Şimdi Ara

Izmir balcova icin oneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ttnet ile sozlesmem bitiyor bana verdikleri fiyat 100dk telefon 50gb adsl 76 lira
    Superonline fiber 25mb 35gb turkcell tv 100 dk telefon 64 lira
    Kablonet 25mb 50 gb kablotv 100 dk telefon 43 lira

Internetle genelde babam ilgileniyor normal mail haber ilan seklinde oyun filan yok yani
    Yaslida oldugu icin sorun cikartan birsey olsun istemiyorum ilgilenemicek cunku

Kablonet cok uygun ancak net gidip 2 3 saat gelmezse ya da kesik kesik olursa ugrasamaz babam etrafimda kablonet kullananda yok kimseden bilgi alamadim

Kablonet aldim diyelim 1 2 ay sorun cikardi diyelim superonline gecmeyi dusunursem ceza durumu nasil olur odenir mi

Yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Balçovanın kablonet alt yapısı tr deki en yeni alt yapılardan. Tereddütsüz tercih edebilirsiniz

• Cevap icin tesekkur ederim sansimiza superonline fiber kablonet 3 internet saglayicida var

• Bornova Evka4te de sabahtan beri net yok, hatta teledünya da gitmiş, sabah vardı :((

• Aynen hocam, saat 9 buçuktan beri yok. Teledünya vardı sabahtan akşam eve geldiğimde o da yoktu ve hala daha yok. 8de aradım 126yi 3-4 saat daha gelmez dedi ama bence sabaha kadar net yok bize

• Bornova
    Evka3
    Bayrakli
    Narlidere 10 saattir yok oof balcova bolgesinde nedir durum diye 126yi aradim hizmet almadigim icin bisi soylemedi
    Ama izmirde cok sorun yasamayiz bugun yogun oldu dedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.