Şimdi Ara

İzmir - Ankara Güzergah Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 Ocak tarihinde İzmir-Ankara arası yol yapacağım. Daha önce uzun yol tecrübem oldu fakat malum havaların soğuması nedeniyle, buzlanmadan korkuyorum bir nebze de olsa =)

İzmir'de olduğum için kış lastiğim yok, en güvenli şekilde Ankara'ya ulaşmak için hangi yolu tercih etmek gerekir?

Daha önce İzmir- Afyon arası çok gidip geldim o yolu biliyorum. Sizce Bursa üzerinden mi? Yoksa Afyon üzerinden mi gitmek daha mantıklı olur?

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

• Bursa'dan gitmenin bir faydası yok bence. Eskişehir'de de olabilir buzlanma. Değmez 150km uzatmaya.

Hava durumuna bakmadım ama çok soğuk değilse en sıcak saatlerde geçmeye çalışın bence yeterli.

• 150km yolu uzatmak mantıksız buzlanma olan yerlerde hızı yarı yarıya düşürüp daha güvenli ilerleyin

• Afyon üzerinden gitmeyi düşünüyorum, bildiği yol olduğu için. Mesafe de hemen hemen aynı.

Hava durumuna baktım, kar yağışı görünmüyor. Afyon daha mantıklı durmuyor mu?

• İzmir-Afyon-Ankara başka bir yol düşünmeyin. Bir tek Afyondan sonra Köroğlu Beli var orası sıkıntı olabilir rakım biraz yüksek. Dikkatli sürerseniz bir sıkıntı olmaz.

• fofer kullanıcısına yanıt

siz aliağadan gideceğiniz için km yakın, izmir merkezden gidecek olsanız 150 km fark ediyor. izmir merkez için tek yol izmir uşak afyon ankara. sizde bu yolu kullanın. öğlen saatlerinde uşakta olacak şekilde yola çıkarsanız en garantisi olur. zaten aktif olarak sürekli kullanılan bir yol olduğu için gündüz sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 30 Aralık 2021; 16:34:3 >
  • Afyon merkezi öğle saatlerine denk getirirseniz hiç sorun olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha bugün Ankara İzmir yolculuğunu tamamladım. Yollarda kar buz hiç yok. Sadece yol üstünde ince çamur tabakası var haberiniz olsun.
  • afyon üstünden gitmem mantıklı hocam. sadece oradan öğle saati, güneş batmadan geçerseniz sıkıntı yaşamazsınız.

• Daha az önce geldim Eskişehir'den. Hava sıcaklığı 10-11 derece idi ve yollar gayet iyiydi.

• fofer kullanıcısına yanıt
    Bölgede ikamet eden birisi olarak afyon üzerinden gitmeniz kesinlikle daha mantıklı... Bu rota Bursa'ya göre daha güneyde ilerliyor afyon sonrası rampları öğle saatine denk getirin mümkünse sıkıntı olmayacaktır. Kar yağışı olmadığı mühletçe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.