Şimdi Ara

İzmir'de Dijital Fotoğraf Makinası Tamircisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony w110 umun objektifinde hasar var .Bunu yapabilecek bi tamirci önerebilir misiniz İzmir'de..
    Servislerini söylemeyin makinanın değerinden daha fazla bir fiyat çıkardılar

• şu an cihaz çalışıyor mu?
    Ne kadar fiyat biçtiler?
    Garantisi bitti mi?
  • Cihaz çalışıyordu ama objektifi takılıyordu..Yanı sorun mekanikti.
    Garanisi olsa bile makina düştüğünden kullanıcı hatasına girer..

Netten bir kaç tane adres buldum bir de Dh ye sorayım dedim
  • www.dijitroniktm.com , girişi ve hakkımızda kısmını okursan ne kadar tecrübeli olduklarını görebilirsin =) şehir dışı makineler için ücretsiz kargo hizmetleri var ve bütün müşteriler makineleri hakkındaki durumu internetten kontrol edebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aradhell

www.dijitroniktm.com , girişi ve hakkımızda kısmını okursan ne kadar tecrübeli olduklarını görebilirsin =) şehir dışı makineler için ücretsiz kargo hizmetleri var ve bütün müşteriler makineleri hakkındaki durumu internetten kontrol edebiliyor

Buda yeni moda oldu iyimi...
  • Kemeraltında bilen işhanı var. orada ikitane fotoğraf tamiri yapan kişi var onlara götürürsen yardımcı olacaklardır. biri 2. katta diğeride 3. katta olması lazım. Bugüne kadar birçok defa video kamera, fotoğraf kamerası götürmüşlüğüm var oraya. İşini güzel yapıyor. Benim gittiğim tamircinin pm olarak adresini ve telefonu vereyim. Fiyatını önceden sorun ama.

Edit: sanırım kapatmışsınız üye profilinizi buradan vereyim.

adem özel
    fatih fotoğrafçılık
    853 sk. no:27/310 Bilen iş hanı Konak/izmir
    0 232 441 41 31

kemeraltında ptt nin arka sokağının oralarda. bulmanız biraz zor olabilir. tam olarak kemeraltı çarşısının içerisinde değil. Adresten umarım bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agules -- 7 Nisan 2010; 19:41:18 >
  • Dijitroniktm ninde bornovada bir şubesi varmış. Hükümet konağında meydanın oralarda. Bende hiç farketmemiştim bgüne kadar hergün önünden geçmeme rağmen. ama işçiliği, kalitesi nasıldır bilemicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Orijinalden alıntı: Aradhell

www.dijitroniktm.com , girişi ve hakkımızda kısmını okursan ne kadar tecrübeli olduklarını görebilirsin =) şehir dışı makineler için ücretsiz kargo hizmetleri var ve bütün müşteriler makineleri hakkındaki durumu internetten kontrol edebiliyor

Buda yeni moda oldu iyimi...

Ne yeni moda oldu anlayamadım?

quote:

Orijinalden alıntı: a_gls

Dijitroniktm ninde bornovada bir şubesi varmış. Hükümet konağında meydanın oralarda. Bende hiç farketmemiştim bgüne kadar hergün önünden geçmeme rağmen. ama işçiliği, kalitesi nasıldır bilemicem.

Ben bilgisayar satış&tamir ve bakım kısmına bakıyorum, pek anlamam fotoğraf makinesi veya kameralardan fakat kendilerinin baba mesleğidir. Hakkımızda kısmını okuyabilirsiniz, merakınız varsa gelip konuşup çaylarını da içebilirsiniz =)

• Teşekkürler birgün çayınızı içmeye gelirim fırsatım olursa. İyi günler iyi çalışmalar
  • ya arkadaşlar konu hortlucakta aynı isim var diye konuda açamadım benim 3000d nikon var izmirde tamir yapabilcek arkadaş var mı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.