Şimdi Ara

İzlenecek anime tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben öyle anime manga o şeylerden pek anlamıyorum çocukken pokemon digimon vardı onlardan sonra bakmadım ama geçenlerde Your Name adında bir animasyon izledim çok hoşuma gitti çizimleri sonra Sesin Şekli - Koe No Katachi - A Silent Voice (2016) izledim. Dizi olarak değilde film olarak önerebileceğiniz varsa çok iyi olur izlemesi zevkli oluyor.

• Umarım çizimlere takılmazsın önerdiğim animelerde,hepsi istediğin gibi film ve zamanının en iyilerinden

Sen to Chihiro no Kamikakushi (Oscar ödülü alan tek anime)
    Mononoke Hime
    Tonari no Totoro
    Kaze no Tani no Nausicaä
    Perfect Blue

Bu kadar yazayım başka arkadaşlar da yazar

Bonus olarak daha güncel olanlardan ise izlediklerine yakın olabilecek;
    Hotarubi no Mori e izleyebilirsin
  • I want to eat your pancreas, The garden of words'e bakabilirsin ama cok fazla güzel film bulamazsın Kimi no na wa ve koe no katachi en iyileri. 12-24 bölümlük birçok güzel anime mevcut filmlerden sonra onlara yönelebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenlyBlue -- 29 Nisan 2019; 23:36:11 >
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana wo Kazarou'da gayet iyi olur hocam.
  • Onu daha izleyemedim ya,yenilerdendi hem de o nedenle öneremedim

Mutlaka bakacağım ona,ama ne zaman olur bilmiyorum,hatırlattığın için teşekkürler
  • @Ao Sol

Sen to Chihiro no Kamikakushi onuda önceden izlemiştim siz yazınca aklıma geldi oda güzeldi ama biraz bana değişik gelmişti animelerde normal hayatta gördüklerimizin dışında işler olunca biraz garip geliyor bana. Diğer önerelerinize bakacam sağolun.

@omerfaruk60

Film olduğu zaman televizyondan izliyorum. Dizi tarzı olunca televizyondan çok telefon baktığımdan pek animede hoşuma gideceğini düşünmüyorum. Anime filmler nedense daha hoş geliyor gözüme.

@nedenburadayım

Sağolasın bunun ingilizce veye türkçe adınıda yazarsan iyi olur böyle arayınca pek bişey bulamadımda.
  • Hotaru no Haka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.