Şimdi Ara

İzmir'de bornova'da ucuz pansiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümüzdeki günlerde İzmir Bornova'ya gitmem gerekiyor, ve en az 2 3 gün kalmak zorundayım. Pansiyonu uyumak için kullanıcam sadece yemek içme dışarıdan. Kalite umrumda değil.

Bana İzmir bornova'da ucuz pansiyon isimlerini söyler misiniz? fiyatları ile birlikte?

Google'da araştırma yaptım falan hiç aydınlatıcı bir bilgi rastlamadım ve rastladıklarım da 100+liradan başlıyor.

Pansiyon şart değil, bir öğrenciye destek olmak için de odaya yerleşebilirim. En az 2 3 gün kalıcam. fiyatı Günlük ödenecek.

Teşekkürler şimdiden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pozitiveday -- 12 Şubat 2013; 20:44:50 >

• up
  • İzmit Bornova ne la?
  • tek bir yerde izmit yazıyor ve sen ona mı takıldın ?
  • dostum ege üniversitesi hastanesinin karşısında pansiyonlar var hasta yakınları için sanırsam fiyatların yüksek olacağını sanmıyorum. bir oraya bak geldiğinde.
  • kardeşim arkadaşında dediği gibi ege üniversitesi hastanesinin karşısında bir sürü eczane var hepsinin üst katı pansiyon fiyatlar uygun odalar pansiyondan pansiyona değişiyor. oralarda tanıdığın falan varsa yada bulabilirsen internetten o pansiyonlardan birinin numarasını bulup yer ayırtmanı tavsiye ederim. genelde yoğun oluyor. bende zamanında çok gider kalırdım oralarda.
  • Teşekkürler herkes orayı tavsiye ediyor ama şimdi arkadaş yoğun dedi, oraya rezervasyon yaptırmak mümkün mü ? Ve fiyatları için 3 aşağı 5 yukarı ne tahmin ediyorsunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://bornova.neredekal.com/nerede-kalinir/ bütçeye konfora uygun olanı seçersin hocam.
  • Facebook'tan couchrail sayfasına bak orada her şehirden couchluk yapabilecek kişiler listesi vardı hatta gönderi de yaz sayfaya yardımcı olurlar.Diğer cocuh sayfalarına da bak derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.