Şimdi Ara

İzmir'de Çalışmayan CHP Belediyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seçimi kazandık, tamam güzel. CHP'nin kalelerindeki erime gözünüze çarpmadı mı? İzmir'de nasıl oysa oy veriyorlar diye belediye çalışmıyor. Bu seçimde de görüldü ki her seçimde İzmir'in oy oranı azalıyor. İzmir'deki sorunlar saymakla bitmez: çöp kokusu, altyapı ve kanalizasyon sorunu, trafik sorunu, yoksul mahallelerde yıkılmaya yüz tutmuş binalar, denetlenmeyen esnaflar ve alkollü mekanlar... bunlardan bazıları. Bi zahmet artık çalışsın İzmir'li illallah etti bu belediyelerden.

• Karşıyaka belediyesi'nde maaşları ödeyemeyen başkan büyükşehir belediye başkanı oldu hayırlısı diyelim ama Hamza dağ'dan büyük beklenti içerisindeydik oy oranı düşük kaldı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Troller hezimete henüz alışamadılar, toparlamaya çalışıyorlar...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

CHP'liyim, her CHP eleştireni ak partili sanıyorsun yazık kafana.

• Sizin kimliğiniz sizi ilgilendirir...

• Gönül isterdik ki Ümit Özlale kazansın. Olmadı. Keşke oyu %10 seviyesinde olsaydı, Tugayda 40-43 civarı kapasaydı. %10 ciddi bir rakam ama yinede yeterli değil. Burada en büyük etki, AKP kazanabilir algısı oldu. Sırf bu yüzden kimileri Chp den başkasına vermeye çekindi, çünkü Ümit yada Naşit'in kazanamayacağı belliydi, oylar boşa gidecekti. Hamza dağ başarılı algısı yaratıldı. Bu olmasaydı, bir miktar daha düşerdi gib me geliyor.

Tugay zaten karşıyakada da bir halt yapmadı. Büyük şehirde de birşey yapamayacak. Umarım sonraki seçimde izmire değişim gelir, tabiki akp olmadan.

• Ben bu çalışmıyor olayına farklı gözle bakıyorum. Keşke Tunç Soyar kalsaydı ama yine aynı ekolden yani CHP den birisi geldi. Benim gözümde bu 5 senelik dönemde,

- Üçkuyular halkapınar tramvay açıldı

- Metro narlıdereye kadar gitti. ( Merkezi hükümet sağ olsun 3 bin TL atmış milyar dolarlık projeye)

- Karşıyaka tramvayı , katip çelebi üni ye kadar uzatıldı, balatçığa kadar yani

- Yeni arabalı vapur ve şehir hatları vapurları alındı

- Elektrikli otobüsler ve bu otobüsleri kullanan kadın şöförler işe alındı

- Çiğli arıtmayada ki çamur çürütme tesisi geniletildi, diğer arıtma merkezlerinede uygulandı.

- Trafiği rahatlatmak adına adımlar atıldı, misal sabahları ve akşamları altınyolda extra şerit açıldı

- Herkes araç kullanacak yada araç alacak maddi güce sahip olmadığı için deniz hatlarında bisikletli yada elektirkli scooterlerli geçişleri 0,05 TL yaptı

- Yine herkes araç kullanmak zorunda değildir diyerek kuş cennetinden inciraltına yaklaşık 70 km lik trafikten ayrı mavi boyalı bisiklet yolu yaptı.

- trafik ile paylaşımlı olarak bu bisiklet yollarını foça-sığacık-selçuk gibi trustik yerlere taşıdı.

- Kent peyzajında kullanılacak çiçek, ağaç vs gibi bitkileri izmirin yerel kooparatiflerinden tedarik etti. ( tire-menderes çiçek koop. lar gibi)

- Yaşadığım yerde (karşıyakada) yağmur suyu ile lağımı ayırdı.

- Sağ parti yönetiminde İzmir'in antik yerleşimine hançer gibi saplanan çankaya katlı otoparkını yıkmaya karar verdi

- Kemeraltında eski çağ dışı balık halini kaldırıp, gayet modern bir yerleşke haline getirdi.

- Yİne kızsamda kemaraltını %100 yayalaştırdı. Araç girişlerini ( motorsiklet dahil ) kısıtladı.

Yani bunlar benim gördüğüm yararlandığım hizmetler, tabi eksiklikler mevcuttur. Ama merkezi hükümete 100 birim vergi veren kent, bu vergilerden 1 birim alamıyor. Kendi öz kaynakları veya dış borçlanma ile bir şeyler yapmaya çalışıyor.

Uzun oldu ama akp sevdalıları sadece izmir kokuyor diyor, halbuki google ellimizin altında , sığ körfezlerin kokma sorununu araştırın be kardeşim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çalışmayan belediye konak belediyesi. Oy vermeyecektim baktım akp adayı olan kadında mardinliler vakfı, suriyelilerle ilgili çalışmalar yapmış kötülerin içinden az kötüyü seçtim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.