Bildirim
İyiki Doğdun Burcu.... (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kutlayanlara teşekkür ederim.. Devam beyler up up up -
Hacı benimde doğum günüm İyiki doğdun BURCU bu arada
-
fotosunu koy bak nasıl kutlarlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Ge5
Hacı benimde doğum günümİyiki doğdun BURCU bu arada
Seninde doğum günün kutlu olsun.. -
Doğum günün kutlu olsun Burcu -
Kırma bu çocuğu bu çocuk seni seviyor. Forum da kaç tane konu açtı. Burcu bana yüz vermiyor ölüyorum diye.
Doğum günün kutlu olsun 1 yastıkta kocayın. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Muse_[F]
quote:
Orijinalden alıntı: Validat3
Kaç yaşına girdi?
17den gün aldı xD
kücükmüs hacı -
Minareden atlarım doğum gününü kutlarım burcu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 6 Temmuz 2010; 12:25:07 > -
Teşekkürler dh ahalisi... haydi haydi up up up kız şoka uğrasın..xD -
Bence sen bu kara kıza arkadaş gözüyle bakmıyorsun.
Burcu bu çocuk senden hoşlanıyor, eski mesajlarına bakarsan seninle ilgili taktikler felan almaya çalışıyordu milletten. Şimdide senin kalbini kazanmak için böyle ucuz numaralar yapıyor ama yemezsin sen Burcu. Aslansın Burcu.
Not: Sen bu mesajı okursan, büyük ihtimalle bu arkadaşın sana dalga geçtiğimizi, onlara inanmaman gerektiği tarzında açıklamalar yapacaktır. Onlara kesinlikle inanmamanı tavsiye ederim sana. Bu arada bu çocuğu çok iyi tanımasakta heralde iyi biridir. Şapka olmak şartıyla verebilirsin sanırsam; ama emin değilim. Sen bilirsin, kafana göre takıl sen Burcu. Bu arada profilime girersen orda msn adresim var. Bana oradan ulaşabilirsin. Görüşürüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 6 Temmuz 2010; 12:46:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Minareden atlarım doğum gününü kutlarım burcu.
uçurumdan atlarım doğum gününü kutlarım burcu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrefemir -- 6 Temmuz 2010; 12:42:51 > -
Doğum günü kutlu olsun...
Eski sevgilimin adı da Burcu'ydu.
O da 17'sinden gün alacak.
O değildir umarım neyse artık çokta önemli değil. Umutlanma sakın bak biz ayrıldık ağlama tamam mı ? Bu sadece arkadaş rica etti diye... -
quote:
Orijinalden alıntı: Noix~
iyiki doğdun burcu bu mesajı otobüsten yazıyorum
İyi ki doğdun Burcu bu mesajı tek elle yazıyorum. -
-
Haydi çok iyi gidiyorsunuz... -
Banane burcudan , benim rakım buzlu olsun yeter. -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X