Şimdi Ara

İzmir Bornova Özkanlar'da Uydu Net Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adsl (1mbit)ve konuşmadığım sabit hattın parası yerine artık uydunet bağlatıp (2mbit) kullanmayı düşünüyorum.

özkanlar'da uydu net kullanan arkadaşlar uydunet'ten memnunlarmı?

• Merhaba,
    Dumlupınar camisi ile yanındaki okulun arasında kalan apartmanda oturuyorum. Uydunetten cok memnunum, Uzun sure 2 mb kullandım; bu yaz 4 e gecis yaptım. Adsl ile balcovada 380 uzerine cıkamazdım Su anda 450 kb ve uzerinde sorunsuz sekilde download yapabiliyorum.
    Hatırladıgım kadarı ile (değişmediyse) tekmik işlere bakan taşeron firma gayet iyi, ilgileniyor ve teknik bilgisi de fena değil.

Tavsiye ederim..
  • yaklasık 10 aydır uydurnet kullanıyorum. özkanlar iş bankasının üstünde oturuyorum. hiç bir sorun yaşamadım 10 aydır, ne kopma ne de yavaşlama gibi problemler yok. tavsiye ederim
  • Ben de aynı bölgedeyim. 1 yıldır kullanıyorum. 1-2 defa sinyal seviyesi ve hızla ilgili bir sıkıntı olmuştu, haber verdiğimde ekip geldi 1-2 gün içinde çözdüler.
    Ben hızlardan ve verilen hizmetten memnunum. 1mbps hız için speedtest 0.99 download, 0.24 upload gösteriyor. Sinyaller de şu an çok iyi.
    ADSL de iken download hep 0.7 lerde dolaşıyordu, sinyal çok kötüydü, sürekli bildirmekten dilimde tüy bitti çözemediler. İyiki de çözememişler doğru yolu bulmamı sağladılar Kapattım kurtuldum ttnetten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihTR -- 21 Haziran 2010; 19:42:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    İzmir Buca güzel mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.