Şimdi Ara

İyi sistemde oyunlarda kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ATI RADEON HD 5500 SERİES
    2 Quad CPU Q6700 2.66 Ghz (4cpus)
    Windows 7

Arkadaşlar bu sistemle oynadığım oyunlarda kasma problemi yaşıyorum.Oyunlarda şu pek aham şaham olmayan oyunlar ki görüntü özelliklerini yüksekte bile tutmuyorum.

Kasan oyunlar
    Battle For Middle Earth 2
    Lord of the Rings Online

Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

• Hdd nin özelliklerini de söylermisin ? Takılmalar ısınma veya hdd kaynaklı sorunlar olabiliyor. Daha fazla bilgi verirsen sorunu bulabiliriz. PSU özelliklerinide söylersen iyi olur.
  • haldigo'ya ek olarak ekran kartı driverlarının güncel olması da önem arz eder.Ayrıca arka planda çalışan ve gereksiz yere CPU yiyen programları da CCleaner programıyla başlangıç sekmesinden kontrol edin.
  • Isınma problemi yok.Arka planda hiç program çalıştırmıyorum.Ekran kartı driverıda güncel.

hdd özellikleri

Üretici: Seagate
    Form Faktörü: 3.5"
    Önbellek Boyutu: 8MB
    Kapasite: 488GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: learnthepain

Isınma problemi yok.Arka planda hiç program çalıştırmıyorum.Ekran kartı driverıda güncel.

hdd özellikleri

İlginç.Oyunlar dışında sistemde herhangi bir zorlanma mevcut mu?
  • arkadaşlar ben ekran kartından şüpheleniyorum , 5500 pek randımanlı bir ekran kartı değildir bildiğim kadarı !.. Quad cora cpu ve 3 gb. lik ram ın yanında vga yetersiz duruyor gibi !..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

arkadaşlar ben ekran kartından şüpheleniyorum , 5500 pek randımanlı bir ekran kartı değildir bildiğim kadarı !.. Quad cora cpu ve 3 gb. lik ram ın yanında vga yetersiz duruyor gibi !..

Ne kadar randımansız olsa da Battle For Middle Earth 2'yi kasacak kadar değil hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 YETERLİ SİSTEMDE KASMA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Isınma problemi yok.Arka planda hiç program çalıştırmıyorum.Ekran kartı driverıda güncel.

hdd özellikleri

Sizin farkında bile olmadığınız programlar olabilir.Standby konumunda kullanılan Cpu/Ram miktarı nedir?
  • hocam ekran kartı yetersiz olabilir diğer konfigürasyona göre ama dediğiniz gibi Battle For Middle Earth 2'yi oynarken sorun çıkartacak bi ekran kartı değil
  • %75 Ekran Kartı Yetersiz Bendeki sistemde mükemmel ama Ekran kartım şuanlik çok ezik :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oqi42

hocam ekran kartı yetersiz olabilir diğer konfigürasyona göre ama dediğiniz gibi Battle For Middle Earth 2'yi oynarken sorun çıkartacak bi ekran kartı değil

kardeş oyuna yeterli olsada sistemin diğer aygıtlarının çalışma frkans hızlarına yetişemediği içinde kasıyor olabilir , bunu kastetmek istedim !.. şunun gibi 1.5 dci 80 bg. lik bir motor bir clio için oldukça performans lı bir motordur ama 2 tonluk bir bmw ye takılırsa sonuç hüsran olur , benim görüşüm bu yönde !..

dediğim gibi donanım orantısız kurulmuş bence !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 15 Mayıs 2011; 10:26:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

hdd özellikleri

İlginç.Oyunlar dışında sistemde herhangi bir zorlanma mevcut mu?

Hayır.Bilgisayar gayet hızlı çalışıyor.Stan by durumuyla ne demek istediğini pek anlayamadım ama hiçbir program çalıştırmazken CPU kullanımı %5 Bellek kulanımı %25 normal mi bu ? Birde ekran kartı kötü demişsiniz ama BFME 2 o kadar ağır bir oyun değil ve görüntü ayarla medium da çalışıyor yinede kasıyor.

• Yokmu arkadaşlar yardım edicek bu sistemle de oyun oynayamıcakmıyım ben :S
  • Virus programi kullaniyor musun? Eger kullaniyorsan disable edip denesene. Eger olmazsa oyunu sistemden tamamen kaldirip bir daha kursana. Belki kurulum sirasinda bir sorun olusmustur.
  • Malesef ikiside işe yaramadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.