Şimdi Ara

İYTE Bilgisayar mı? Mezuna kalmak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene pek çalıştığımı söyleyemeyeceğim sizce mezuna kalıp daha iyi bir okul denemeli miyim ?
    İYTE'yi araştırdığımda eğitiminin sıralamada olduğu yerden çok daha iyi olduğunu söylüyorlar .İzmirden uzak olması ile ilgili de bir problemim yok. Bana 1 sene kaybetmektense o seneyi kendimi bu alanda geliştirmek için kullanmak çok daha mantıklı geliyor. Hedefim yurtdışına çıkmak sizce ileride seçtiğim okuldan dolayı pişmanlık duyar mıyım ? Ayrıca üniversite adı sektörde çok önemli mi yani sadece adı olan bir üniversiteden mezun olmadığım için büyük firmalarda işe girememe gibi bir durum oluşabilir mi ? Cevaplarsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

• IYTE gayet güzel okul. 1 yıl daha aynı çileyi çekmeye değmez bence. Ama tabi ilk 10bindeki okullarda yurtdışı imkanı daha fazla olabilir o konuyu bilemicem. Ama sırf bunun için 1 yıl daha çabalamaya değer mi bilmiyorum. Sonuçta kararlıysan bir şekilde yurt dışına çıkarsın. Birazda şans işi tabi. Ben senin yerinde olsam IYTEye giderdim kısaca öyle söyliyim.
  • Bir Boğaziçi, Bilkent ya da Odtü değil ama sıralamasına göre iyi bir üniversitesi. Arkadaşımın dediğine göre İzmirin en asosyal üniversitesiymiş .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üniversitelerin akredite leri vardır.Yani genel bir tabirle tanınırlıkları diyebiliriz.Bu anlamda o bahsettiğiniz okulların tabi ki bir artısı olacaktır.
    Bunun yanı sıra,
    Boun,ODTÜ,Bilkent,Sabancı gibi okullardan mezun olmak direk sektörün size kucak açması anlamına gelmezken,
    diğer okullardan mezunum diye ben de oralarda çalışamayacağım demek de değildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.