Şimdi Ara

İzlediğiniz En Kötü Film (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
0
Favori
12.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beş parmak diye morpeuhs'un başrolünü oynadıgı;parmakların kesildigi sacma sapan bir film
  • Mr. Bean's Holiday
  • Black Sneak Moon

İzlediğiniz En Kötü Film

Böyle saçma bir film olabilir mi? Resmen tiksindim, Samuel L. Jackson'dan, Cüneyt Arkın'dan farkı yok filmde. Parasını az vermişler herhalde. Bir de şaşırdığım bu filmi çoğu kişinin beğenmiş olması ve imdb puanıhttp://www.imdb.com/title/tt0462200/ . Filmin Türkçesi de 'Kara Yılan İnliyor' konuyla bütünleşik. Filmde Jackson'ın söylediği şarkıların sözleri de film kadar saçmaydı.

• The last airbender/son hava bükücü bu filmden daha kötüsünü yine ancak m.night shyamalan çekebilir
  • köy...berbat
  • neşeli gençlik mi ne diye Türk filmi vardı. berbattı o. kesin daha kötülerini izlemişimdir ama şimdi ilk aklıma gelen oydu.
  • mesajalrin bir coguna baktim.
    en kotu denilen bir cok filmi ben cok begenmistim.
    ben begenmedigim filmin zaten sonunu getiremedigim icin en kotu secemem.
    yanliz sonunu getiripte begenmedigim filmler sunlar :
    turk :kutsal damacana: dracula
    yabancı : Antichrist
  • Türk filmleri kim nederse desin son zamanlarda çıkanlar hariç kötü oluyordu. Örnek vermek gerekirse; Recep İvedik serileri, Kutsal Damacana serileri, Türk korku filmleri... gibi.

Yabancı filmlerden izlediğim en basit ve hayal kırıklığı film Kick Ass'dir herhalde. IMDB sitesinde verilen puanı kesinlikle hak etmiyor. İzledikten sonraki puanım 4 idi. O da kızın yaptığı dövüş hareketlerine ithafen verilmiş puandır.
  • Bay E'yi izlememiş bazıları galiba.
  • İzlediğim en kötü film Destere. İzlerken utanmıştım.

İyi filmlerden bana göre kötü olanları Apocalypse Now,Blade Runner.
  • En kötü film mi bilemiyicem şuan ama bugün DISTRICT 9 izledim berbat ötesi... 2009 yılında yapılan bir bilim kurgu bu kadar berbat olmamalıydı. TARKAN filmindeki Kartal Tibet'in boğuştuğu ahtapot, bu filmdeki uzaylılardan daha gerçekçi.
  • Riki-Oh: The Story of Ricky

cok kötü beyler.ama mutlaka izleyin hem komik hem kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

Yasak Bölge 9

Yok artık LeBron coşma dostum istersen.

Neyse.. Hababam sınıfı filmleri (21. yy versiyonları)
    Çakallarla Dans
    Dünyayı kurtaran adam , bi de oğlu
    Drive Angry
    Sucker Punch
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

Donnie Darko

Bana gore acik ara hem de! Cok kotu....
  • Yerli: Çok Film Hareketler Bunlar
    Tam izledim denemez 10 dakika izlememle kapatmam bir oldu..

Yabancı: Köy
    Aslında hikayesi güzel, iyi iş çıkarabilicek bi filmi rezil şekilde işlemişler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

Donnie Darko

Bana gore acik ara hem de! Cok kotu....

Sonunda benimle aynı düşünen biri çıkmış
  • Recep İvedik, Revolver, Sherlock Holmes, Kutsal Damacana(Pardon, Babam ve Oğlum ve Organize İşler hariç birçok türk filmi) + Romantik filmler, gençlik filmleri ve bazı popüler fantastik filmler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 8 Ağustos 2011; 14:25:27 >
  • Pak panter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parkae

Türk filmleri kim nederse desin son zamanlarda çıkanlar hariç kötü oluyordu. Örnek vermek gerekirse; Recep İvedik serileri, Kutsal Damacana serileri, Türk korku filmleri... gibi.

Yabancı filmlerden izlediğim en basit ve hayal kırıklığı film Kick Ass'dir herhalde. IMDB sitesinde verilen puanı kesinlikle hak etmiyor. İzledikten sonraki puanım 4 idi. O da kızın yaptığı dövüş hareketlerine ithafen verilmiş puandır.

hele helede bi ara top 250 ye girmişti forumdaki konusuna baktım herkes 9-10 veriyor yahu o film en fazla 5 alır oda emeği geçenlerin hatrına
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.