Şimdi Ara

izmir de elektronikle uğraşan arkaşlar arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar izmire yeni geni geldim öğrenciyim. elektronikle hobi
    olarak amatörce uğraşıyorum. izmirde elektronikle uğraşan arkadaşlarla tanışıp
    beraber bi şeyler yapmak isterim. arkadaşlardan bi şeyler öğrenmek
    isterim. özellikle rf elektroniği öğrenmek istiyorum. izmirdeki arkadaşlar ilgilenirse sevinirim
    herkese kolay gelsin aşarılar.
    msn:kemalevren@superposta.com

• İzmir'de değilim am msnden tanışıp bir şeyler yapabiliriz

msn
    ibrahim.3831@hotmail.com
  • Dostum 35½ de ikamet ediyorum. Çarşambaya kadar bitirmem gereken çok işim var. Çarşambadan sonrasıda meçhul. Ama elimizden geleni yaparız. Görüşme vs. benimde birine ihtiyacım vardı. Adamı bulduk ama fazladan 2 el daha olmuş olur. Bizdende sana falzadan 6 el.
  • öncelikle arkadaşlar ilgizin için teşekkür ederim. güneydoğu arkadaşımla tanışıp bi şeyler yapmak isterim.
    eğer kendiside uygun görürse. ayrıca ibrahim arkadaşıma da teşekkür ederim msn den de olsa bize yardım
    etmeyi kabul ettiği için.
  • selam arkadaşlar.ayrı konu açtım ancak cevap gelmedi.bende izmire yeni geldim(üni ankarada ama.ailem burada sadece).neyse sorum izmirde devre elemanları nerelerde satılır?
  • Diğer konu cevaplandı arkadaşım..Bende İzmir'deyim yardımcı olabilirim
  • Dostum perşembeden sonra(perşembe dahil), büyük ihtimalle müsaitim. MSN ekledim, ordan görüşürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güneydoğu -- 31 Aralık 2008; 3:56:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Güneydoğu

Dostum perşembeden sonra(perşembe dahil), büyük ihtimalle müsaitim. MSN ekledim, ordan görüşürüz.

herkese kolay gelsin.
    güneydoğu arkadaşım. bir türlü görüşemedik. rahatsızda etmiyorumdur inş. sürekli bişeyler yazarak. ne zaman müsait olursun bende ozaman internete gelmeye çalışsam. bir görüşmek istiyorum. eğer sanada uygunsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal33 -- 6 Ocak 2009; 18:21:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisdogg

selam arkadaşlar.ayrı konu açtım ancak cevap gelmedi.bende izmire yeni geldim(üni ankarada ama.ailem burada sadece).neyse sorum izmirde devre elemanları nerelerde satılır?

çankayada 1. ve 2. onur iş hanları var birde 2. onur hanının çevresinde elektronikçiler mevcut
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.