http://rapidshare.de/files/2788914/SNL_-_A_NIGHT_AT_THE_ROXBURY__JIM_CARREY_.zip.html Arkadaşlar ben yarıldım ama mutlaka izleyin ve yorumlarınızı bekliyorum hade bakem.. daha önce de verilmiş olabilir....
quote:Orijinalden alıntı: ErrayN33mb dı gören kaçıyo bir screenshot alabilirmiyiz. Ona göre indiricem..(bende kafaları salladıkları bölüm varda..)
quote:Orijinalden alıntı: ErrayN33mb dı gören kaçıyo Bu 3 kafadarın arabada başlayıp duskunler evinde biten macerası degil mi? :)
quote:Orijinalden alıntı: ErrayN33mb dı gören kaçıyo quote:Orjinalden alıntı: ErrayN 33mb dı gören kaçıyo Walla pişman olana tazminat verecem ... siz indirin ve izleyin...
quote:Orijinalden alıntı: Executionerbir screenshot alabilirmiyiz. Ona göre indiricem..(bende kafaları salladıkları bölüm varda..)Alıntıları Göster beyler doğrusunuz aynen o... Bi de söyleyin bakalımm millete değer mi değmez mi diye indirmeye...
quote:Orijinalden alıntı: AnAtoLiA_TRbeyler doğrusunuz aynen o... Bi de söyleyin bakalımm millete değer mi değmez mi diye indirmeye... Alıntıları Göster :) Değmez oLur mu abicim.
quote:Orijinalden alıntı: Guest:) Değmez oLur mu abicim.Alıntıları Göster inanılmaz bişey ya indirin daha önce izlemediyseniz süper
quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cenneteinanılmaz bişey ya indirin daha önce izlemediyseniz süperAlıntıları Göster abi gülmekten delirdim ya hele o ilk klupteki tripler süper ya valla hocam ellerine sağlık upload ettiğin için
quote:Orijinalden alıntı: krushmutabi gülmekten delirdim ya hele o ilk klupteki tripler süper ya valla hocam ellerine sağlık upload ettiğin için Alıntıları Göster çok güzel ya.. saol dostum paylaşımın için..
quote:Orijinalden alıntı: koko_ çok güzel ya.. saol dostum paylaşımın için..Alıntıları Göster hala izlemeyen varsa kesin izlesin, roxbury kardeşler ve jim
quote:Orijinalden alıntı: krushmutabi gülmekten delirdim ya hele o ilk klupteki tripler süper ya valla hocam ellerine sağlık upload ettiğin için Alıntıları Göster Beyler bu bi filmin parçasıysa filmin ismini öğrenebilirmiyiz,bi ark.filmden demişti de bu klip için..İndirelim şu filmi..
quote:Orijinalden alıntı: darkerhala izlemeyen varsa kesin izlesin, roxbury kardeşler ve jim Alıntıları Göster bunun gibi elinde videosu olan en azından adını versin ben çekicem bayılıyorum böyle kısa ama bomba esprilere
quote:Orijinalden alıntı: darkerhala izlemeyen varsa kesin izlesin, roxbury kardeşler ve jim Alıntıları Göster şimdi indirip izledim hakikaten çok iyiymiş... kesin izleyin bence de
quote:Orijinalden alıntı: cscageonlyşimdi indirip izledim hakikaten çok iyiymiş... kesin izleyin bence deAlıntıları Göster bence o kadarda komik deil siz neresine güldünüz benim anlamdığım bi esprimi var yoksa içinde
quote:Orijinalden alıntı: cscageonlyşimdi indirip izledim hakikaten çok iyiymiş... kesin izleyin bence deAlıntıları Göster Herkes komik bulacak diye bi kaide yok gözüne sokmayın milletin. Bence komik değildi.
quote:Orijinalden alıntı: Rising_SunBeyler bu bi filmin parçasıysa filmin ismini öğrenebilirmiyiz,bi ark.filmden demişti de bu klip için..İndirelim şu filmi..Alıntıları Göster Filmin parçası değil, Saturday Nigh Show adlı bir programda skeç şeklinde geçiyor. quote:Orjinalden alıntı: HardveyrManyaı Beyler bu bi filmin parçasıysa filmin ismini öğrenebilirmiyiz,bi ark.filmden demişti de bu klip için..İndirelim şu filmi..
quote:Orijinalden alıntı: mellunBu mesaj silindi.Alıntıları Göster hoca boşuna indirdik o kadar limitliyiz hem hiçde gülmedim neyse gene de paylaşım için sağol
quote:Orijinalden alıntı: BlurBu 3 kafadarın arabada başlayıp duskunler evinde biten macerası degil mi? :)Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Blur Bu 3 kafadarın arabada başlayıp duskunler evinde biten macerası degil mi? :) galiba
quote:Orijinalden alıntı: ehckelemquote:Orjinalden alıntı: Blur Bu 3 kafadarın arabada başlayıp duskunler evinde biten macerası degil mi? :) galiba Alıntıları Göster siz keşke Konya dublajını izleseydiniz