Şimdi Ara

izmir buca nasıl bir yer (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
40.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sizden küçük bi yardım istiycem,buca hakkında yapılan yorumların linki dün gece benim mailime geldi,bu "tamer kajmeran" adlı sahte isim kullanan arkadaşın,benle olan kişisel problemleri yüzünden bucayla dalga gecmesine izin vermeyelim LÜTFEN!!İstanbul'la Buca'yı kıyaslamak gibi bir durum söz konusu değildir,sadece yaşadığım yeri sevdiğim için övmüş olabilirim,çünkü buca sakin ve şehrin gürültüsünden uzak yaşanılıcak bir yerdir,ama bu KENDİ İSMİNİ BİLE kullanmak aciz insanın sadece ortam yok diye karalamasına ve yaşadımız yeri küçümsemesine izin vermeyelim!!!!Allah'ın sopası yok diye boşuna dememişler,İstanbulu överken nerelere düştün... Buna sadece tebessüm ediyorum,yaptığın yorumlardan utanmalısın!Seninle iletişimimi keseli 6 ay oldu zaten,nasıl geçen konuştuğumuzda söyledi diyebiliyosun şaşırıyorum :) dürüstsen her şeyi dürüst paylaş,öncelikle aslanlar gibi kendi isminle gir,ben onurlanarak yazdım bak 35 diye!!;))) simdide tesekkürler!! ;))

• İzmirde Bucaya gelene kadar daha cok güzel yerler war yalı karşıyaka mavişehir alsancak falan yani gezicek cok yer war

EKLEME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac Schnitzer. -- 10 Ocak 2009; 14:31:14 >
  • İkiniz arasındaki kavgadan ötürü Bucanın Ne günahı var Anladık ayrılmışsınız
  • Açıkçası İzmir de en sevdiğim yerlerden biridir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: snairs

quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

quote:

Orjinalden alıntı: tamer_kajmeran

quote:

ya bişe yapılmaz orda demeyin. orion game center orda

istanbul cevahir gibi alışveriş yaşam merkezleri varmış öle diodu demek varmış herhalde

yok be abi naptın benim oyun salonumun adı orion, ufaktan reklam olsun dedim

Haha ROCK BAND oyanamaya cok gideriz :D hatta bir cmtesi akşamı kapatmayı dusunuyorduk biralarla hatırladın mı

hatırladım

• Ben bucada Oturuyorum mesela Ama Bornovayı pek sevmem nedense bayraklı çiğli buraları da pek sevmem Ama İzmiri Çok seviyorum Buca Bana çok güzel geliyor sevilmeyecek bir tarafı olduğunu sanmıyorum Her türlü insan var
  • Hayır ayrılık ve ya onun gibi bir durumde değil,arkadaşın benle olan şahsi sorunlarından ötürü kaynaklanmakta durum ziira kendisi evdeki televizyonundan tutunda tuvalet kağıdına kadar kıyaslama yapan bir insandır :)
  • Buca bırakında biz sevenlerine kalsın. Sevmeyenlerin zaten işi yok burada.

Şehrin kalabalıklığından uzak, sakin bir yer burası. Köy gibi olması normal bir zamanlar üzüm bağları varmış Buca'da. Bizim oturduğumuz mahalle bir zamanlar Yaylacık köyüymüş. İlk taşındığımızda apartman sayılıydı ev sahipleri evlerini müteahhitlere satınca patır patır apartmanlar yapılmaya başlandı. Yine de yaşanılacak yer burası.

Bir de Hatay'dan bahsedilmiş yukarıda. Hatay denilen yer İzmir'in en kalabalık en dandik yerlerinden biri, arabanı bile parkedecek yer bulamazsın orada. Buca ise yüksek olduğu için kışın biraz soğuk olur o kadar. Biz Bucamız'dan memnunuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: k a m i l

quote:

quote:

istanbul cevahir gibi alışveriş yaşam merkezleri varmış öle diodu demek varmış herhalde

arkadaşım bırak bucayı, izmirde yok cevahir, kanyon,vs . gibi yerler. Anlaşılan izmirli değilsin yada izmiri bilmiyorsun..

Yahu nasıl yok?Agora,Palmiye,Kipa Balçova,Forum Bornova...Bunlar ne bakkal mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

quote:

quote:

quote:

arkadaşım bırak bucayı, izmirde yok cevahir, kanyon,vs . gibi yerler. Anlaşılan izmirli değilsin yada izmiri bilmiyorsun..

Sen nerde yaşıyon İzmirin Dağlarında Herhalde inciraltına kordona gitmedin sanırım agora koçtaş metro kipa ikea forum bornova tanıdık gelmiyormu sana

• Amacım kimseyi küçük düşürmek veya rencide etmek değil ama benim olmadıgım bir yerde benim hakkımda yanlıs bir yorum varsa buna müdahele etmekk zorundayım!!Çünkü yalan yanlış seyler söylenmiş,ben burda yapılan yorumların hiçbiri bilmiyorum bugün sabah ögrendim ve siteye üye oldum,simdi sayın kajmeran arkadasım(cok aradın mı bu ismi bilmiyorum:D) bence daha fazla olayı uzatıp daha fazla kendini küçük düşürme herkesin yaşadığı yer kendine güzeldir,begenmemekte özgürsün ama asla dalga gecemessin,küçümseyemessin,buna hakkın yok,cünkü sende pariste yaşamıyorsun,yaşasaydında izin vermezdim BUCA'MA kol uzatmana;);) sen gel hele bakalım bucaya bidaha konusabiliomusun böyle tavuk koyun haha :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasMin35!!! -- 10 Ocak 2009; 14:36:11 >
  • arkadaşlar bu arada burda bucada gezilicek yer var mı yok mu tartışması yapmıyoruz,elbetteki bucanın kapasitesi belli ama,bucaya daha önce gelmemiş ve sadece benle olan bi problemi yüzünden böyle atıp tutan insanlara benim kızgınlıgım,yoksa izmirde bucanın dısındaki yerleri bilmediğimzden değil..
  • yorumlarıma destek çıkan tüm arkadaşlarada teşekkür ediyorum!!! :)
  • Arkadaş demiş ki doğalgaz geç gelmiş,bu bizim sorunumuz değil yani bir yerde doğal gaz olup olmaması o yer hakkında atıp tutmaya yeter mi bilmiyorum.Peki arkadaşım hadi bizimkisi doğalgazdı,siz nerde yaşıosunuz ozaman kii telefon ve internet baglantısı bile 3 ay sonra geliyor!?? tüm sözler ve içerikler "tamer kajmeran" adlı şahsadır,diğer arkadaşlar lütfen üzerinize alınmayın,saygı duymayı öğren ama ben sana artık saygı duyulucak bir şeyin kaldıgını düşünmüyorum."Saygı duyulucak bi tarafın varsa da o tarafına SAYGILARIMLA ;);)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasMin35!!! -- 10 Ocak 2009; 15:57:48 >
  • valla gzl yer olabilir ama bizi gasp ettiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

quote:

Orjinalden alıntı: Joke®™

değil .İzmire gelince orayı gezmeyi bile düşünme görsende görmesende hayatında birşey değişmez

he he he

nesi komik
  • bence de!!
  • quote:

quote:

quote:

gectım az once senın salonun onunden

hatırlıyorum zaten dukkanı acmadan foruma danısmıstın tavsıyelerde bulunmustuk

• quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

quote:

quote:

quote:

anlaşılan izmir dışına çıkmamışsın, siz de haklısınız ..

• quote:

Orjinalden alıntı: *AXI*

quote:

quote:

quote:

gectım az once senın salonun onunden

hatırlıyorum zaten dukkanı acmadan foruma danısmıstın tavsıyelerde bulunmustuk

evet hocam:) dükkanın içine de bekleriz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.