merhabalar, 2024 aralık 51.hafta, otomobil ile izmir ankara arası seyahat kaç saat sürer ? mola yerleri hakkında bilgi ? Gece sürüş yada sabah yola çıkmak hangisi rahat ve hızlı olur? Uykumuzu aldıktan sonra gece 2-3 gibi yola çıksak ,trafik ışıkları vs durumu ? EDS'ler gece pek çalışmıyor sanırım, güncel deneyimi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. bornova > uşak > afyon > ankara < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimforumuser -- 18 Aralık 2024; 11:13:0 > |
izmir - ankara otomobil ile seyahat
-
-
ankara üzeri kapalı yol görünmüyor.
www.kgm.gov.trYol Durum Bültenihttps://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/YolDanisma/YolDurumBulteni.aspx
-
manisadan yola çıkacağım, iki yerde yol çalışması var. (18 aralık 2024)
-
20-23 aralık hava şartları ;
kış lastiği şart.
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
seyahat eden yok sanırım.
-
ne kastin be.
gitmeyeli baya oldu ama ben 12 gibi cikardim genelde. bu mevsimde biraz daha riskli olabilir ama.
kameralar hep calisiyordu eskiden.
isiklarin en azindan bir kismi fasilaliya donuyor gece. usaktan sonra pek yok zaten. oncesinde de isik olan yerlerde iyiyce yavaslamak lazim mesken mahal, ne olur olmaz.
koroglubelindeki cumhuriyette dururum ben hep.
-
ağustosda konya dan afyon geliş , 2 adet ceza yedim.
90 km ile,
132 km ile.
yarım saat arayla : /
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimforumuser -- 19 Aralık 2024; 10:45:21 > -
Bacanağım da aynı aylarda yarım saat ara ile afyon İscehisar ve Sinanpaşa'da ceza yedi.
Bugün gündüz 11-17.00 arası Ankara Denizli yaptım, gündüz 12-13.-14 saatleri gibi kışlıklarla kaya kaya yol gittim, gündüz bile 0-(-1) derece ile yol gitmek akıllı işi değil, Afyon'a kadar komple 20-30 metreye kadar düşen görüş mesafesi ile sis vardı, gece vakti bu yollara çıkmak deli cesareti ister
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 20 Aralık 2024; 2:3:25 >
lastigin kislik ya da yazlik olmasi onemli degil, kaliteli olmasi onemli.
goodyear ug8 ile temde asfalt gorunmezken ben 132 sabit gidiyordum, millet saga cekmis bekliyordu.
conti ts860 ile de ankara-afyon arasinda 100-110 arasi gidiyordum, makaslayan tirlar vardi. afyonda mola verdigimde arabanin onu 2 cm buz tutmustu.
ikisinde de bir kayma olmadi.
-
Lastikler sıfır matador marka, gayet yumuşak iyi lastikler, zeminin ıslak havanın full sisli olmasından kaynaklı ufak ufak patiye benzer durumlara ne isim verilirse artık, biraz tedirgin oldum.
Yazlık lastikler kışın sertleşir ve lastiğin ömrü kısalır, mevsime uygun kullanmakta fayda var.
Ama bahsettiğiniz lastikleri inceyeceğim, kıymetli Bilgiler için teşekkür ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 20 Aralık 2024; 8:8:7 >
matador marka lastikle marsa bile basmam
yazlik kislik onemli degil derken abartiyorum tabii ki, en kotu kislik en iyi yazliktan iyidir ancak ortada buz riski varsa oyle alt seviye lastiklerle yola cikmam.
yazdigim modeller eski, yeni serileri cikti.
guvenilir testlere girmis ve iyi sonuclar elde etmis lastiklere bakin hem caninizi hem malinizi onlar tasiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 20 Aralık 2024; 8:17:39 > -
bridgestone blizzak LM005 195/65 R16 kışlık var. Sıfır derece altını görmedim daha ama islakta iyi tutuyor. kışın uzun yolda A sınıfı lastik önemli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimforumuser -- 20 Aralık 2024; 8:54:56 > -
-
öndeki araç A sınıfı lastiğe sahip, sendeki E sınıfı ise ; acil frende arkadan çarparsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimforumuser -- 20 Aralık 2024; 8:55:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zn_volkanBacanağım da aynı aylarda yarım saat ara ile afyon İscehisar ve Sinanpaşa'da ceza yedi.
Bugün gündüz 11-17.00 arası Ankara Denizli yaptım, gündüz 12-13.-14 saatleri gibi kışlıklarla kaya kaya yol gittim, gündüz bile 0-(-1) derece ile yol gitmek akıllı işi değil, Afyon'a kadar komple 20-30 metreye kadar düşen görüş mesafesi ile sis vardı, gece vakti bu yollara çıkmak deli cesareti ister
uzunyoldan gelip , afyondan geçerken ceza yemeyen pek az kişi vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimforumuser -- 20 Aralık 2024; 9:19:8 > -
Tabelaları takip ederek yol alıyorum, 30-60 dk etki ediyor ama böyle can sıkıcı vergiler ödemiyorum. 110-120 arası çıktım en fazla bir ceza gelmemiş
izmir ankara gece seyahat daha trafiksiz,ışıksız,seri gideriz sanırım. Gece radar cezası ,eds cezasına takılan görmedim.
sikayet varda paylaşılan tutanaklar ve araç fotoları hep mesai saati içerisinde görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimforumuser -- 20 Aralık 2024; 10:43:36 > -
ne alakasi var? banazda gece yedim ben.
-
sikayetvarda gördüklerim kadarıyla dediydim,
banazda nasip olmadı daha,
saat kaçta hocam?
EDS mi RADAR mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimforumuser -- 20 Aralık 2024; 12:3:10 >
Benzer içerikler
- ehliyette kan grubu yanlış yazılmış
- kış lastiği kaç derecede takılır
- aynı ilde plaka değişikliği olur mu
- araç muayene kaydı bulunamadı ne demek
- yüksek sesle müzik dinleme cezası
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- trafik cezası itiraz dilekçesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X