Şimdi Ara

İzlediğiniz En Kötü Film (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
0
Favori
12.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OzzmynnTR

birçok arkadaş kızacaktır ama
    the prestige ve 12 angry man tamamen zaman kaybı geldi bana özellikle the prestige' i hiç sevmedim :)

aynen dostum birde yeşil yol berbat bir film yarıda bıraktım tamamen zaman kaybı ne o öyle sihirli falan
  • Aramızda Casus Var başrollerinde baya ünlü adam war adını unuttum brad pit de oynuo ama bu kdr salakça bi film olmaz gittiğime pişman olmuştum
  • amerikalılar kara denizde2 diye saçma bir film.+Türk yapımı filmlerin %90ı.Zaten komedi filmlerinde belli adamlar var full aynı kadro nerdeyse filmlerde.
  • Çılgın Dershane Serisi
  • When in Rome sakın izlemeyin romantik mi nedir aşk filmi ama kızla bile izlenmez sıkılırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

Esaretin Bedeli kadar berbat film görmedim. O neymiş öyle herif kaçıyor felan. Tamamen zaman kaybı, izlemeyin beyler

• Şakası bir yana bazı arkadaşlar hakikatten işin cıvkını çıkardılar. Esaretin Bedeli, District 9, I am Legend, Donnie Darko, Rec, Rain Man, İnception gibi her biri kendi dalında kaliteli ödüllü filmlere kötü diyenler var.

Abi ne izliyorsunuz siz merak ediyorum? Recep İvedik'i mi?
  • @san lorenzo

Esaretin Bedeli, hayatımda izlediğim en muhteşem filmdir.
  • Abi yüzüklü bir film yapmışlar berbattı yok sivri kulaklı gaylar,kısa cüceler,ayağı kıllı cüceler,krallığı reddeden çöpçü,hokkabaz filan.Sakın izlemeyin aga birde sağda solda yok 7 oskarı varmışta 11'inide adaymış inanmayın.Birde parasızlıktan filmi Amerikada sette değil İrlandada dağda çekmişler inanılır gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Dillinger -- 31 Ocak 2011; 3:55:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Dillinger

Abi yüzüklü bir film yapmışlar berbattı yok sivri kulaklı gaylar,kısa cüceler,ayağı kıllı cüceler,krallığı reddeden çöpçü,hokkabaz filan.Sakın izlemeyin aga birde sağda solda yok 7 oskarı varmışta 11'inide adaymış inanmayın.Birde parasızlıktan filmi Amerikada sette değil İrlandada dağda çekmişler inanılır gibi değil.

son cümlede koptum
  • Şuan aklıma gelen izlediğim en kötü film
    http://www.imdb.com/title/tt0403358/
    burdaki notun çeyreğini bile haketmiyor...

son zamanlarda izlediğim en kötü film ise...
    http://www.imdb.com/title/tt1228705/
    bu kadar dandik bir konu ile bu kadar kötü çekilebilir çizgiromana acıdım.
  • nefes ve kutsal damacana 2 sanırım..
  • Süper Ajan K9
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

nefes ve kutsal damacana 2 sanırım..

nefesin neresi kötüydü yahu izlediğm en iyi 3-5 türk filminden biriydi özellikle oyunculuklar çok gerçekçiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkham_Asylum

quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

nefes ve kutsal damacana 2 sanırım..

nefesin neresi kötüydü yahu izlediğm en iyi 3-5 türk filminden biriydi özellikle oyunculuklar çok gerçekçiydi

Askerlik gibi insan ve ülke açısından büyük önem taşıyan, büyük bir yer eden bir olgunun bu denli kötü anlatılmasına ilk defa şahit oldum.

Ha, yabancı olarak en kötü izlediğim filmlerden biri de the Hurt Locker idi. Tam bir zaman kaybı. Tam bir propoganda.
    Keşke Nefes, kendi senaryosu içinde boğulmasaydı ama benim görüşüm bu yönde.

TV Sinema mezunuyum ve çok iyi gözlem yaptığımı düşünüyorum. Sonuçta her insanın kendi fikri. Nefes'i beğenenlere büyük saygı duyuyorum, oyuncuları takdir ediyorum ama senaryo babında izlediğim en kötü filmlerden biriydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: apeka

Şuan aklıma gelen izlediğim en kötü film
    http://www.imdb.com/title/tt0403358/
    burdaki notun çeyreğini bile haketmiyor...

son zamanlarda izlediğim en kötü film ise...
    http://www.imdb.com/title/tt1228705/
    bu kadar dandik bir konu ile bu kadar kötü çekilebilir çizgiromana acıdım.

şaka mı yapıyorsun?

• badi

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRk ChAos

badi

BABA! Vurma uzaylı o

Öyleydi sanırım

Aeon Flux charlize nasıl oynadı o filmde ilginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

quote:

Orijinalden alıntı: Beholder

quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Lock, Stock and two smoking barrels,Winter's Bone,Snatch,the godfather filmlerine kötü diyenlerin Dünya'ya bakıs açısını çok merak ediyorum.

Cool olmak için,farklılık çabasında olmak için kendinizi komik duruma düsürmeyin. Bu filmlere EN kötü diyenlere ben de Hasss.r ordan derim.

Hocam amaç cool olmak değil, lock, stock benim ömrü hayatımda seyrettiğim en kötü ikinci film. Birinci film Yuksel Uzel diye bir şarkıcının 80'li yıllarda çevirdiği bir video filmiydi, amaçsız saçmasapan bir filmdi. Mesela aynı tür olmasına rağmen snatch hoşuma gitmişti.

İnsanları yaftalamak kolay olabilir ama 34 yaşındayım, haftada 1-2 film izlerim, burada kalkıp Esaretin Bedeli en kötü filmdi yae diyen ergenlerden değilim, dediğim gibi insanları tanımadan yargılamayın. Lock, Stock and two smoking Barrels hayatımda seyrettiğim en kötü yabancı filmdir ve bu filmi geçebilecek bir film ömrü hayatımda denk gelecek mi bilmem.

Edit: Filmin ismi Islak Sokak'mış. Oynayanlar Yuksel Uzel, Tarık Tarcan

Ben hoca falan degilim. ''Hocam'' diye hitap etmissiniz de. Bazı filmleri begenip-begenmemek anlayıp-anlamamak kültür ve bilgi meselesidir. Burada size kültürsüz demiyorum yanlıs anlamayın ''film kültürünüz'' yok diyorum. Evet gerçekten de yok. Guy Ritchie'nin yasamını,hayatını,bakıs açısını bilmeden filmlerini anlayamazsınız. Herkes aynı tarz film yapsa Dünya'da binlerce yönetmen,bir o kadar da bagımsız yönetmen olmazdı.

Haftada 1-2 film izleyip de izlediginiz filmlerin hepsi çok saglamsa dediginizde haklısınız. Ama bu yasınıza kadar mutlaka Türk filmi izlemissinizdir. En basitinden ''Recep İvedik'' ''Maskeli Beşler'' gibi bir çok Türk yapımı var. Tv'de,sinemada bunları muhakkak izlediniz,inkar etmeyin. Sen gitmediysen ben gitmediysem nasıl rekor kırdı bu Recep ?

İnsanları sadece yazıs şeklinden,begenmedigi filmlerden,begendigi filmlerden,hitap şeklinden çözmek mümkündür. Siz de bunun en güzel örnegini sergilemissiniz. Ne diyelim Allah uzun ömür versin de daha berbat filmleri izleme imkanı yakalayın.

Ek: Biz burada abartılan ya da anlamadıgınız filmleri degil En Kötü Filmleri tartsıyoruz. Ve burada söylenenler daha çok ''cool olma '' çabasında yazılan filmler. Kişinin anlama sorunu var hatayı filmde arıyor. E bir bak bakalım kendine, sen o filmi anlayabilecek kapasitede misin ? Hiç kimse tutup da İron Man,Transporter,Hızlı ve Öfkeli yazmaz. Neden ? Çünkü bunlar basit ve anlasılması kolay filmler. En gerizekalımız bile anlar bu filmleri. Donnıe Darko,12 Angry Men,Prestige gibi filmleri yazanlar ise biraz sorunlu(!) kişiler. Adam filmi anlamıyor sonra da çıkıp ''Bu ne biçim film hiçbir sey anlamadım,berbattı'' diyerek salaklıklarını cool bir şekilde ortaya döküyorlar. Sorsan Donnıe Darko'yu 10 kişiden 6'sı anlamamıstır.

(!)= Film kültürü yoktur,Gerizekalı olabilir,Sabırsız olabilir,Kafayı çalıstırmak istemez,Kafayı çalıstırmak istese de çalıstıramaz gibi.

Hani o yüzden kızıyoruz,sasırıyoruz,köpürüyoruz(benim gibi) ama saygılı davranmak lazımmıs. Onlar da insan sonuçta. Aramızda yasayıp bizim gibi yemek yiyerek ihtiiyaclarını gideriyorlar. Herkesin begenmedigi filmlerden karakter tahlili yapmak da ayrı bir zevk meselesi.

duygularıma tercüman olmuşsun

• Kutsal Damacana vaktime yazık
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.