Şimdi Ara

izmir buca nasıl bir yer (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
40.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birileri İstanbul ile Buca yımı kıyasladı benmi yanlış gördüm İl ile ilçeyi karşılaştıran arkadaşın ben kafasının içindekinden şüphe duyarım.
  • apaçileri bile bir değişiktir. Ellerinde telefonlarla son ses tiesto dinler oldular
    Sersirileri güneş gibidir pırıl pırıl her zaman parlarlar
    Motorlu bir tayfa gelir karşı istikametten Arabanın farlarını yakamazsın yakarsan kör olma ihtimalin var . Hepsi pırıl pırıl

Edit: nerden upladınız 2009 dan dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 25 Temmuz 2015; 3:36:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

apaçileri bile bir değişiktir. Ellerinde telefonlarla son ses tiesto dinler oldular
    Sersirileri güneş gibidir pırıl pırıl her zaman parlarlar
    Motorlu bir tayfa gelir karşı istikametten Arabanın farlarını yakamazsın yakarsan kör olma ihtimalin var . Hepsi pırıl pırıl

Edit: nerden upladınız 2009 dan dan

Bucanın neresindensin
  • Polydos kullanıcısına yanıt
    Hatay ve Güzelyalıda oturuyorum ama şehrimi bilirim
  • Gedize gel kopalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene 1996-97 sezonunda buca deplasmanına gitmiştik daha önce izmirspor ve altay deplasmnlarından tecrübeli olduğumuz için formalarla izmirin heryerinde dolaşıyorduk hatta tepecikli emekçiler gene bunlar diyerek bizi güleryüzle karşılarlardı
    Velhasılkelam 2 otobus izmir merkezde herzamanki gibi otobuslerden indik gezmeye basladık göztepe lokaline ugradık o donem reha muhtara çıkan ayağıyla elma armut sektiren bi arkadaş vardı lokalde gır gır muhabbet bu arkadaşlarla konuştuktan sonra dedik bucaya nasıl gideriz tarif ettikleri yoldan dolmuşa bindik eğlenerek giderken oda ne 10-15 kişi sopalarla 3 arkadaşımızı dövüyorlar göz gözün lokalinde bizi uyarmışlardı çok formalarla bucada gezmeyin diye dedikleri doğru çıktı bizde minumuste 6-7 kişiydik inip olaya karıştık filan sonra stadın karşısında pazar yeri vardı orada daha buyuk olaylar oldu sonuç olarak o zamanlar 2. ligde o kadar deplasman gezdik bir konyada birde bucada formalarla gezemedik buda bir anıdır benim için

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.