İZafiyet teorisini kim bulmuştu selo? - Benim izafiyetle işim olmaz. - E ne yapacağım şimdi ? - Ben bilmem. - Kim bilir? - Ben bilmem beyim bilir. - Çok yardımcı oldun sağol. Hani sen yardımcı olurdun buna da çözüm bulsana. - Yaz guugıla izafiyet diye çıkar hemen. - Elektrikler yok ki - Tüh. O zaman cep telefonundan girelim. Wap mı GPRS mi o hesap işte. - Dur bir dakika. Bağlantı kuruluyor...
Aa şarj bitti.
- Bende de şarj yok. - E nasıl yapacağım ben ödevi şimdi? - Komşuya mı sorsak? - Bu saatte ayıp olmaz mı? - Türk gencinin ilmi için çabalıyoruz burada iki dakikalık ayıptan bahsediyorsun. - E bir soralım madem ne diyeceğiz? - Kapıyı çalıp "izafiyet" diyeceğiz. - O kadar mı? - Yok bir de "sadece Türkçe sayfalarda ara" diyeceğiz. - Aaa doğru düzgün sorsak ya? - O zaman fazla sonuç çıkar bulamayız. - Neyi? - İzafiyet demedin mi sen? - Hah evet işte onu kim bulmuş biliyor musun? - Sen de ya alzheimer var ya ben sapıtacağım ya da senin ömrün fazla uzun sürmeyecek. - Önemli değil 2 yıl garantili verdiler. - Espri yapmayı öğrenene kadar izafiyeti öğrenseydin