Şimdi Ara

İzmir Amerikan Lisesi Girememe Skandalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siteye girdiğinizde taban puan 387.5 Yani kapattığı puan.
    Benim puanım 397.5 idi ve asil listede bulunmadığımdan zaten burs da reddedilmişti. Ama 387.5 alan çocuk girmiş ve lise kayıtları kapanmış.

Lütfennn yardım edin bu benim hayatımı değiştirebilir bir şeyler var benim asil listede olmamama imkan yoktu.

Yardım edebilecek varsa lütfen çok zaman geçmeden yardım ediniz lütfennnnnn.

397.5 puanıma rağmen asil listede olmadığım için okula giremedim ama okul 387.5 ile bitirmiş of of yardımcı olunnn.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiyenin düzeni bu torpilin olduğunu yeni öğrenmen üzücü

• Bu durumu okula sormalısın. Bunun torpiliöolmaz. Tahminimi söylüyorum, sen yatılı başvurdun o puan gündüzlünün puanıdır. Ama okula sor mantıklı açıklama yaparlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gandalfthepurple G kullanıcısına yanıt
    Sorduğumda aldığım cevap,

Kontenjan doldu. Kontenjan açılırsa sitemizde haber vereceğiz, dediler. Ben hatta bu yedekler ne olacak diye taa Pazartesi günü 10-11 kez aramıştım telefona bakan bile yoktu. Şimdi kontenjan doldu, diyorlar.

Hayret-i mucip.

• merhaba,
    sanırım yazdıklarında bir eksiklik var veya bi yanlış anlaşılma olmuş. şunu söyleyeyim tercih döneminde çoğu özel okul asil listedeki çoğu öğrencinin kaydolmaması nedeniyle puan düşürerek daha alt puanlı öğrencileri aldı. bunun nedenlerinden biri ise listede üst sıralardaki öğrencilerin bekledikleri bursu alamayıp kaydolmamaları ve sıranın daha altlardaki o parayı verebilecek öğrencilere gelmesi. ayrıca asil listede bulunmasan bile 387e düştüğüne göre sana sıra gelmiştir sadece o gün orada bulunman gerekiyor. daha soruların varsa yardımcı olmak isterim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.