Şimdi Ara

İyi ve kötü su markaları (kendi deneyimim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
11.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

İyi ve kötü su markaları (kendi deneyimim)

(En Son Oy Tarihi: 24.1.2022)
Giriş
  • Dükkanda bütün suları denemiş olan birisi olarak söylüyorum:

kaliteli ve ağızda tortu yapmayan sular : Erikli,Sultan su ,nestle, Şeker su.. bunlar dışındaki çoğu su gerçekten kötü tadından anlayan birisi için.
    çeşme suyu gibi olanlar : çobanpınar ,damla , kristal . hayat su, baykal su, pınar su , çınar su, korusu.. bunların tadı gerçekten çok kötü ağızda sanki kireç bırakıyo o kadar kötü geliyo..

bunların hepsini uzun uzun denedim benim anlayabildiklerim bunlar ama herkes farkedemiyo bu tat farkını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killsomething -- 24 Ağustos 2010; 0:13:29 >

• pınar su konusunda katılmıyorum.ama en iyisi erikli .
  • Yemekteyiz Hasam abi geldi aklıma. Terkos suyu
  • Aytaç yazılmamış.Aytaç ta güzeldir
  • hacı bakkalda sıkılıyorsun anlıyorum,bütün gün de bunu söylüyorsun.ama su tatmaya devam et tağam mı şarap falan tatma
  • TR'de en çok satılan ve tercih edilen su markası Nestle ve Erikli'dir.
  • nestle>erikli>hayat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

hacı bakkalda sıkılıyorsun anlıyorum,bütün gün de bunu söylüyorsun.ama su tatmaya devam et tağam mı şarap falan tatma

kötü şaraplar : köpeköldüren diyebilirim cumartesi iyidir tuborg fıçı süperdir efesin de izmiri güzeldir eğer 6 lı pack miller içersen o da iyidir kola da en iyisi kutu koladır tat olarak cam şişe sonra da 1 litre kola. 2 ve 2.5 litre kolanın tadı berbattır kolayla alakası yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: killsomething

Dükkanda bütün suları denemiş olan birisi olarak söylüyorum:

kaliteli ve ağızda tortu yapmayan sular :Erikli,Sultan su ,nestle, Şeker su.. bunlar dışındaki çoğu su gerçekten kötü tadından anlayan birisi için.
    çeşme suyu gibi olanlar : çobanpınar ,damla , kristal . hayat su, baykal su, pınar su , çınar su, korusu.. bunların tadı gerçekten çok kötü ağızda sanki kireç bırakıyo o kadar kötü geliyo..

bunların hepsini uzun uzun denedim benim anlayabildiklerim bunlar ama herkes farkedemiyo bu tat farkını.

recep su veya tayyip su olsa içersin ama

• quote:

quote:

hacı bakkalda sıkılıyorsun anlıyorum,bütün gün de bunu söylüyorsun.ama su tatmaya devam et tağam mı şarap falan tatma

kötü şaraplar : köpeköldüren diyebilirim cumartesi iyidir tuborg fıçı süperdir efesin de izmiri güzeldir eğer 6 lı pack miller içersen o da iyidir kola da en iyisi kutu koladır tat olarak cam şişe sonra da 1 litre kola. 2 ve 2.5 litre kolanın tadı berbattır kolayla alakası yoktur

kutu kola konusunda katılmıyorum.en iyi kola cam şişe .sonra da 1 litre kola sonra da kutu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 22 Ağustos 2010; 23:20:42 >

• Suya cidden önem vermek gerekiyor.
    Erikli alın arkadaşlar... suyun kalitesini farkedersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bende Yazılımcı Olucam

quote:

kaliteli ve ağızda tortu yapmayan sular :Erikli,Sultan su ,nestle, Şeker su.. bunlar dışındaki çoğu su gerçekten kötü tadından anlayan birisi için.

• quote:

pınar su konusunda katılmıyorum.ama en iyisi erikli .

pınar ve hayatın tadı da berbat
  • erikli candır, canandır.
  • Hayat su içiyoruz gerçekten güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bende Yazılımcı Olucam

quote:

• Erikli içiyoruz 7.750 tl de fiyatı var gerçekten kaliteli su içtikçe içesin geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Yemekteyiz Hasam abi geldi aklıma. Terkos suyu

o resim ne hacı senden beklemezdim
  • En kralı çene suyu deneyin görün tabi bulabilirseniz bi izmit kocaeli gebze oralarda var meşhur bi sudur
  • Elhamdülillah,Hamidiye

Yok ama adamalrın suyu harbiden güzel babam İski'de çalışıyo amirim benim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.