Şimdi Ara

İzleyeci Modu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzleyici modunda konuşma penceresi çıkmıyor.Ayarlarda açık olmasına rağmen.Riota ticket attım ama 15gündür cevap yok.Sorunun çözümünü biliyorsanız konunun altına mesaj atarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ErdalBakkal78 kullanıcısına yanıt
    Konuşma penceresini ancak herhangi bir takımdan birisi karşı takıma da açık mesaj yazarsa yani sadece kendi takımına değil her iki takıma da mesaj yazarsa görebilirsin sen izleyici modundayken her iki takımdanda hiç kimse herkese açık mesaj göndermemiştir o yüzden mesaj penceresi yok zannetmişsindir belki.(Soruyu yanlış anladıysam kusuruma bakma )
    o avatar... duygulandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ASTHUN

Konuşma penceresini ancak herhangi bir takımdan birisi karşı takıma da açık mesaj yazarsa yani sadece kendi takımına değil her iki takıma da mesaj yazarsa görebilirsin sen izleyici modundayken her iki takımdanda hiç kimse herkese açık mesaj göndermemiştir o yüzden mesaj penceresi yok zannetmişsindir belki.(Soruyu yanlış anladıysam kusuruma bakma )

Arkadaşın oyununa girdim o durumu teğit etmek için all dan yazılar yazdırdım görünmedi ve all dan yazmasada chat ekranı geliyordu eskiden

Senin ekranına gelmesi için 3 dakika geçmesi lazım eğer dikkat etmediysen 3 dakika sonra chate bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASTHUN

Senin ekranına gelmesi için 3 dakika geçmesi lazım eğer dikkat etmediysen 3 dakika sonra chate bak

Abi chat ekranı yok komple zaten :D Ss atarım bugün içinde konuya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.