Şimdi Ara

izmir buca nasıl bir yer (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
40.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer hem nezih bir semtte otururum, hem eğlenceme bakarım dersen Üçyol, Hatay tarafı süper. İnciraltı olsun, Konak, Bornova olsun ulaşım çok rahat. Hareketli bir semt. Betonyol'a taşınıcam ben de kısmetse..
  • quote:

Orjinalden alıntı: k a m i l

quote:

Orjinalden alıntı: tamer_kajmeran

quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

ya bişe yapılmaz orda demeyin. orion game center orda

istanbul cevahir gibi alışveriş yaşam merkezleri varmış öle diodu demek varmış herhalde

arkadaşım bırak bucayı, izmirde yok cevahir, kanyon,vs . gibi yerler. Anlaşılan izmirli değilsin yada izmiri bilmiyorsun..

bilmiyom hocam ondan sordum nese aldım cvpları sağolun arkadaşlar

• anlatılmaz yaşanır :)
  • bucaya geçen sene gitmiştik dayı oğullarıyla gezerken şirinyerde gaspa uğradık 2 tane tipi bozuk at hırsızı kılıklı adam zorla dayı oğlunun elindeki teli bizimde paramızı almıştı çok nezih sakin bi yer gibi görünsede gece çok şey dönüyor gündüzde gezcek yer bulamadık kös kös döndük durduk fazla sakin yerde biz gençlere yaramıyo
  • Abi İzmirli'yim ama bence Buca İzmir'in güzel yerleri arasında değil, hatta denize uzak kalmasıyla İzmir havasından da nasibini almamış olduğunu düşünüyorum. Yani Buca'ya gelene kadar güzel İzmir'de yüz tane yer var.
  • hipodrom var şirinyerde başkada bi cazibesi yok
  • Bir arkadas demiş ki geceleri rahatça yürüyebilirsin işte o biraz zor...O diyen arkadaşı buca koopta saat 2 civarında yürüsünde bir göreyim ben...Torbacısından tut ne kadar it kopuk varsa buca koopta birde altlarında şahin universite cıkıslarında kız kesmeye gelirler erkeklerle kavga ederler...Ben anlamıyorum değişik insanlar tabi lafım tüm bucaya değil...ama Şirinyer belki idare eder ancak cokta aman aman bir yer değil.İzmirde daha gezilecek cooook yer var buca en son gezilecek yerlerden biri...Universite oldugu için biraz hareketli oda olmasa pek bir hareket olmaz..Ama ben cok bilirim universite öğrencilerinin gasp edildiğini kızlara sulanıldıgını...O yuzden İstanbul nere Buca nere arkadaşın dediklerine malesef katılamıyorum.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: utku84

izmirin en dandik 2 yerinden biridir, birisi buca digeri gaziemir...

Ben gaziemirde oturuyorum.Bi tarafı kürt ve çingene dolu diğer tarafı yaşlı dolu.Eğlenmek için yapabileceğimiz şey 0.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cro-X

quote:

Ben gaziemirde oturuyorum.Bi tarafı kürt ve çingene dolu diğer tarafı yaşlı dolu.Eğlenmek için yapabileceğimiz şey 0.

aynen...
  • Ya Kardeşim Gıcık ediyonuz adamı ha nerede karşılassam hatay diyorsunuz nesi var şu hataın çok merak ediyorum.(Kendi Memleketinmi?)
  • bucalı cokmus forumdan

dogma buyume bucada oldugumdanmıdır nedır bı numarasını gormuslugum yok

bı golet var sakın guzel 2 bıra ıc donuste jandarma hemen alsın

yedıgoller var. arkadas grubuyla bı tur at hemen polıs gelıp kımlık sorsun

sahın tepesı var.tum ızmır ayaklarının altında. orda da 10 dakıka otur 10 tane ekıp arabası gelsın arama yapsın

bunların dısında guzeldır buca.ozellıkle eskı buca evlerının oldugu sokaklar buyulu gıbıdır.
  • quote:

ben bucada kız arkadasım gaziemirde oturuyo ne şanssızmışız.gaziemir bence bucadan daha kotu gidecek bi yer yok kipa var sadece,bide outletler işe yarıyo..buca da çok kotu değil en azından öğrenci kaynıyo,he izmirle pek alakası yok gibi ama olsunben severim bucayı
  • Bende Bucada oturuyorum. . .Ama istanbulla kıyaslanmaz koca istanbul Buca ufak bi yer ona göre ama Buca güzeldir 9 Eylül üniversiteside oradadır
  • O arkadaşına şöyle

Karşıyaka,Bostanlı,Mavişehir,Çiğli,Alsancak,Konak,Küçükyalı,Göztepe,Güzelyalı,Balçova,Bornova gibi yerleri gezsin.Ondan sonra bucayı görsün.
  • Dünyanın en büyük 3. heykeli bucadadır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

Dünyanın en büyük 3. heykeli bucadadır...

Bak nasıl biliyo arkadaş. O da mevlana heykelidir
  • quote:

quote:

istanbul cevahir gibi alışveriş yaşam merkezleri varmış öle diodu demek varmış herhalde

yok be abi naptın benim oyun salonumun adı orion, ufaktan reklam olsun dedim

• Ben bucalıyım ve bucayı çok seviyorum.Kullanıcı adıma bile yazdım.
  • quote:

quote:

quote:

yok be abi naptın benim oyun salonumun adı orion, ufaktan reklam olsun dedim

Haha ROCK BAND oyanamaya cok gideriz :D hatta bir cmtesi akşamı kapatmayı dusunuyorduk biralarla hatırladın mı

• ARKADAŞARLAR MERHABA!!
    sizden küçük bi yardım istiycem,buca hakkında yapılan yorumların linki dün gece benim mailime geldi,bu "tamer kajmeran" adlı sahte isim kullanan arkadaşın,benle olan kişisel problemleri yüzünden bucayla dalga gecmesine izin vermeyelim LÜTFEN!!İstanbul'la Buca'yı kıyaslamak gibi bir durum söz konusu değildir,sadece yaşadığım yeri sevdiğim için övmüş olabilirim,çünkü buca sakin ve şehrin gürültüsünden uzak yaşanılıcak bir yerdir,ama bu KENDİ İSMİNİ BİLE kullanmak aciz insanın sadece ortam yok diye karalamasına ve yaşadımız yeri küçümsemesine izin vermeyelim!!!!Allah'ın sopası yok diye boşuna dememişler,İstanbulu överken nerelere düştün... Buna sadece tebessüm ediyorum,yaptığın yorumlardan utanmalısın!Seninle iletişimimi keseli 6 ay oldu zaten,nasıl geçen konuştuğumuzda söyledi diyebiliyosun şaşırıyorum :) dürüstsen her şeyi dürüst paylaş,öncelikle aslanlar gibi kendi isminle gir,ben onurlanarak yazdım bak 35 diye!!;))) simdide tesekkürler!! ;))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasMin35!!! -- 10 Ocak 2009; 14:19:32 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.