2020 girişliyim keyfi girdim hesabınızı 2023x0.85 olarak yapın sonrasında üzülmeyin. Tercih zamanı görüşmek üzere. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İYİMSER DOSTLARA ACI GERÇEKLER
-
-
sınava malafatının keyfine sıfır stressiz heyecansız girenler gelmiş 2023 falan diyor, inanılmaz bir durum
-
Benim amcam 45 yaşinda sınava girdi geçen yıl sınav kolaydı ve sınavın püf noktası rahat olacaksın dedi stressiz şekilde gireceksin dedi sonuçlar açıklandı 1280000. Olmus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2020'de sınav bahsettiğiniz kadar kolay değil 2019x1.5 gelir en fazla diyorduk ösym'nin ilk tokadını biz yedik.
forumda yalnızca ayt mat'ın orta üstü zor olduğu sınav 2021 gibi gelir diye konuşuluyor puhahaha
bilkent turizm paralıyı az farkla kaçırmış
-
yıldız endüstri'deyim umarım beklediğiniz gibi gelir diyeyim bari
ben de bilkent ctis'teyim hocam, umarım istediğim gibi gelmez de ikileme düşüp kafayı yemeyeyim
-
hocam siz matı nasıl yaptınız hem tyt hem ayt?
-
2020 zamanını herkes hatırlıyor. Herkes şok olmuştu, sınavın kolaylığına.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
burda mısınız hocam
Ne güzel acı gerçekler sunuyorsun 26 ayt mat netiyle ilk 30 k dayım.2020 de ayt de 26 mat netiyle insanlar kacinco olmuş soylerimisin :))
kaç k geldi hocam
-
2023 x 0.85 demişim sınav 2020'den kolay dememişim ki koçero
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
sınava malafatının keyfine sıfır stressiz heyecansız girenler gelmiş 2023 falan diyor, inanılmaz bir durum |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X