Şimdi Ara

İzlediğiniz En Kötü Film (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
0
Favori
12.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zebercet

beyler yapmayın Allah aşkına hani çok abartılmış dersiniz anlarım ama böylesi filmleri hayatımda izlediğim en kötü film diyerek eleştirmek tam bi saçmalık

Alıntıları Göster
    forumda gergin dakikalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kezzapcı Pasa

iyi,kötü ve çirkin boş ve zaman kaybı hayatımda izlediğim en kötü western

ne diyorsun ben de blurayine 31 tl bayıldım bu filmin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

hadi anladık zevk meselesi felanda abi yuh hangi filmler için en kötü film demişler

Alıntıları Göster
    The Bug, tamamen zaman kaybı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

The Bug, tamamen zaman kaybı

Alıntıları Göster
    Esaretin Bedeli kadar berbat film görmedim. O neymiş öyle herif kaçıyor felan. Tamamen zaman kaybı, izlemeyin beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

Esaretin Bedeli kadar berbat film görmedim. O neymiş öyle herif kaçıyor felan. Tamamen zaman kaybı, izlemeyin beyler

Alıntıları Göster
    Bazıları sırf milleti gıcık ediyim derdine düşüp en iyi filmleri yazıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

quote:

Orijinalden alıntı: psikopak

lost highway

hala da izlediğime pişmanım, keşke haberdar bile olmasaydım bu filmden

hiç tarzım olmadığı için en kötü diyebilirim buna. sevenler elbetteki vardır bu filmi, çok duydum çünkü, harika, kült diyenleri...

Hayatında izledigin en kötü film buysa o zaman sürekli Esaretin Bedeli,Fight Club,Forrest Gump gibi filmleri basa sarıp sarıp izliyosun.

Hiç mi Türk filmi izlemedin ? Bizimkilerin yaptıgı 5 filmden 3'ü fos çıkıyo.

Bi alemsiniz ha.

tabi ki sarıp sarıp baştan izlemiyorum ama lost highway'e on basacak filmler bunlar her halükarda.

dediğinde haklısın, ben de sayardım burada keloğlan kara prens'e karşı tarzı bir sürü film ama kendimce en kötülerden birini yazdım işte. ki sonunda da belirttim, seveninin çok olduğunu biliyorum ve tarzım olmadığı için kötü kategorisine sokuyorum diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Billy Pilgrim

quote:

Orijinalden alıntı: canerer

quote:

Orijinalden alıntı: herr18

arkadaslar benim izledigim en beter film icin 2 aday sayabilirim birincisi insan lekesi diye bir film hatta kadro da nicole kidman felan var ama yarisinda pes etmistim digeri de natural born killers tamamen anlamsiz hayatimda izledigim belki de en bombos hatta bombos otesi bir filmdi bazilari kult mult derler aman kanmayin zaten kult nult diye diye bizim bir suru 90 dk mizi 2 saatlerimizi caldilar o kadar zaman icinde ne filmler bitirirdik. bir de simdi yazarken hatirladim. the majestic diye bir film vardi. jim carrey oynuyordu. o filmi de yarida birakmistim. sakin ha fazla yaklasmayin

ciddi olmasın belkide sen filmin konusunu anlamamışsındır.Bence bu türü seven herkesin izlemesi gereken bir film

Alıntıları Göster
    O bu değilde ben hala Uzaydan gelen Katil paylaçolar olayına taktım isim çok oorjinal filmde öyle nası olduda beğenilmedi.İzlicem valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: John PHILIPS

O bu değilde ben hala Uzaydan gelen Katil paylaçolar olayına taktım isim çok oorjinal filmde öyle nası olduda beğenilmedi.İzlicem valla.

Alıntıları Göster
    Günah Keçisi

Şahin K olmamış.acayip yapmacık rol yapıyor.ortada bir senaryo yok adam akıllı saçma sapan bir filmdi.sonunda yine görüşücez falan diyorlar devamı gelmiyordur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 28 Ocak 2011; 1:18:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

Günah Keçisi

Şahin K olmamış.acayip yapmacık rol yapıyor.ortada bir senaryo yok adam akıllı saçma sapan bir filmdi.sonunda yine görüşücez falan diyorlar devamı gelmiyordur umarım.

Alıntıları Göster
    darkluck sen zaten bu filmden ne bekliyordun ki?kötü bir film olacağı belli verdiğin parana yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımsewer

darkluck sen zaten bu filmden ne bekliyordun ki?kötü bir film olacağı belli verdiğin parana yazık

Arkadaşlarla girerken neyle karşılaşacağımızı biliyorduk,bir beklenti içinde gitmedim tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The...

aga orjinal isme göre film izliyorsan sana tavsiyem Return of the Killer Tomatoes izle. Türkçesi Katil domateslerin dönüşü şaka bir yana George Clooney'in ilk filmlerinden miş. Nereden nereye

ahan buda kapağı;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san lorenzo -- 28 Ocak 2011; 4:34:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

quote:

aga orjinal isme göre film izliyorsan sana tavsiyem Return of the Killer Tomatoes izle. Türkçesi Katil domateslerin dönüşü şaka bir yana George Clooney'in ilk filmlerinden miş. Nereden nereye

ahan buda kapağı;

Bu da güzelmiş.Kapak resmi tami mzalık.

• quote:

Orijinalden alıntı: John PHILIPS

quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

quote:

ahan buda kapağı;

Bu da güzelmiş.Kapak resmi tami mzalık.

Alıntıları Göster
    gugukkuşu ve donie darkoya kötü diyen arkadası dalga gectrigini sayarak cevap yazıyorum. dabbe, antalya 5m migrosdaki cinebonusda tüm salon ( yaklasık 40-50 kisi) yuhalamasıyla beraber bizi baska bi filme aldıkları berbat ötesi film lanet ettim o an. birde 2.sini cıkarttı utanmadan o yönetmen acaba eve gidip hakikatende güzel film yaptım diye biliyor mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: kronik

gugukkuşu ve donie darkoya kötü diyen arkadası dalga gectrigini sayarak cevap yazıyorum. dabbe, antalya 5m migrosdaki cinebonusda tüm salon ( yaklasık 40-50 kisi) yuhalamasıyla beraber bizi baska bi filme aldıkları berbat ötesi film lanet ettim o an. birde 2.sini cıkarttı utanmadan o yönetmen acaba eve gidip hakikatende güzel film yaptım diye biliyor mudur?

Alıntıları Göster
    Goodfellas tamamen zaman kaybı sıfır oyunculuk
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bazı arkadaşlar kızabilir Geleceğe dönüş serisinde ben beğenmedim 1.Seri iyi güzeldi 2. ve 3. seri beni çok sıktı diyebilirim...Tabi en kötü demiyorum bir çok kişinin sevdiği seriye saygı duyarım veya ben gerçekliğe önem verdiğim için beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktaşlar

Bazı arkadaşlar kızabilir Geleceğe dönüş serisinde ben beğenmedim 1.Seri iyi güzeldi 2. ve 3. seri beni çok sıktı diyebilirim...Tabi en kötü demiyorum bir çok kişinin sevdiği seriye saygı duyarım veya ben gerçekliğe önem verdiğim için beğenmedim.

Alıntıları Göster
    nihayet biri benim gibi düşünmüş BUG nefretlik bi film yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: thend

hadi anladık zevk meselesi felanda abi yuh hangi filmler için en kötü film demişler

Alıntıları Göster
    Dannie darko denilen film imdb de mükemmel bi puan almış anlamadım ne iştir... berbat ötesiydi ve bide toprak altında diye bir film orjinal adı Buried. 90 dakika tabutun içinde geçiyor. hayatımda ilk defa film izlerken uyudum bu filmde
  • quote:

• quote:

Lock, Stock and two smoking barrels,Winter's Bone,Snatch,the godfather filmlerine kötü diyenlerin Dünya'ya bakıs açısını çok merak ediyorum.

Cool olmak için,farklılık çabasında olmak için kendinizi komik duruma düsürmeyin. Bu filmlere EN kötü diyenlere ben de Hasss.r ordan derim.

Hocam amaç cool olmak değil, lock, stock benim ömrü hayatımda seyrettiğim en kötü ikinci film. Birinci film Yuksel Uzel diye bir şarkıcının 80'li yıllarda çevirdiği bir video filmiydi, amaçsız saçmasapan bir filmdi. Mesela aynı tür olmasına rağmen snatch hoşuma gitmişti.

İnsanları yaftalamak kolay olabilir ama 34 yaşındayım, haftada 1-2 film izlerim, burada kalkıp Esaretin Bedeli en kötü filmdi yae diyen ergenlerden değilim, dediğim gibi insanları tanımadan yargılamayın. Lock, Stock and two smoking Barrels hayatımda seyrettiğim en kötü yabancı filmdir ve bu filmi geçebilecek bir film ömrü hayatımda denk gelecek mi bilmem.

Edit: Filmin ismi Islak Sokak'mış. Oynayanlar Yuksel Uzel, Tarık Tarcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veggier -- 30 Ocak 2011; 0:56:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Veggier

quote:

Lock, Stock and two smoking barrels,Winter's Bone,Snatch,the godfather filmlerine kötü diyenlerin Dünya'ya bakıs açısını çok merak ediyorum.

Cool olmak için,farklılık çabasında olmak için kendinizi komik duruma düsürmeyin. Bu filmlere EN kötü diyenlere ben de Hasss.r ordan derim.

Hocam amaç cool olmak değil, lock, stock benim ömrü hayatımda seyrettiğim en kötü ikinci film. Birinci film Yuksel Uzel diye bir şarkıcının 80'li yıllarda çevirdiği bir video filmiydi, amaçsız saçmasapan bir filmdi. Mesela aynı tür olmasına rağmen snatch hoşuma gitmişti.

İnsanları yaftalamak kolay olabilir ama 34 yaşındayım, haftada 1-2 film izlerim, burada kalkıp Esaretin Bedeli en kötü filmdi yae diyen ergenlerden değilim, dediğim gibi insanları tanımadan yargılamayın. Lock, Stock and two smoking Barrels hayatımda seyrettiğim en kötü yabancı filmdir ve bu filmi geçebilecek bir film ömrü hayatımda denk gelecek mi bilmem.

Edit: Filmin ismi Islak Sokak'mış. Oynayanlar Yuksel Uzel, Tarık Tarcan

Alıntıları Göster
    birçok arkadaş kızacaktır ama
    the prestige ve 12 angry man tamamen zaman kaybı geldi bana özellikle the prestige' i hiç sevmedim :)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.