Avatar The Last Airbender izlediğim en kötü yabancı film diyebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Hircin-Ofkeli
HAyatımda üç tane kötü film izlemiştim ama tesadüfe bak üçüde aynı filmdi, çünkü farkında olmadan peş peşe seyertmişim biliyomusunuz :D Sonradan anladım :D
Yerli Filmlerden ; Kutsal Damacana 2-3, Maskeli Beşler'in alayı . Yabancı filmlerden ; Vampires Suck, Twilight serisi.
av mevsimi izlediğim en kötü filmlerden biri.
quote:
Orijinalden alıntı: Baneful
quote:
Orijinalden alıntı: Heathen
Esaretin Bedeli kadar berbat film görmedim. O neymiş öyle herif kaçıyor felan. Tamamen zaman kaybı, izlemeyin beyler
Hocam güldürdün .
* Ada : Zombilerin Günlüğü * Desderemidir nedir * Dışarda ve Tehlikede
The Eye There Will be Blood Vaat Edilmiş Cennet (Yeni) Hababam Sınıfı Filmleri Twilight 2 Snatch(İlk izlediğimde 30 dk sinde bıraktım, ikincisinde biraz dha izledim 3.sünde babamla izledim babam yarısında sıkıldı kapattırdı daha da izlemedim)
Splice.. (Lanet olası aptal pis film) -9876543245678987654321245678321543678654 / 10
quote:
Orijinalden alıntı: diminishedtriad
Snatch filmi de kötüydü bana göre, sonra the godfather, the sixth sense, sin city, ps: i love you, butterfly on a wheel, gereksiz ve boş yere abartılmış iyi reklam yapan yüksek bütçeli filmler. Bunların dışında bütçe yetersizliğinden dolayı çok kötü filmler var da onları da say say bitmez. Mesela Dead Meat diye bir film vardı, başroldeki kadı bir topuklu ayakkabıyla 15 zombiyi öldürüyordu falan.
Thegodfather ? yazık cok yazık
quote:
Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye
quote:
Orijinalden alıntı: diminishedtriad
Snatch filmi de kötüydü bana göre, sonra the godfather, the sixth sense, sin city, ps: i love you, butterfly on a wheel, gereksiz ve boş yere abartılmış iyi reklam yapan yüksek bütçeli filmler. Bunların dışında bütçe yetersizliğinden dolayı çok kötü filmler var da onları da say say bitmez. Mesela Dead Meat diye bir film vardı, başroldeki kadı bir topuklu ayakkabıyla 15 zombiyi öldürüyordu falan.
Thegodfather ? yazık cok yazık
The godfather'dan çok daha iyi filmler var. Tabii bana göre. Ama aklım da almıyor değil, insan oturup iki saat 'the godfather' filmini sıkılmadan nasıl izleyebiliyor. İnsanların film zevkleri aynı olmayabiliyor. Çoğu film izleyicisi şaşalı ve reklam kokan filmleri izlemekten daha çok zevk alıyor. Çünkü böyle filmleri anlamak kolay. Yani fazla akıl çalıştırmaya gerek yok. Bir de sinemanın diğer yüzü var, anlamak için filmin içindeki imgeleri, filmin dilini filan da anlamak gerekiyor. Böyle filmleri izleyince de seyirci hayrete düşebiliyor. Bu kadar insansı bir şey ancak bu şekilde anlatılabilirdi diye. Sinema kafa yorulması gereken 'neticede' bir sanat. İnsana farklı bir bakış açısı kazandırmalı ve görmediği şeyleri göstermeli sinema. Yoksa izlemenin bir anlamı kalmaz.
Nefes..
Remember Me ( Beni Unutma ) .... sonuna kadar izleyemedim cok sıkıcı
güncel
Kesinlikle Destere'ye veririm oyumu bu kadar iğrenç bir film olamaz.
Bazı arkadaşlar bilinçli olarak yazıyor..İlgi çekmek için..
quote:
Orijinalden alıntı: Echo91
Bazı arkadaşlar bilinçli olarak yazıyor..İlgi çekmek için..
Yahsi bati Dünyayi kurtaran adam Keloglan kara prens'e karsi Rumpelstiltskin Revenge of the Nerds III: The Next Generation Dünyayi Kurtaran Adam'in oglu Emret komutanim: Sah mat Revenge of the Nerds IV: Nerds in Love Simon Sez Dead Birds Revenge of the Nerds II: Nerds in Paradise The Fog Son of the Mask Kolpaçino Maskeli Besler Kibris Hababam sinifi 3,5 Çocuklar duymasin Toys Inglourious Basterds Kahpe Bizans Hemso Scream 2 Vacancy Sky Captain and the World of Tomorrow Catwoman Thir13en Ghosts Jaws 3-D Stepmom Faces of Death
Maniac Cop
I am Omega BloodRayne House of the dead
Bu filmleri arada bir izlemek lazım ki film eleştirisi yaparken son derece güzel filmlerin hakkını birkaç tane kusurlarından dolayı yemeyelim