Şimdi Ara

İYZİCO ile % 50 iade (500 TL iade limiti) (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.819
Cevap
110
Favori
107.848
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerden ne aliyoz şimdi bı yazın beyler, rossmana devam mi? Rosmanin kendi kampanyasi bitmiş mantıklı mı almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimsediil -- 5 Kasım 2024; 11:47:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sazakta gecerlımı acaba bılen varmı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    İyidir dostum sağ ol, sen nasılsın görüşmeyeli? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    Şükür hayat mücadelesine devam ındırım koşturuyoruz :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hakikaten ne alicaz yok mu tavsiye?
    Rossman dan kahve alacaktım stok yok diyor caffe crema çekirdek için. Napcaz şimdi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Hepimiz aynı durumdayız dostum, uyguna ürün kovalatıyor ülke bizi...

• Çekirdek kahve alan oldu mu hiç iyzico daki markalardan. Var mı kahve tavsiyesi?

• cosef kullanıcısına yanıt

Geldimi iade ?

• ilk haftadan sonra kampanyaya bu maddeyi eklediler.

• Kampanya, iyzico Link Yöntemi ile ödeme alan üye iş yerlerinde geçerli değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilavüstü@ -- 5 Kasım 2024; 13:2:54 >

500 tllik migros kuponu almış olduk

canımız sağolsun

• Migros kodu almak isteyenler perdigital sitesine 500 TL bakiyeyi iyzico ile öde seçerek 515 TL'ye yükleyebilir. Alışverişten önce 2 kampanyaya da katılınca Perdigital kampanyasından 100 TL, %50 kampanyasından 257,5 TL iade geliyor.

Perdigital sitesinden 500 TL "Hediyen Kart tüm kategoriler" bakiyesi alıp, hediyenkart.com sitesi üzerinden de 500 TL'lik migros kodu alabilirsiniz.

Kodlar 20-30dk sonra maile (spam/gereksize düşebilir) geliyor, 157.5 TL'ye 500 TL kod almış oluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 5 Kasım 2024; 16:24:44 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Sağ olasın, güzel bir kombo. Perdigital'de Hediyem kart' alımında seçenekler çıkıyor, 'tüm kategoriler' olarak mı almalıyız?

Evet öyle aldım ben

• onnow78 kullanıcısına yanıt

su ürün uygun bayagı 2 adet alımda pg 300e100 iadesi var. Ben agız calkalama suyu tıras köpüğü vs ile aldım 600ödedim total 200e geldi. Rossman 750e250 bitmese iyiydi bir tane daha alırdım.

Edit: özdilek daha uygunmus suan indirim orda var 12li 198tl imiş. Amazonda da suan bu fiyatlarda bulunuyor 8lisi 212tl. Kampanyalı uygun gene burası.

main website
    Gillette Blue3 Comfort Kullan At Tıraş Bıçağı 8'li
    https://www.rossmann.com.tr/gillette-blue3-comfort-kullan-at-tiras-bicagi-8-li-p-st24100242

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 5 Kasım 2024; 14:41:39 >
  • 799 tl lik bu öğütücüyü alsam hem %50 hem de ilk alışverişimden dolayı 150 tl iadeyi alabilir miyim? Sadece %50 mi geliyor?
    main website
    Ideenwelt Elektrikli Kahve Öğütücü CG-04
    https://www.rossmann.com.tr/ideenwelt-elektrikli-kahve-ogutucu-cg-04-p-si24010098

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasansenturk2 -- 5 Kasım 2024; 14:55:53 >

• hasansenturk2 kullanıcısına yanıt

gelir ikiside

• Kota doldu mu yapıp iade gelen varmı şu anda

• iyzico daki iki kampanya aynı anda kullanıla biliyor mu. örneğin, salı günü decathlon dan 2000 tl lik alışveriş yapsam...300 + 300 tl olur mu ?

• Merak eden varsa saat 15 te yaptım iade geldi

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.