüyor! yani iyi bir set yapmak için ne yapmak lazım
pre plus ve luck dresin varsa çok kolay iyi bir set yapabilirsin yöntemi yok sakin bi yerde dene dur
luck dresS? dresslere luck stone basımım ı eğper öyleyse luck sadece + basımında yararlı oluyor diye biliyordum yanlısım varsa düzeltim =(
quote:
Orijinalden alıntı: The senator
luck dresS? dresslere luck stone basımım ı eğper öyleyse luck sadece + basımında yararlı oluyor diye biliyordum yanlısım varsa düzeltim =(
lucky dress dediği arkadaşın avatar silk ile alınan . . ben de basamam + olsun blue olsun arkadaşım var o basıo benım ıtemlerımede
eğer petin varsa tablet çöp alayını toplat. satılmayacak veya para yapmayacak itemleri de kırdırırsın.str ve int değerlerinin max olması için 1stone de yetebilir, 20stone de yetmeyebilir. bastığın da statların düşmemesi için steady stone kullanabilirsin