Öncelikle Herkese slm... 7-15 Haziranda tek başıma İzmir-Çanakkale-Bursa-Eskişehir-Bolu-Ankara Gezisi Planlıyorum... İzmir: 2 gün Bergama:1 gün Çanakkale: 1-2 gün Bursa:1-2 gün Eskişehir:1 gün Bolu:1 gün Ankara:1 gün Adanadan 7 haziranda uçakla İzmire gidip 15 haziranda Ankaradan Adanaya otobüsle gitmeyi planlıyorum. Planım kabaca böyle değişikliğe uğrayacaktır muhakkak. 1- Planımda nereyi eklememi önerirsiniz yada şurayıda kesinlikle gör diyeceğiniz bir yer varmı? 2-Kalacak yerler genelde öğretmenevleri olacak fakat uygun başka alternatifler varsa değerlendirecem, Aklıma gelenlerler bunlar Tavsiyelerinizi bekliyorum...
?
Merhabalar,
Rotanız uzun olmuş, planladığın şekilde sonlandırabilirsen gayet güzel olacaktır. Benim önerim, şehir sayısını azaltıp şehirlere daha fazla zaman ayırman yönünde olacaktır. Ek olarak, İzmir > Çanakkale > Bursa Güzergahı yol bakımından, ters istikametlerde olacaktır.
Tşk ederim cevabın için. Çanakkale ve Bursayıda görmek istiyorum o yüzden böyle oldu.Dediğin gibi 1-2 şehir çıkarıp diğer şehirlere daha fazla zaman ayıracam...
eskişehire 1 gün az şöyle adamakıllı gezmek için 2 gün lazım ama tabi gitmeden gezilecke yerlerin planını çıkartmak gerek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme