Ben bir dükkan açmayı düşünüyorum dükkan açmak istediğim amaç sadece insanlar orijinal ve en kaliteli ürünleri kullanabilsin diye yapılmak istenen şey Dükkanda parfüm çanta saat ve ayakkabı satışa sunulcak 10 bin dolar ile 1 milyon dolar arası bütün ürünleri alıp ucuza satmak istiyorum örnek olarak 500 bin dolarlık parfümü 500 TL veya bin TL ye satıcam Ve yaklaşık en az dükkan açma maliyeti olarak 4 milyon dolar en fazla ise 1 milyar dolar bütçe ile açmayı düşünüyorum 1 yıl boyunca açık kalacak dükkan ve hepsini ucuzdan insanlar kaliteli orijinal mal kullansın diye yapmayı düşünüyorum ve dükkanı açmadan 2 ay önceden reklam yapicam dünyanın en kaliteli ve en iyi markalarını siz kullanın diye en ucuz fiyattan satışa sunuyoruz diye reklam yapsam acaba dükkanın açıldığı gün dükkanı hırsızlık yapıp soyarlarmi acaba çünkü 4 milyon dolar ile 1 milyar dolar değerinde mal olcak hepsini çalma ihtimalleri de var Ve dükkanın içerisinde en kaliteli mallardan farklı olarak bütün dünya üzerinde çok nadir özel üretilen veya ünlü insanlar için üretilen özel ürünler satışa sunmayı düşünüyorum ve bu yapmak istediğim proje dünyada tek olcak dükkanıma gelip alışveriş yapmak ister misiniz ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysama66 -- 1 Mart 2025; 20:56:4 > |
İyilik amaçlı ticaret

-
-
Sayılar pek gerçekci gelmedi... Ama saygı duydum, umarım olur...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ilaclarinizi almayi unuttunuz galiba hocam, dukkaniniza gelmek istemeyiz ne olur ne olmaz...
-
Neden parası olan insan yokmu kanka var demekki yazmışım
-
Dükkana gel demedim kanka zaten alışveriş yapmak için gel kaliteli ürünler var yani onu demek istedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysama66 -- 2 Mart 2025; 2:57:26 > -
bi yürü git amilinyum ya..
-
He 1 milyar dolar ya he 1 milyar dolar..
-
500 bin tl lik parfümü 500 tl ye satcan kaldımı böyle hayırseverler 🙀😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Premium ve lüks markalar sana bu şekilde fiyat kıracağın bir ortam sağlamazlar. Piyasadan toplayıp mağazada zararına satayım dersen de stok sürekliliği sağlayamazsın. Sen milyar dolarlarınla başka bir fantezi peşine düş.
-
Zaten sadece 1 yıl boyunca açık kalacak dükkan 1 yıl içerisinde hepsini satmayı düşünüyorum yani sürekli stok yenilemek için değil kanka tek seferlik örnek olarak toplam dükkanda 3 çesit sektörden mal olcak ve toplam 50 veya 100 tane ürün koymayı düşünüyorum 1 yıl içinde satılacak hepsi ve dükkanı kapaticam
-
Okumadım çünkü çok hayal perest geldi bana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
13 yaşında berkecan ın şiirini dinlediniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X