Şimdi Ara

İzinler İle İlgili Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 bütün izinlerde sorun var nereyi açsam adminstatör den izin al diyor adminstatör benim zaten yardım edin

• 1-Klavyede windows+R tuşlarına basarak çalıştır'ı açın buraya secpol.msc yazın ve tamam düğmesine basın. Ekrana sistem Yerel güvenlik ilkesi penceresi gelecek. Bu pencere içerisinde Güvenlik Ayarları-Yerel İlkeler-Güvenlik Seçenekleri yolunu izleyin. Sağ taraftaki listede "Kullanıcı Hesabı Denetimi: Uygulama yüklemelerini Algıla Ve Yükseltme İsteminde bulun" üzerine çift tıklayın açılan pencerede devredışı seçeneğini işartleyip uygula diyerek bu sayfayı kapatın.
    2-Açık olan sayfadaki yani Güvenlik Ayarları-Yerel İlkeler-Güvenlik Seçenekleri yolundaki sağ taraftaki listede "Kullanıcı hesabı denetimi: yönetici onayı modundaki yöneticiler için yükseltme isteminin Davranışı" üzerine çift tıklayın. Açılan sayfada ok işaretine tıklayarak aşağıya doğru açılan listede "istemde bulunmadan yükselt" seçeneğini seçerek uygula düğmesine tıklayıp bilgisayarı yeniden başlatın.

• Dediğin gibi olmadı hatta yine bir dosyayı silmeye çalıştığımda izin vermiyor resmi aşağıda
     İzinler İle İlgili Sorun
  • Hem fark etmişsinizdir arka plan siyah onu da düzeltmem lazım
     İzinler İle İlgili Sorun
    (Windows un orjinalliği ile ilgili bir sorun yok ! )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can1920 -- 24 Mart 2014; 7:58:55 >
  • Alta eklediğim linkteki programı kendim kullanmadım ancak kayıt defteri izinlerini ve dosya izinlerini sıfırlayarak default hale getirdiği ve windows güvenlik duvarı onarımı gibi bir çok ayarları yapmanıza yardımcı olduğu belirtilmiş,denemenizi tavsiye ediyorum.Sonucunu yazarsanız memnun olurum.

http://www.majorgeeks.com/mg/getmirror/tweaking_com_windows_repair,1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neman -- 25 Mart 2014; 17:51:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.