Köy gibi biyer yaw, hava karadımı bakkal falan bulamazsın
quote:
Orjinalden alıntı: k a m i l
Senle dalga geçmiş bucada gezicek bir yer yok, doğma büyüme orada yaşıyorum oturmak için sessiz sakin temiz olabilir ama gezmek ve takılmak için bir şey yapamazsın..
Katılıyorum bncede gezmek ve takılmak için pek 1 alternatif yok.
quote:
Orjinalden alıntı: yüksel75
harbimi ya çok lüks çevresi var diyodu ama köy gibi he tavuklarda varmı
quote:
Orjinalden alıntı: tamer_kajmeran
quote:
tavuk mavuk, köy olayları işin geyiği. Her türlü ihtiyacını karşılarsın bakkalı çakkalı, marketi , bankası cartı curtu var her şeyi de ortamı yok , anladın sen onu..
quote:
quote:
ortada bi caddesi var birde gahvesi var bütün köy ahali orada tuğlalı sobalarının başında ısınıyorlar.
izmirin en dandik 2 yerinden biridir, birisi buca digeri gaziemir...
cezaevi var beyazsarayda güzel bir çorba sonrada künefe yersin Ama gezilmez dağ başı bildiğin
Ya Bucayi laflar anlatmaya yetmez yasanir BUCAAAAAAAAAAA kisaca :)
Buca geniş kapsamlı bir yer..Ben Bornovada oturuyorum.Ama Buca'da tanıdıklar olduğu için sıkça gidiyorum.
Yerine göre farklılık gösteriyor Buca.Örneğin Şirinyer güzel yerlerinden birisidir.Ama Gediz tarafına doğru iyice köy havasına bürünüo
Kötü adam yok denmiş;ama İzmirde çıkan El-Kaide evlerinin hepsi Buca'dan çıktı:)
Şaka bir yana,tesadüftür herhalde.Buca'ya pek işim düşmüyor;ama pek ısınamadım.Çankaya havası var gibi.Ya da benim gittiğim yerler öyle.Bazen,trafiği de kötü oluyor.
koyun bi kaç resimde şenlensin topic
quote:
Orjinalden alıntı: Tornedo
cezaevi var beyazsarayda güzel bir çorba sonrada künefe yersin Ama gezilmez dağ başı bildiğin
Kanka bucakoopu gördün dağ başı yaptın ya :P bunun yaylacığı var :P eğitim fakultesi var :D
izmirin en güzel yerlerinden biri değil o zmn buca bunu mu çıkarıyoruz burdan
ya bişe yapılmaz orda demeyin. orion game center orda
quote:
Orjinalden alıntı: hetfield
istanbul cevahir gibi alışveriş yaşam merkezleri varmış öle diodu demek varmış herhalde
Bir fotoğraf ekleyeyim ,bucada görebileceğiniz en berbat yerlerden biri
quote:
izmirin en güzel yerlerinden biri değil o zmn buca bunu mu çıkarıyoruz burdan
Bak buca 480.000 nufusuyla izmirin 2. buyuk ilcesidir genelde hep memur ve isci kesimi insanlarin yasadigi bir ilcedir o sebepten eylence merkezi genelde universiteye yakin yerlerdedir menderes caddesi egitim fakultesi sirinyer forbest gibi yerler vardir yasancak yerdir eylencek yer degildir :))
quote:
Orjinalden alıntı: drgladius
Bir fotoğraf ekleyeyim ,bucada görebileceğiniz en berbat yerlerden biri
burası tam olarak neresi kardeş
Emeklisen güzel yer tabi Buca. Otobüsleri ayrı dert. Okuldan çıktın mı takılcak yer olmaması ayrı dert. Hoş okulda da yok takılacak yer.. Ege üni. gibisi var mı ya, bu okula yazdıranı anıyorum sürekli. Velhasılı dediğim gibi Buca sakin bir yer. İş ve okul çıkışı saatlerinde ulaşım problem. Üni sonradan kurulduğu için planlama hatalı. Yollar daracık falan.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: hetfield
istanbul cevahir gibi alışveriş yaşam merkezleri varmış öle diodu demek varmış herhalde
arkadaşım bırak bucayı, izmirde yok cevahir, kanyon,vs . gibi yerler. Anlaşılan izmirli değilsin yada izmiri bilmiyorsun..